reyou Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ll-FKxpm2-o&feature=player_embedded#at=48 acildi diyenler demeyenlere ogretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=j8tHwqvnQtQ&feature=related feyvırıtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 sırf şunu yapabilmek için keman öğrenmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 öğrenilebilir ama o vakittir çalışmadır,çekirdekten yetişmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 kız olsam hiç beklemez verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 +1 David Garrett mükemmel bi herif. nie eglence bu arada, müzik olum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 saçı boya ama dibi gelmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 e abi adam kemanda icra ediyor bu kadar abartılacak bir şey göremedim ben, heriflerde ilk kez keman çalan birini görür gibi saçma sapan tepkiler veriyorlar enteresan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 o sarkinin keman versionunu ilk kez ondan duyduklari icin o tepkiyi veriyorlar. abartmamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 eleman iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 rekor fln kirmis galiba bos birine benzemiyor kendisi, lakin alman mi bu genc? ama paso boyle pop sarkilari fln caliyor bu eleman, yazik ediyor guzelim kemana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 vaniLLe said: o sarkinin keman versionunu ilk kez ondan duyduklari icin o tepkiyi veriyorlar. abartmamislar. sdfgskgs peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 vanil boyle savunduguna gore kesin alman o zaman. kiz da hakli almanyadan cikan tek grup rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 yani tamam groupiesi olunabilcek kadar etkileyici bi adam ama objektif bi yorum yaptim. yemin ederim. niye savunayim. ha evet bir de dediginde haklisin, tirt tirt gruplar var. arada iyiler cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ama facebook fan sayfasina like'imi bastim, msnimde avatar yaptim ve akabinde de wallpaper yaptim kendisini. DEEEEEEEEEEEEYVIIIIIIIIIIIIT!!!! tamam. kismen haksizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 dekor güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 herifede veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 çükbas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ehue olsun nil ha bide almanyadan grup diyince tokio hotel var bak sdfsdf dusundumde simdi bi yanda handel, bach, carl orff, beethoven, wagner, brahms, schumann var. dier yanda rammstein ile tokio hotel. nolmus lan bu almanlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ne zaman böyle bi herif görsem googleda ismini aratıyorum daha sonra "oh sıskaymış/şişmanmış" diye seviniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 geri tepince kötü oluyo ama insan üzülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 gerçi bu herifin bi olayı yokta öbür insanlar için geçerli. çalgıcı en nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 mesela christian bale üzüyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 helal olsun, hem yakışıklı hem döktürmüş. kız olsam neden beğendim diye kendimi açıklama gereği hissetmem. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar