Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Buddha said: Ha bide şuana kadarki maç istatistiklerini bulamadım ama şu var bu sezon için; Şuan için Ronaldo; 18 maç 22 gol 6 asist 127 şut. (kaçı isabetli keşke bulabilseydim şutların) Messi Şuan için; 15 maç 18 gol 12 asist 77 şut. (Bununda kaçı isabetli merak ediyorum) Ama yukardaki resimden tahmin edilebilir heralde o ana kadar 44Te 24 isabet Messi. 82'de 31 isabet Ronaldo. Şuan daha fazla maç oynanmış aradaki fark daha ne kadar açılmıştır kim bilir. Aldıkları süre farkınada dikkat. İstatistikle geliyorsunuz ya o yüzden ekledim. messi bi de sakatlanmasa aynı süre oynasa ezip geçicek demek ki :) gerçi şimdiden her türlü pasta masta geçmiş, gollerde de penaltıları çıkarırsak geçmiş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 mustafa sarp istatistiklerini okudum hakkaten ağlarsınız :) biraz uzun oldugu için koymadım blog gibi birşeyde mustafa sarpa özel yazılmış bütün yaptıkları aboo dedim barcelona takım olarak real madridden daha iyi ztn onu tartışmak saçma olur.ama dediğim gibi yapı olarakta iki farklı takım. biri normalden çok daha fazla pas press ne ararsan var.defansta pique gibi bir adam var.hangi mevkiye koysan oynar adam messiden daha teknik nerdeyse :) real ise daha dağınık bir takım.marcelo gibi yetersiz adamlar filan var hala. oyun stilleride çok farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 cristiano ronaldo real madrid tarihindeki en iyi başlangıç yapan oyuncu oldu. 62 maç 63 gol sanırım. gelmiş geçmiş en iyi golcü fenomen ronaldo bile bu kadar gol atamadı. bu ronaldo hem fenomen kadar hızlı teknik güçlü hem de sakatlanmıyor. dünyanın en iyi golcüsü olduğu çok net ronaldonun şu an messi fanları kusura bakmasın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Red said: büyük topcu olsa daha farklı yerlerde olurdu.yakında fenebahçeye falan gelir.yada katarda futbolu bırakır vizyonu o kadar zaten. katarda filan futbolu bırakacağı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 formica -> genoa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Ronaldinho --> Flamengo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Ronaldinho'nun bonservisi 3 milyon euro, yıllık ücreti de 1 milyon euroymuş. Şaka gibi yaw. Alsaydı ya bizimkilerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Gelmezdi ki adam Brezilya istiyor, bu heriflerde menapoz var sanırım belli bir yaşı geçince memleket aşkı tutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 o karılar benim memleketimdede olsa bende giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 +300,500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 İtalya Serie A'da ilk yarının asist kralı AC Milan'ın İsveçli forveti Zlatan Ibrahimovic oldu. Çok bencil bu adam hakikaten ya. zuhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 mascio said: cristiano ronaldo real madrid tarihindeki en iyi başlangıç yapan oyuncu oldu. 62 maç 63 gol sanırım. gelmiş geçmiş en iyi golcü fenomen ronaldo bile bu kadar gol atamadı. bu ronaldo hem fenomen kadar hızlı teknik güçlü hem de sakatlanmıyor. dünyanın en iyi golcüsü olduğu çok net ronaldonun şu an messi fanları kusura bakmasın ama. Brezilyalı Ronaldo zamanında Raul Zidane takımın hepsi gol makinasıydı. 1 Yılda avrpuada+lig en çok gol atan oyuncu rekoru hala Ronaldo'da. Ayrıca Ronaldo bu golleri atarken İspanya şampiyonluğu ve Şl şampiyonluğu geldi. Boş gol atmıyordu. C.Rondaldo ise nerdeyse diğerlerine şans bile tanımıyor. Nerdeyse R.MAdrid'in şuan tek gol silahı. 50 Tane C.Ronaldo bir tane Ronaldo etmez, ne futbolu ne karizması nede istatistikleri. Messi bile Ronaldo değil daha. Cruizero 32 maç 34 gol PSV 46 maç 42 gol Barça 37 maç 34 gol İnter 68 maç 49 gol R.Madrid 127 maç 83 gol C.Ronaldo yanında Rooney varken yani golleri paylaşırken; M.Unt 196 maç 84 gol. Ki kaldıki yanında Zidane Beckham Raul Guti Figo gibi oyuncular varken bu kadar gol attı. Orjinal Ronaldo'yu karıştırmayınız. Taklitlerinden sakınınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Yanında Rooney varken Ronaldo'nun şu formuna ulaştığı sezonlarına bak. Daha öğrenirken Premier Lig gibi bir ligde kaç gol atmasını bekliyorsun ki? Orjinal Ronaldo'ya taparım da C. Ronaldo da Messi de onun kadar iyiler. Ama onlar çakma forvet, Ronaldo has forvet ona lafım olmaz. Kaldı ki 4-3-3'te ortada Ronaldo, sağda Messi solda C. Ronaldo falan alırım altın kadro kursam. Ayrıca C. Ronaldo o kadar bencil de oynamıyor, Dünya futbolunun geneline bakarsan o yıllardaki kadar yıldız futbolcu tek takımı geçtim, 10-20 takımın toplamında bile yok neredeyse. Gerçek süperstarların sayısının çok az olduğu yılları yaşarken "o zaman herkes atardı şimdi sırf C. Ronaldo atıyor demek ki bencil"e varan bir yaklaşım yanlış olmuş. Ama şişko patates de olsa gelse oynasa Ronaldo keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Hayır R.MAdrid'te bilmem kaç maçta kaç gol atmış diyerek orjinal Ronaldo'dan iyidir onu geçti demek aşırı komik bişey. Yıllarca zevkle izledim Ronaldo'yu. Gelmiş geçmiş en iyi fortvettir. C.Ronaldo şuan en büyük 2 yıldızdan biri eyvallah. Ama Ronaldo'dan iyi falan bunlar baya komik şeyler. Heralde arkadaş Ronaldo'yu hiç canlı izlememiş. Yada şişko halini izlemiş brezilya ligindeki. Şişko haliyle kıyaslarsan evet C.Rondaldo daha iyidir :D Öbür türlü tırnağı etmez. Ha takımına alırsın Messi'yi C.Ronaldo'u ortaya Ronaldo falan eyvallahta. Kıyaslama bile kabul edilemez ama; Pele: “Muhteşem. Ama önce Dünya Kupası’nı kaldırsın, sonra benimle kıyaslamaya başlarız.” Dünya Kupası’nı kazandıktan sonra: “Değişmediğini ve hala aynı hırs ve istekle oynadığını görmek çok güzel, ailesine önem veriyor ve akıllı biri. Ne kadar çok savunsanız da sizi geçecek bir yol bulabiliyor. Brezilya’da O’nun 1 numaralı hayranı benim ama yine de benimle, O’nu kıyaslamayın.” Johan Cruyff: “O’nu kimseyle kıyaslamayın. Tek ihtiyacı olan kendisi olması.” Romario: “Fransa 98’de daha iyi tanıdım. O’nunla birlikte her şeyi kazanabilirsiniz.” Fabio Capello: “Adı üzerinde O bir fenomen, büyük maçlarda büyük biri olmasını biliyor.” Giovanni Trapattoni: “Dünya’nın en iyi golcüsü buna şüphe yok. Her zaman gülmesini biliyor ve başına gelen terslikleri atlatmayı başarıyor.” Cesar Gomez: “O’nu marke etmek hayatta yaptığım en belalı iş oldu. Maç bittiğinde 500 dakika sahada kaldığımı zannettim.” Raul: “Ronaldo’dan öğrenmeye çalışıyorum. Patlayıcı bir güç ve bir anda peşindekilerden kurtulabiliyor. Çok basit O’nun seviyesinden çok uzağım.” Christian Vieri: “Ronaldo gibi bir futbolcuyu bir daha izleyemezsiniz.“ Massimo Moratti: “Ronaldo tüm zamanların en iyisi olabilir.“ Zlatan Ibrahimović: “Barcelona tarihinin en iyi futbolcusu Ronaldo'dur.“ Gianluigi Buffon: “Bana göre dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu.“ Hakan şükür: "Bana göre en iyi forvet oyuncusu." