Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ahahah reina ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Liverpool'un kurtuluşunu Gerrard, Torres, Carragher gibi adamların gönderilip, yerine genç yeteneklerin alınmasına bağlamaya başladım artık, Yok yani bu adamlar Liverpool'un herşeyi ama adamlar her şekilde zarar veriyorlar takıma artık, isteksizliklerinden tutun verdikleri kararlara kadar takımın başarısızlık sebepleri oldu adamlar, İşin garibi şu ki bu adamlar son yıllarda Liverpool'un bütün büyük başarılarının da baş mimarları ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Liverpool'un kadrosu Tottenham'dan falan kalitesiz. O dediklerini çıkarsan zaten ilk 10'a zor girecekler. Benitez'in getirdiği çöpler yollanmalı esas. Takım el değiştiriyor falan, para gelmeli o parayı iyi kullanmalılar. 1 tane yıldız alacaklarına birkaç tane kaliteli görev adamı almaları lazım. United'dan Ronaldo gitti, Rooney sakat/formsuz, hala maç eksiğine rağmen lider. O tarz bir kadro yapısı lazım başarı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Milan maçı manyak geçiyor 3-4 oldu dk 88 4-4 oldu şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 howard webb in 8-9 macını izledim en az hepsinde sacmasapan kararlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Kaspar said: BiTcH_oFBaT said: hadson Esnaf said: hadgson DarKRideR said: Hudgson Roy Hodgson ben doğru yazamadım diye parantez ( ( ) ) içinde belirttim ama. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 cavani harcadı juveyi. 3-0 napoli onde, 3ude cavani, 3ude kafayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ronaldo üçledi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ronaldo laliga'da 47 maçta 48 gol atmıs. hala daha artist falan diye laf ediolar adama. daha naapsın lan?? messiden iyi diye bişi demedim dikkat ederseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 gol atınca artisliği geçiyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 hayırda artist olunca kotu futbolcuda olmuyo. onu soluyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Ronaldo'ya kötü futbolcu diyen bi daha izlemesin futbol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 e tamam kimse kötü oyuncu dememiş, artis demiş zaten. boş yere kavgaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 burdan kimseye bişi demedim yahu. genel olarak konustum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Ronaldo iyi ama hal ve hareketleri kötü, artist evet. Başarının getirdiği bi durum tabi, ama o başarıyı yakalayıp o artistliği yapmayan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ronaldo iyi de saçları kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 madrid maçı süperdi lan morinho yaptı gene yapıcağını sfafdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 SeaGle said: Ronaldo iyi ama hal ve hareketleri kötü, artist evet. Başarının getirdiği bi durum tabi, ama o başarıyı yakalayıp o artistliği yapmayan da var. kötü olarak da o başarıyı yakalayamayıp artisliği yapan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Rynza said: Ronaldo'ya kötü futbolcu diyen bi daha izlemesin futbol Villa Real maçında yani son maçta Ronaldo o kadar kötü oynadı ki anlatamam. Doğru düzgün pas bile atamadı. Ama nasıl bir adamsa o kadar kötü futboldan sonra 3 gol 1 asistle bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Ronaldo'nun gol ve asistlerini çıkart, kim kazandı anlamazsın güntekin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ee tabii bir alex değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 milan udinese cok iyiydi ya dun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 yıl 2011, hala messi ronaldo tartışması yapılmasın ya. hiçbirimiz ispanyol değiliz, katalan değiliz. al eline kumandayı iki maçı da seyret işte arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 messi barçadan başka takımda aynı performansı gösterene kdar ronaldo reis bir adım önde :) bence mesela xavi > iniesta > messi bireysel gorusum.neden bilmlyiroum ama messinin futbolu bana keyif vermiyor ya.ama xavi iniesta izlerken cosuyorum. maradonayı izlemek nasip olmadı ama onu sevmiyorum messiyide sevmemiş sayılıyorum otomatik olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ben de sevmiyorum messi'yi. ronaldo daha iyi futbolcu bence de. messi barça da messi. ronaldo heryerde ronaldo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar