Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 anlatılmaz yaşanır : http://www.facebook.com/video/video.php?v=104031369612711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 aradım bulamadım ama yakın zamanda patiden izlemiştim bunu eheh. yine de sıkma tatlı canını.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 devlet bahçeli'nin yanındaki adam tipler bağırmaya başlayınca bıyık altından çok fena gülüyo hahahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 hahahaha. adam uluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 abi. .... LKJFKLFKLFSJGGH of ne insanlar var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 kelimelerin yetersiz kaldıgı an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 offf iyimiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 elini öpenler daha ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 lan burda bi çoğumuz da konsere gidince bağırmıyomuyuz. nesi acayip ki bunun. ben bağırmıyorum. olaya kendimi de kattım ki hakaret gibi olmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 pef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Fede reis cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 sdfbasdıuOASFŞİD gencler lüften Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 arcane said: elini öpenler daha ilginç Aynen. Sen zaten başdan el etek öpmeye başlarsan, yarın iktidar yaptığın o adamdan hesapda soraman. Az dik durun, hesap sorun. Oy vereceğiz ama başarılı olamazsan düdük ilen kovalarız deyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 abi devlet bahçeli niye bu kadar kızmış onu anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Bahçeli bile troll ü farketmeyi öğrenmiş sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ::D:D:D:D:DD:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 arcane said: elini öpenler daha ilginç elini öptürtmesi daha da ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 abi el niye öpüyorlar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 cemss said: abi el niye öpüyorlar ki. Dans'a kaldırmadığına göre bunun hiçbir mantıki açıklaması yok. Onada halk dilinde gelenek görenek yada örf adet filan deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Buddha said: cemss said: abi el niye öpüyorlar ki. Dans'a kaldırmadığına göre bunun hiçbir mantıki açıklaması yok. Onada halk dilinde gelenek görenek yada örf adet filan deniyor. bence buna abartmak deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Buddha said: cemss said: abi el niye öpüyorlar ki. Dans'a kaldırmadığına göre bunun hiçbir mantıki açıklaması yok. Onada halk dilinde gelenek görenek yada örf adet filan deniyor. Siyasi parti liderinin elini öpmek örf adet değil. Tamamen sürü psikolojisinden başka halt değil işte bu bizim liderimiz, bu çok iyi biliyor, dur şuna bir sevgi gösterisinde bulunayım. Orada yaşlı adamlarda elini öptü bahçelinin. Öpen öpsün elinide, bu kafayla çok öperler o el öpenleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Uluyan kişi de sürü trolü bence. Gerçek ülkücü falan olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 evet çoğu sürekli aa bak şu şöle bu böle diye yönlendirilen ve kolayca dolduruşa gelebilen insanlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Bahçeli uluyan gence diyor ki "Ne manası var ulumanın,isminiz nedir sizin? Şu andan itibaren ocak dışındasın. Oldu mu? Tamam":D Efsane ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ahahahaha,bu nasıl bisi lan tmm gaza gelirsin arkadas ortamında yaparsın dalga gecersin,edersin eyvallah da partinin genel baskanının ardından nasıl yapıyosun ne ictin sen ya :D adamlar kendi kendilerini trollüyolar.lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar