Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupada Futbol 2010-2011 sezonu..

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Liverpool'un kurtuluşunu Gerrard, Torres, Carragher gibi adamların gönderilip, yerine genç yeteneklerin alınmasına bağlamaya başladım artık,

Yok yani bu adamlar Liverpool'un herşeyi ama adamlar her şekilde zarar veriyorlar takıma artık, isteksizliklerinden tutun verdikleri kararlara kadar takımın başarısızlık sebepleri oldu adamlar,

İşin garibi şu ki bu adamlar son yıllarda Liverpool'un bütün büyük başarılarının da baş mimarları ...
Sosyal ağlarda paylaş

Liverpool'un kadrosu Tottenham'dan falan kalitesiz. O dediklerini çıkarsan zaten ilk 10'a zor girecekler. Benitez'in getirdiği çöpler yollanmalı esas. Takım el değiştiriyor falan, para gelmeli o parayı iyi kullanmalılar. 1 tane yıldız alacaklarına birkaç tane kaliteli görev adamı almaları lazım.

United'dan Ronaldo gitti, Rooney sakat/formsuz, hala maç eksiğine rağmen lider. O tarz bir kadro yapısı lazım başarı için
Sosyal ağlarda paylaş

messi barçadan başka takımda aynı performansı gösterene kdar ronaldo reis bir adım önde :)

bence mesela xavi > iniesta > messi

bireysel gorusum.neden bilmlyiroum ama messinin futbolu bana keyif vermiyor ya.ama xavi iniesta izlerken cosuyorum.

maradonayı izlemek nasip olmadı ama onu sevmiyorum messiyide sevmemiş sayılıyorum otomatik olarak :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...