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 asfasdasf en son hakan şükür olmamış :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Abi Ronaldo'dan iyi forvet diyemez kimse, zaten C. Ronaldo forvet değil. sdfsdf Ronaldo dünya üzerinde gelmiş geçmiş en iyi forvetlerden biridir. Şimdilik de onun yanına yaklaşabilecek forvet çıkmadı. Bi 20 sene de çıkmaz heralde. Ronaldo, Messi falan forvet değil, Ronaldo gibi delikanlı forvet olmadığı için mecburen gol manyağı olan yetenekli orta sahalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Nasıl forvet değil ya 2side bildiğin Forvet oynuyor. Neyse hadi öyle olsun ama hiç bir klasmanda karşılaştırılamaz o Orjinal Ronaldo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ronaldo aslında zamanında gs deki hagi gibi oynuyor.bi bakmışsın sağda bi bakmışsın solda.zaten böyle bi adamı sadece belli bir bölgeye koyarak kısıtlamak olmaz.bitmek tükenmeyen bi enerjisi var adamın.sok dk da bile kendi kalesinden alıp karşı kaleye top götürebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Hangi Ronaldo'dan bahsediyorsun. Ronaldo hayranı ismini Ronaldo yapmış olan mı yoksa orjinali mi? Gerçi hangisinden bahsetsende ikiside baya geniş alanda oynuyordu. Orjinal Ronaldo'da çakılı forvet gibi oynamıyordu. Çok kral asistleri ve paslarıda mevcut. Ortasahadan alıp attığı o goller ahh ahhh nerdee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 C. Ronaldo'nun adını Ronaldo'ya hayran olduğu için Ronaldo yaptığını mı sanıyorsun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Öyle biliyorum. Yanlış biliyor da olabilirim sakin. Sorayım neden adını Ronaldo yapma gereği duymuş? Adını neden Ronaldo yapmış bilmiyorum ama zamaınında sokak futbolunda topu her ayağına alan Ronaldoooo gidiyorrr diye bağırırdı :D Mesela ben :D Tamam buldum cevabı; Cristiano Ronaldo adı nereden gelmektedir? C. Ronaldo'nun babası eski Amerika Birleşik Devletleri Başkanı olan Ronald Reagan'ı çok sevmekteydi. Bu yüzden onun adını kendi oğluna koymuştur. Cristiano ronaldo babasını çok sevmekteydi. Ancak babasını 2005 yılının sonlarında kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Rewendor said: Ronaldinho'nun bonservisi 3 milyon euro, yıllık ücreti de 1 milyon euroymuş. Şaka gibi yaw. Alsaydı ya bizimkilerden biri oha ya üzüldüm be resmen niye almadeı bizimkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Babasının en sevdiği aktör ve o zamanın ABD başkanı olan Ronald Reagan'dan dolayı ismi Ronaldo. Doğduğunda verilen bir isim. Esas Ronaldo daha adını duyurmamışken. Ronaldo benim gözümde gelmiş geçmiş en iyi forvettir ama onu övmek için C. Ronaldo'yu itin bi tarafına sokmak üstelik bunu cahilce dalga geçerek yapmak yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Onu övmek için C.Ronaldo'ya gerek yok abi. Arkadaş Ronaldo'dan iyidir demiş ona cevap verdim. Kardeşim piskopat bir C.Ronaldo hayranı, o bana öyle anlatmıştı, C.Ronaldo'nun göğsünde kaç tane kıl var onu bile bilecek nerdeyse. O yüzden onun söylediği aklımda kalmış. Bende bu kadar hayran bir çocuk doğru araştırmıştır diye düşündüm. Ronaldo'yu övmek için C.Ronaldo ile dalga geçmeyi nerden çıkardın? Son bir kaç mesaja bakıp şu C.Ronaldo, Ronaldo muhabbeti nerden açıldı ona baksan böyle düşünmene gerek kalmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Kimse kusura bakmasın, Ronaldo Zidane ve türevleri gibi adamların yanında Messi de, Cristiano da gitsin pipileriyle oynasınlar. Cristiano mümkünse takılsın hep öle zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar