Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupada Futbol 2010-2011 sezonu..

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

1 1 bitti maç. kasper şımaykılda iş var. adam neler çıkardı. arsenal'den de cacık olmaz diyorum.

ekşide gordum şımaykıl yorumu: an itibariyle uzatmaları oynanan 8 ocak 2011 arsenal leeds united maçı'nda bünyesindeki 46 kromozomun yarısını gözler önüne seren kaleci.
Sosyal ağlarda paylaş

Hudgson geçtiğimiz günlerde çok ağır konuşmuştu. Hatta kariyerinde ilk defa oyuncularına laf söylemişti. Yenik duruma düştükten sonra maça ortak olma gibi bir düşünceleri yok, tamamen bitik kafadalar vs. diye

Hani bariz bir şekilde GS'de Rijkaard'a yapılan şey yapıldı diyebiliriz. Oyuncuların isteksizliği, yine aynı oyuncuların söylemleri vs. adamın başarısızlığını getirdi. Kadronun Premiere Lig için yetersiz olmasını geçtik, herşeyden önce gerçekten isteksiz bir takım vardı.

Benitez'in iki sene önceki bence daha alternatifsiz kadrosu, şampiyonluğa oynuyordu hatırlarsanız.

Adam takımın içine etti gitti, bu kadar basit. Inter'e de iyi oldu, adamın Liverpool'da yaptıkları belli son dönem niye takımın başına onu getiriyorsun ...
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

sezon başında liverpool bu sene cacık demiştim, karşı çıkanlar olmuştu. şu an cacık bile değil.

ya umut vardı ama

kadro bence iyiydi, roy hudgson iyi bir teknik direktör, el değiştirme mevzuları vs. derken ben yine ilk 4 olamasa da üst sıralarda olur diyordum.

Bu kadar rezil oynamalarını vs. beklemiyordum hiç, hele Torres-Gerrard falan böyle sanki arkadaşı kırmamak için zorla düğüne gelip halaya kaldırılmış, sonra da geline para takmak zorunda kalmış adamlar gibilerdi. Adamların suratında meymenet bile kalmamıştı ...

Hani bunca yıllık Liverpool sempatizanıyım, Gerrard ve Torres benim için ilah gibidirler ama onlardan bu sezon öyle nefret ettim ki anlatamam ...
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

DoruK said:

ben kırmızı kartı anlamadım

Çift taban kayıyo adam, biri zaten Carrick'in bileğine giriyo direk. Başta ben de anlam veremedim de doğru açıdan izleyince Gerrard'ın hayvanlık ettiği açık :D
olabilir ya tabi tivibuyu koydum browserın yanına öyle izliyodum ufak ekranda. allala nolabilir ki diyorum. vay hayvan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...