Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 aahahaa çok iyi ya, kameni'ye bittim casillas feci özendi ama beceremedi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 mourinho reddetmeseymiş de atsaymış penaltıyı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ahahaha casillasın topa takılması felan :D adamlar iyi eğlenmiş harbiden.acaba çocuk orda ne diyorda tüm kulübeyi güldürüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 abi anladığım kadarıyla barcelona'yı tuttuğunu söylüyor mourinho'nun yanında, kulübe kopmaya başlıyor bir anda lafın üstüne asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 barca vs levante macını ızlemeyenelr cok sey kaybetti abi. 2-1 barca onde mac bıttı bıtecek.ama felaket ter akıo barcanın arka sistemden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 arsenal - leeds maçı acayip oluyo resmen. butun macı 0 1 onde taşıdı leeds penaltı goluyle. sora 87de arsenale bi penaltı 1 1 oldu. hala saldırıo arsenal. atabilirler. murat kosova'dan ingiltereden maç dinlemeyi ozlemişim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 ahah aynen onu yazıcaktım bende kosova ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 1 1 bitti maç. kasper şımaykılda iş var. adam neler çıkardı. arsenal'den de cacık olmaz diyorum. ekşide gordum şımaykıl yorumu: an itibariyle uzatmaları oynanan 8 ocak 2011 arsenal leeds united maçı'nda bünyesindeki 46 kromozomun yarısını gözler önüne seren kaleci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Liverpool'da hadson'in (adini dogrumu yazdim bilmiyorum) yerine daglsih getirilmis sezon sonuna kadar. Benitezin pisligi hala temizlenemdi. Neyse ki Inter erken farketti tehlikeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 hadgson çok sevdiğim bir td idi lan :( yazık olmuşta bu kadroyu hiç bir hoca kurtaramaz torres ve gerard olmadığı zaman kadro baya bi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Hudgson geçtiğimiz günlerde çok ağır konuşmuştu. Hatta kariyerinde ilk defa oyuncularına laf söylemişti. Yenik duruma düştükten sonra maça ortak olma gibi bir düşünceleri yok, tamamen bitik kafadalar vs. diye Hani bariz bir şekilde GS'de Rijkaard'a yapılan şey yapıldı diyebiliriz. Oyuncuların isteksizliği, yine aynı oyuncuların söylemleri vs. adamın başarısızlığını getirdi. Kadronun Premiere Lig için yetersiz olmasını geçtik, herşeyden önce gerçekten isteksiz bir takım vardı. Benitez'in iki sene önceki bence daha alternatifsiz kadrosu, şampiyonluğa oynuyordu hatırlarsanız. Adam takımın içine etti gitti, bu kadar basit. Inter'e de iyi oldu, adamın Liverpool'da yaptıkları belli son dönem niye takımın başına onu getiriyorsun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Benitez candır http://www.comcomedy.com/blog/wp-content/uploads/2010/09/Benitez_magic_hands.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sezon başında liverpool bu sene cacık demiştim, karşı çıkanlar olmuştu. şu an cacık bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Benitez Yılmaz Vural'dan daha kötü teknik direktördür de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 DoruK said: sezon başında liverpool bu sene cacık demiştim, karşı çıkanlar olmuştu. şu an cacık bile değil. ya umut vardı ama kadro bence iyiydi, roy hudgson iyi bir teknik direktör, el değiştirme mevzuları vs. derken ben yine ilk 4 olamasa da üst sıralarda olur diyordum. Bu kadar rezil oynamalarını vs. beklemiyordum hiç, hele Torres-Gerrard falan böyle sanki arkadaşı kırmamak için zorla düğüne gelip halaya kaldırılmış, sonra da geline para takmak zorunda kalmış adamlar gibilerdi. Adamların suratında meymenet bile kalmamıştı ... Hani bunca yıllık Liverpool sempatizanıyım, Gerrard ve Torres benim için ilah gibidirler ama onlardan bu sezon öyle nefret ettim ki anlatamam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 gerçi benitez'e bağlıyorum bunu, giderken onların ruhlarını da yanında götürdü ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Ahaha liverpool fanatiği kosova zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 gerrard kırmızı. pool gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ağır kararlar oldu be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ben kırmızı kartı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 liverpoola bunlar müstahak kümeye pool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 BiTcH_oFBaT said: hadson Esnaf said: hadgson DarKRideR said: Hudgson Roy Hodgson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 DoruK said: ben kırmızı kartı anlamadım Çift taban kayıyo adam, biri zaten Carrick'in bileğine giriyo direk. Başta ben de anlam veremedim de doğru açıdan izleyince Gerrard'ın hayvanlık ettiği açık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Bence temiz müdehale. Ayağı kırsa da sakınca yok zaten Carrick yani nolcak. Peh. Hernandez de depresyona girip saçını erkek traşı yapan kız çocukları gibi yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 nileppezdel said: DoruK said: ben kırmızı kartı anlamadım Çift taban kayıyo adam, biri zaten Carrick'in bileğine giriyo direk. Başta ben de anlam veremedim de doğru açıdan izleyince Gerrard'ın hayvanlık ettiği açık :Dolabilir ya tabi tivibuyu koydum browserın yanına öyle izliyodum ufak ekranda. allala nolabilir ki diyorum. vay hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar