Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupada Futbol 2010-2011 sezonu..

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

ya ben o fabregas'ın olayını da hiç anlamadım zaten

takımının yıldızı ve herşeyi, çok seviliyor, çok değer görüyor. Arsene Wenger gibi adam bile ondan hiç vazgeçemiyor, o çıkıp 4. 5. adam olacağı Barcelona'ya çıkıp gelmek istiyor.

Milliyetçilik falan dersin ayrı olay ama kariyer, değer vs. bakımından Arsenal'da olması onun için kat kat daha iyi ya,

Onu geçtik nerede oynayacak Fabregas ? Barça'nın sisteminde ya Inıesta ve Xavi kesilecek ki o tam performans oynasın. Eee onlar kesilemeyeceğine göre yedek mi olacak?

Afellay olayı iyi oldu, Fabregas'a sulanmazlar artık ve Arsenal'da kalır umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Arsene Wenger yavaş yavaş ideal kadroya doğru gidiyor yalnız, en fazla 1-2 sene içerisinde 2000'lerin başındaki takım gibi bir takım gelir diye düşünüyorum.

Elindeki gençlerin çoğu pişti, giden tecrübeli yaşlıların ardından gelen gençler onların yerlerini aratmamaya başladı. Bazı mevkilerde halen tecrübe eksikliği vs. var ama yavaş yavaş onlarda yamalanmaya başladı.

Arsenal birkaç sene içinde bu kadroyu bozmazsa eğer ciddi anlamda büyük bir patlama yaşayacak. Fabregas'ta o takımda olursa eğer Henry'li, Pires'li kadro gibi başarıdan başarıya koşarlar.

Sonra dağılırlar yeni gençler gelir, 10 sene de onlar pişer asdf
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

ya ben o fabregas'ın olayını da hiç anlamadım zaten

takımının yıldızı ve herşeyi, çok seviliyor, çok değer görüyor. Arsene Wenger gibi adam bile ondan hiç vazgeçemiyor, o çıkıp 4. 5. adam olacağı Barcelona'ya çıkıp gelmek istiyor.

Milliyetçilik falan dersin ayrı olay ama kariyer, değer vs. bakımından Arsenal'da olması onun için kat kat daha iyi ya,

Onu geçtik nerede oynayacak Fabregas ? Barça'nın sisteminde ya Inıesta ve Xavi kesilecek ki o tam performans oynasın. Eee onlar kesilemeyeceğine göre yedek mi olacak?

Afellay olayı iyi oldu, Fabregas'a sulanmazlar artık ve Arsenal'da kalır umarım.

Iniesta ileride olacak, Villa Iniesta Messi olarak, arkada Xavi-Fabregas-Bosquets(ya da başka biri) İlk 11 çıkar Barça'da da rahat rahat.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...