Eralp Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 mokoko fail olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 yok olayı gayet iyi biliyorumda komik geldi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 mokoko said: ahahaha habere bak http://www.ntvmsnbc.com/id/25162080/ 1.si gs hangi evrende kadıkoyde 5-1 onde? 2.si arda alkışlanca naaptı? büyük konuşma bence :) 90 yılında veselinovic mi ne vardı sizin başınızıda, onun da bir 5 muhabbeti var. Olabiliyor arada öyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Hangi evrende Fener taraftarı onu ezen bir Galatasaray'ı alkışlar? asdhashdas bu da bana komik geldi hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 mokoko bi an kalp krizi geçirir gibi olmuş zannedersem, onun şokuyla yazmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 aynen ole. alkış falan olmaz ole bizim maçlarda. misal 2007deki şampiyonluk sorası gs maçında gsnin bizi alkışlamaması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Rafael Benitez 48 saat içinde kovulacakmış. N'oluyor yahu gündüz gündüz... 7 minutes ago via TweetDeck esat dergi girmiş, geç bile kalındı doğruysa, ama zararın neresinden dönülse kârdır. ya da yok vazgeçtim, benitez'den hayır bekleyen gerizekalılar yok olmaya mahkumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 48 saatte ne değişecek anlamadım, Moratti bonkör başkandır versin tazminatı kovsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Inter'i hiç sevmem, skandallardı Mourinho'ydu derken ambargoyu koydular ama çözülür 1-2 seneye yine iki büyüklü düzen gelir İtalya'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Milan geri gelsin de, gerisi yalan benim için Gerçi Milan'ı sevme sebeplerinden olan Pirlo, Gattuso, Maldini gibi adamların yavaş yavaş bıraktığı gördükçe ilgim azalıyor ama, düşündüm de italya'da takım yok ya böyle ciddi sempati duyulacak. Hiçbiri bir Liverpool değil gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 FORZA JUVE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 cassano milan'a transfer olmuş??? pazzini artık sampdoria'nın tek kralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 madrid levanteye 8 atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 nööööööööööööööööööööööö Benitez kovulmuş!!! hahahahahahahaha Allahım sana geliyorum!!!! ntvspor inter çabuk farketti olayı. Lütfen hiç bi takım almasın şu adamı ya. Fener alabilir ama Aykut'un yerine, beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 febe ye gelse ne olacak sanki kadıköy kasabı olur onun adı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 abi ne edecek o adam barça'da ? Hani yerinde adam çok, gerçi kim olursa olsun böyle bir adam as kadroda oynatılırda bu sefer olan adamlara yazık olacak sadfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Affelay fazla bencil bir adam. Birazcık aşması lazım bu özelliğini Barça'da oynayacak ise. Guardiola umarım adam eder bu çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Afellay'da bi türlü o yıldız elektiriğini alamadım ben ya, barça topçusu olmaz gibi geliyo bana. Fabregas yine hüsran oldu demek ki bunu aldıklarına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ya ben o fabregas'ın olayını da hiç anlamadım zaten takımının yıldızı ve herşeyi, çok seviliyor, çok değer görüyor. Arsene Wenger gibi adam bile ondan hiç vazgeçemiyor, o çıkıp 4. 5. adam olacağı Barcelona'ya çıkıp gelmek istiyor. Milliyetçilik falan dersin ayrı olay ama kariyer, değer vs. bakımından Arsenal'da olması onun için kat kat daha iyi ya, Onu geçtik nerede oynayacak Fabregas ? Barça'nın sisteminde ya Inıesta ve Xavi kesilecek ki o tam performans oynasın. Eee onlar kesilemeyeceğine göre yedek mi olacak? Afellay olayı iyi oldu, Fabregas'a sulanmazlar artık ve Arsenal'da kalır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 kariyer diyorsun da abi arsenal'da adam cl çeyrek finalden ötesini göremez. lig de zaten çok popüler değil artık. barcelona bu aralar 2 tane arsenal ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Arsene Wenger yavaş yavaş ideal kadroya doğru gidiyor yalnız, en fazla 1-2 sene içerisinde 2000'lerin başındaki takım gibi bir takım gelir diye düşünüyorum. Elindeki gençlerin çoğu pişti, giden tecrübeli yaşlıların ardından gelen gençler onların yerlerini aratmamaya başladı. Bazı mevkilerde halen tecrübe eksikliği vs. var ama yavaş yavaş onlarda yamalanmaya başladı. Arsenal birkaç sene içinde bu kadroyu bozmazsa eğer ciddi anlamda büyük bir patlama yaşayacak. Fabregas'ta o takımda olursa eğer Henry'li, Pires'li kadro gibi başarıdan başarıya koşarlar. Sonra dağılırlar yeni gençler gelir, 10 sene de onlar pişer asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 DarKRideR said: ya ben o fabregas'ın olayını da hiç anlamadım zaten takımının yıldızı ve herşeyi, çok seviliyor, çok değer görüyor. Arsene Wenger gibi adam bile ondan hiç vazgeçemiyor, o çıkıp 4. 5. adam olacağı Barcelona'ya çıkıp gelmek istiyor. Milliyetçilik falan dersin ayrı olay ama kariyer, değer vs. bakımından Arsenal'da olması onun için kat kat daha iyi ya, Onu geçtik nerede oynayacak Fabregas ? Barça'nın sisteminde ya Inıesta ve Xavi kesilecek ki o tam performans oynasın. Eee onlar kesilemeyeceğine göre yedek mi olacak? Afellay olayı iyi oldu, Fabregas'a sulanmazlar artık ve Arsenal'da kalır umarım. Iniesta ileride olacak, Villa Iniesta Messi olarak, arkada Xavi-Fabregas-Bosquets(ya da başka biri) İlk 11 çıkar Barça'da da rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Tabi City'e iniesta'yı satmazlar ise :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar