Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devlet Bahçeli'yi Görünce Uluyan Ülkücü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan burda bi çoğumuz da konsere gidince bağırmıyomuyuz. nesi acayip ki bunun. ben bağırmıyorum. olaya kendimi de kattım ki hakaret gibi olmasın diye
Mesaj tarihi:
arcane said:

elini öpenler daha ilginç

Aynen. Sen zaten başdan el etek öpmeye başlarsan, yarın iktidar yaptığın o adamdan hesapda soraman. Az dik durun, hesap sorun. Oy vereceğiz ama başarılı olamazsan düdük ilen kovalarız deyu.
Mesaj tarihi:
cemss said:

abi el niye öpüyorlar ki.

Dans'a kaldırmadığına göre bunun hiçbir mantıki açıklaması yok. Onada halk dilinde gelenek görenek yada örf adet filan deniyor.
Mesaj tarihi:
Buddha said:

cemss said:

Dans'a kaldırmadığına göre bunun hiçbir mantıki açıklaması yok. Onada halk dilinde gelenek görenek yada örf adet filan deniyor.

bence buna abartmak deniyor.
Mesaj tarihi:
Buddha said:

cemss said:

Siyasi parti liderinin elini öpmek örf adet değil. Tamamen sürü psikolojisinden başka halt değil işte bu bizim liderimiz, bu çok iyi biliyor, dur şuna bir sevgi gösterisinde bulunayım. Orada yaşlı adamlarda elini öptü bahçelinin. Öpen öpsün elinide, bu kafayla çok öperler o el öpenleri.
Mesaj tarihi:
ahahahaha,bu nasıl bisi lan tmm gaza gelirsin arkadas ortamında yaparsın dalga gecersin,edersin eyvallah da partinin genel baskanının ardından nasıl yapıyosun ne ictin sen ya :D adamlar kendi kendilerini trollüyolar.lol
  • Yeni Oluştur...