Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupada Futbol 2010-2011 sezonu..

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Valdes zaaa abi ne messisi.

Senelerdir barçada 124897131289 maçtır kalede olmasına rağmen bir maç kendini kanıtladığı, bir maçı kurtardığı olmadı adamın, katalan kontenjanından sülük gibi yapıştı altın kadroya herif.

Hani şöyle önemli bir maçta sırıttığı hiç olmamıştı, sonunda o da oldu. Geçen sene faturayı ibraya çıkarmışlardı, bakalım bu sefer kurtulabilecek mi.

Adam kendini geliştirdi falan denmiş de adam 30 yaşında. Bir Cech'in Julio Cesarın falan büyük takımlara gittikten sonra ne hale geldiklerine bakın bir de valdese.
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

Aynen bende onu dicektim. Yok artık kalede valdes olmasa, defansta puyol gibi biri daha olsa, messi'den 2 tane olsa.

Adamlar zaten bilmem kaç maçtır berabere kalmadı bu haftaya kadar. Zaten çok iyi gidiyorlar daha ne olsun, aç gözlülük yapmayın bu kadar :)
Kaleye kaç top geliyordu ki kazandıkları maçlarda?

Valdes'in hiç böyle %99 gol olacak pozisyonu çıkardığını hatırlamıyorum ben bu sene, hatırlayan varsa koysun vidyosunu.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

su mac icin arsenal top oynamadı, barca yattı gibi seyler soylemeyin. komik oluyosunuz.
ee öyle değil mi ama? arshavin girene kadar arsenalin adam gibi pozisyonu yok.ancak messi 1-2 tane net golü harcadı.nou campta arsenal böyle oynamaz ama böyle oynarsa barca 3-4 tane rahat atar
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

arsenal'in daha macın basında 2-3 tane net pozisyonu var. ikinci yarıda da bildigin tek kale oynadı adamlar. rovansı rovans oynanırken konusuruz.

Ya arsenal'in çok net pozisyonları olmadı, tehlikeli pozisyonlar son anda engellendi ama barca'ya da çok pozisyon vermediler ve her zamanki ezici futbolunu oynatmadılar. Messi kaçırdıklarını atsa ve atılan gol verilse şimdi çok farklı konuşuyo olurduk ama kesinlikle uzun zaman sonra barca'yı kendi oyunuyla bu kadar zorlayan bi takım oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...