Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Bilmiyorum dendimi de Messi Zaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Valdes zaaa abi ne messisi. Senelerdir barçada 124897131289 maçtır kalede olmasına rağmen bir maç kendini kanıtladığı, bir maçı kurtardığı olmadı adamın, katalan kontenjanından sülük gibi yapıştı altın kadroya herif. Hani şöyle önemli bir maçta sırıttığı hiç olmamıştı, sonunda o da oldu. Geçen sene faturayı ibraya çıkarmışlardı, bakalım bu sefer kurtulabilecek mi. Adam kendini geliştirdi falan denmiş de adam 30 yaşında. Bir Cech'in Julio Cesarın falan büyük takımlara gittikten sonra ne hale geldiklerine bakın bir de valdese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 valdez kendini geliştirmişse, bende 110 kiloluk halimle en az messi kadar iyi ve hızlıyım diye iddaa edebilirim, kimse de sie çekmez bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 hayır yani adam antremanlarda messi'ye karşı filan oynuyor. hala birşeyler katamıyorsa kendine, pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 adam kaleci, messi'den ne öğrenecek abi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 adamı amma ezdiniz ya zapatadan iyi sonuçta haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 nasıl ne öğrenicek abi şaka mısın? ben ilhana karşı oynarken öğreniyorum. adam dünyanın en iyisine karşı oynarken geliştirir kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 abi adam 1 gol yedi yaktınız adamı yahu. Valdez ilk oynadığı dönemlere göre bayaaa geliştirdi kendini bence. Ama hala barcelonaya yakışmadığı doğrudur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Aynen bende onu dicektim. Yok artık kalede valdes olmasa, defansta puyol gibi biri daha olsa, messi'den 2 tane olsa. Adamlar zaten bilmem kaç maçtır berabere kalmadı bu haftaya kadar. Zaten çok iyi gidiyorlar daha ne olsun, aç gözlülük yapmayın bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 arsenalde öyle süper top oynamadı.barca 2. yarıda 1-0 olsun bizim olsun mantığıyla oynadı.birazda yorgundu barca.geçen hafta takımın tamamı milli maçlardaydı.camp nou da rahat yener arsenali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Deathblade said: Aynen bende onu dicektim. Yok artık kalede valdes olmasa, defansta puyol gibi biri daha olsa, messi'den 2 tane olsa. Adamlar zaten bilmem kaç maçtır berabere kalmadı bu haftaya kadar. Zaten çok iyi gidiyorlar daha ne olsun, aç gözlülük yapmayın bu kadar :)Kaleye kaç top geliyordu ki kazandıkları maçlarda? Valdes'in hiç böyle %99 gol olacak pozisyonu çıkardığını hatırlamıyorum ben bu sene, hatırlayan varsa koysun vidyosunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Valdesin kariyerinde öyle bir pozisyon yoktur heralde. Barça çok az gol yiyor öyleyse kalecileri iyi demek de iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Örnek olarak da rüştü'nün en parlak döneminde şampiyonlar liginde sıfır çekmemiz gösterilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 sevilla nın forması cok ucuz duruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 youtube'da "valdes compilation" diye aratınca kornerde çıkıp çift yumruk vurduğu pozisyonlar falan çıkıyo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 su mac icin arsenal top oynamadı, barca yattı gibi seyler soylemeyin. komik oluyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kanoute ardarda üç tane kaçırdı pozisyonu bile olmayan porto savunma hatasından yapıştırdı golü,dağıldı sevilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 toggie said: su mac icin arsenal top oynamadı, barca yattı gibi seyler soylemeyin. komik oluyosunuz.ee öyle değil mi ama? arshavin girene kadar arsenalin adam gibi pozisyonu yok.ancak messi 1-2 tane net golü harcadı.nou campta arsenal böyle oynamaz ama böyle oynarsa barca 3-4 tane rahat atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 arsenal'in daha macın basında 2-3 tane net pozisyonu var. ikinci yarıda da bildigin tek kale oynadı adamlar. rovansı rovans oynanırken konusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Rovansı cok saglam olacak. Arsenal elerse Barça hayata küser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 toggie said: arsenal'in daha macın basında 2-3 tane net pozisyonu var. ikinci yarıda da bildigin tek kale oynadı adamlar. rovansı rovans oynanırken konusuruz. Ya arsenal'in çok net pozisyonları olmadı, tehlikeli pozisyonlar son anda engellendi ama barca'ya da çok pozisyon vermediler ve her zamanki ezici futbolunu oynatmadılar. Messi kaçırdıklarını atsa ve atılan gol verilse şimdi çok farklı konuşuyo olurduk ama kesinlikle uzun zaman sonra barca'yı kendi oyunuyla bu kadar zorlayan bi takım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Abidal inanılmaz yerinde müdahaleler yaptı. 2 tane direk gol olacak topu kesti, biri kafayla biri ayakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 BiTcH_oFBaT said: nasıl ne öğrenicek abi şaka mısın? ben ilhana karşı oynarken öğreniyorum. adam dünyanın en iyisine karşı oynarken geliştirir kendini thanks mate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Adam o kadar şeyde sadece buna cevap vermiş ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Holy said: Abidal inanılmaz yerinde müdahaleler yaptı. 2 tane direk gol olacak topu kesti, biri kafayla biri ayakla.Santos>Abidal :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar