huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 öyle bütçe mi olur allasen. 1-doğuya destek 8 milyon 2-asker 20 milyon 3-yol elektrik su 60 milyon 4-kira 5 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 adam yalan söylüyor o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 yuzyillardir sagda solda gezen povokatif yazilardan biri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 huun said: öyle bütçe mi olur allasen. 1-doğuya destek 8 milyon 2-asker 20 milyon 3-yol elektrik su 60 milyon 4-kira 5 milyon i lol'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Bone said: adam yalan söylüyor o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedy21 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Zep said: hürriyet ve ucuz provokasyonları vol.143698436 +143698436 yuh bu kadar büyük iftira, bu kadar haysiyetsizce yalan görmedim. 20 senedir Diyarbakır'da yaşarım, tıp öğrencisiyim Yazılanları okudukça içim acıdı, yazılanların burada yaşananlarla uzaktan yakından alakası yok ! insan olan kendi ülkesinin insanına böyle iftiralar atarmı yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 http://emperors-clothes.com/antisem/sov16.gif http://emperors-clothes.com/antisem/sov12.gif http://emperors-clothes.com/antisem/sov15.gif http://emperors-clothes.com/antisem/sov07.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 adam gitmiş orda 1-2 mahalle görmüş heycanlanıp gelmiş doğu insanı hikaye anlatmayı sever.kandırmışlar işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Vallahi cizrede öğretmenlik yapan, tuncelide 5 sene ( ohal zamanı ) polislik yapmış arkadaşlardan aldığım duyumlarda bu yönde. Bir sürü şey anlatmıştı öğretmen olan, en komiği şeydi "ulan bunlar karısına kızına bakıldı die adam vuruolar, ama aşiret içi leş gibi grup dönüyor". Her ne kadar adamların zor koşullar aldında var olduğunu bilsemde, iyi niyeti sömürmeleri ve benim verdiğim vergiyle sadece yiyip sürekli mazlumu oynamaları canımı sıkıyor. Aman diyorum Allah'ından bulsunlar, nasolsa eninde sonunda bu halk " yeter ulan " diyecek bir gün. evet 5 ay nepal beni aşırı milliyetçi yaptı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Tunceli de bu olayların dönmesi imkansız. Ohal zamanı dtp yokdu bir kere kaldıki Tuncelide kızını okula gönderin kampanyasınada gerek kalmamışdı, okur yazar oranının en yüksek olduğu illerden biri hatta belki ilki olması lazım. Tuncelide aşiret bağnazlığıda yokdur, halkın yuzde 95 i alevidir, diğer yuzde 5 lik kısımda herhal oraya atanan memurlar. Sert aşiret bağnazlığının döndüğü hadise şafi mezhebine bağlı kürt aşiretlerde oluyor genelde. Kadın ve Erkeğin eşit kabul edildiği ve beraber ibadet ettiği bir alevilikde yukardaki hadiselerin dönmesi mümkün değil. Ayrıca OHAL zamanı, shp varde herhal ve Tunceli shp nin kalesiydi o zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 http://www.gifbin.com/bin/1237976795_disco-hitler.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Law said: Tunceli de bu olayların dönmesi imkansız. Ohal zamanı dtp yokdu bir kere kaldıki Tuncelide kızını okula gönderin kampanyasınada gerek kalmamışdı, okur yazar oranının en yüksek olduğu illerden biri hatta belki ilki olması lazım. Tuncelide aşiret bağnazlığıda yokdur, halkın yuzde 95 i alevidir, diğer yuzde 5 lik kısımda herhal oraya atanan memurlar. Sert aşiret bağnazlığının döndüğü hadise şafi mezhebine bağlı kürt aşiretlerde oluyor genelde. Kadın ve Erkeğin eşit kabul edildiği ve beraber ibadet ettiği bir alevilikde yukardaki hadiselerin dönmesi mümkün değil. Ayrıca OHAL zamanı, shp varde herhal ve Tunceli shp nin kalesiydi o zamanlar. bılemem belkı de yalan soyluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 bu topikteki anti-ırkçı performans gözlerimi yaşarttı, teşekkürler paticik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 @Suark Bilemem belki yalan söylüyordur diyorsun arakdaşın için. Ama ilk mesajında arkadaşının dediklerini gerçek kabul edip ona göre çıkarımlarda bulunuyorsun. Belki arkadaşında o 5 senelik OHAL deneyimi boyunca çevresinde kendisi gibi önyargılı arkadaşları tarafından kendise anlatılan hadiseleri gerçekmiş gibi kabul etmiş ve ona göre çıkarımlarda bulunmuş olabilir. Bunlarda birer ihtimal değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 said: Yazıda doğru yerler var. Doğru tespitler var. Art niyetle yazılan yerler de var. Vergi, elektirk, su kısmı kesinlikle doğru. Bunu buralı, yerel memuru bile yapıyor. Çocuk yardımı aylık 150 TL değil. En azından okula geliyor, durumu yok diye çocuklara o kadar para verilmiyor. Sadece doğuda değil, Türkiye'nin her yerinde durumu kötü olan[kötü durumdayım diye yanlış beyan veren] herkesin çocuğuna veriliyor bu yardım. Gecenin köründe dışarıda 5-10 yaş arası tonla çocuk görebilirsiniz, çocuklara sahip çıkma diye bir kültür yok ya da çoka z ailede var. İnsanların memurlara bakışı kesinlikle düşmanca değil. İçten, samimi olursanız, hal hatır sorarsanız çabuk kaynaşırsınız. Yeni gelmişseniz haftalarca evinize yemek gönderirler, yardımcı olurlar. Fakat siz-biz, sen-ben olayı artık zihinlere kesinlikle yerleşmiş. Bundan sonra nasıl kaynaşılır fikrim yok cidden. Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi artık insanlar hakkını arıyor, en ufak olayda her yere şikayet ediyorlar, buraya özgü bir durum değil. Terörün, şuanki durumun büyük rant kapısı olduğu kesinlikle doğru. Patlıcan-biber-domatesin her akşam öğünü olan fakir insanlarla, en lüks araçlara binen insanların aynı şehirde bolca bulunması nasıl açıklanabilir başka... bi de şu var: said: Hemen herşeye karşı çıkma huyumuz var, ya da bazı şeylerin gidişatında "Bulandırma denizi uyandırma kerizi, dümenimize çomak sokma" mantığı mı var ne? 20 ile 45 lira arasındaki eğitim yardımı, diğer adıyla daha doğrusu resmi adıyla ŞARTLI NAKİT TRANSFERİ bedeli ödendiği bir gerçek. Sağlık yardımı olarak her çocuğa ayda 20 TL Her anne adayı için gebeliğin ilk 7 ayında ayda 20 TL Her anne adayı için doğumda 60 TL Elektrik tüketimi ile ilgili olarak bizzat TEDAŞ diyor ki: Denetimlere rağmen kaçak tüketimin azalmadığı illerin başında Mardin geliyor. TEDAŞ'ın resmî verilerinden derlenen bilgilere göre Mardin'de kaçak oranı yüzde 72,7 gibi çok yüksek rakamlarda seyrediyor. Bu ili yüzde 70,9 ile Şırnak, yüzde 66,5 ile Batman, %65,4 Diyarbakır takip ediyor. En az kayıp-kaçağın olduğu il ise yüzde 1,3 ile Denizli. Yüzde 2,1 ile Karabük ikinci, yüzde 2,9 ile Bilecik üçüncü sırada. Tarım alanları ile ilgili olarak yapılan para yardımı ise: Tarımda Reform Uygulama Projesi ile Doğrudan Gelir Desteği(DGD) adı altında çiftçiye! Ödeniyor. DGD’ nin en önemli özelliği ise, üretime ve ürüne bağlı olmaksızın çiftçiye verilmesidir.Tapu sahibi olan herkes üretim yapsın yapmasın bu destekten yararlanabiliyor. miktar ise dekar başına 10 TL olması lazım. Bazı gazete haberlerinde yer alan ciddi yolsuzluklara konu olan bu ödemelerle ilgili minik bir örnek vereyim "Adıyaman Merkez ve Kahta ilçelerinde beyan edilen arazi, Adıyaman’ın toplam arazi varlığından daha büyük olunca ciddi sıkıntılar yaşandı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 serin hikaye koysanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Provokasyon diyenler allah için oraları görüptemi yazıyorlar? Van da askerliğini yapan biri olarak söyleyeyim ki evet hepsi doğru yazıların. Adamlar ekmek elden su gölden yaşıyorlar. Ne bir vergi var ne bişi, araçlarda ne ruhsat var ne kullananda ehliyet, nede vergi ile ilgili herhangi bir şey. Napılıyor bu adamlara peki? hiçbir şey. Herşeyin suçlusu devlet ama devlete tek bir lira katkıları yok. Kaçakcılık dersen yapmayan yok gibi, pkk sempatizanlığı had safhada. Berbat lanet bir yer van. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 IRÇÇISIN SEN FLEYM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Dağdakilere haber verdim Flame'i ilk çarşı izninde gangliycekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 bazilari iyi sallamis masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 İlk sayfada yazıların doğruluğunu tecrübelerimle gördüm. Gayet vergi, elektrik su vermeden deli gibi yardım alarak yaşıyorlar. Yeşil kartla sağlık hizmeti alan 200 dönüm arazi sahibi köylüler gördüm, tanıdım. bir kısım halk diğer kısmı enayi yerine koyuyor. Ben evimde klima açarken 2 kere düşünüyorum, 4 odalı köy evinin her odasında klima cayır cayır çalışıyor. Çalışsın ama parasıyla çalışsın. Bu haksızlığa karşı durunca insan ırkçı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Tenekeadam, sai haklı. Ben 100 küsür milyon elektrik faturası ödüyorum her ay mal mıyım ? Herkes ödedikten sonra isterse 1000 lira olsun o koymaz nasılsa devlet babamıza gidiyor, tanrılar devletimizi başımızdan eksik etmesin, ama adamına göre muamele olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 SEN DE IRÇÇISIN TENEKEADAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 FARİNAL SEN DE BÜYÜK IRÇÇIYMIŞSIN YENİ GÖRDÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 IRÇCI diyince ORÇUN gibi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar