PATA Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 3 kapı arabalardan sonra insan 5 kapıları özlüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 alfa brera da çok beğeniyorum ama çok pahalı bu fena değilmiş. bide nasıl okunuyor bi cületta mı ciuletta mı.ayrıca resimler quadri verdinin değilse tabi.normal 1.4 ler yine çift egzos falanı filanı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Juliet'in İtalyan formu sanırsam. Okunuşu da öyle olabilir. Tabi İtalyanca olduğundan sesli harfle bitiyor, Juliet-a oluyor gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 valla ben beğendim cidden bu arabayı o jantlarla falan alındıgında güzel olur hakkaten.baya ucuz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 KHaRoN said: aslinda pahali degilde turkiyede cok ortada bi yerde oluyorlar. biraz daha veriyorsun almanlari aliyorsun, Lol. Ondan sonra nasıl oluyor da bu alfa benim pahalı alman arabamdan daha iyi oluyor diye kendine yediremiyorsun. Her alfa gördüğünde gaza abanıyorsun ama alfa kültürüne hakim sürücü seni sallamıyor bile... Bu arada 100. yıl kutlamlarına katılan aroc üyelerine ilk defa giulietta gösterilecek ve showroomdaki çoğu cahil görevlilerin hiçbir zaman söyleyemeyeceği ayrıntıları cevaplayabilecek kişiler orda olucak. Çok merak ettiğiniz şeyler varsa, gittiğimde sizin için öğreneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 reklam filmi muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Hikaye der ki, 8 Alfa Romeo mühendisi neredeyse üretime hazır hale gelen arabaları için bir cafede oturmuş hararetli şekilde isim tartışmaktadırlar. Derken cafedeki bir bayan "8 tane Romeo'sunuz ama bir tane Juliet'iniz yok" der, böylece arabanın ismi Giulietta olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 aktiftablet said: Hikaye der ki, 8 Alfa Romeo mühendisi neredeyse üretime hazır hale gelen arabaları için bir cafede oturmuş hararetli şekilde isim tartışmaktadırlar. Derken cafedeki bir bayan "8 tane Romeo'sunuz ama bir tane Juliet'iniz yok" der, böylece arabanın ismi Giulietta olur. :) çok romantik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 alfaya gittim bugun kapalıydı suadiye hey allam otomatik yoksa ayıp yani manuel dğeildir umarım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 sadece manuel ve evet bence de ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 sadece manuel ve evet bence de ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 eğer öyleyse takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 hakkaten sadece manuel mi? püh değilmiş amma yalancısın rahatsız.opsiyonel olarak varmış otomatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ahahha ben de yalana kurban gittim o zaman. Bir daha sorayım arkadaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Yeni çift kavramalı şanzuman tanıttılar. Yakında gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 2011-2012 gibi gelicekmiş otomatik arabayı öve öve bitiremediler.fakat mitoda güzelmiş ilk defa gördüm ben mitoyu ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ben araca hasta oldum. önü arkası çok iyi tasarım fakat içini gördükten sonra acaip bi hayal kırıklığı yaşadım. içi çok basit. cidden arabadan soğuma sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 147'yi de seviyordum, bunu da beğendim. tasarım olarak başarılı. otomatik getirmemeleri bence bir eksi. otomatik getirseler bence çok daha iyi satabilirler. ha birde fiyatlar euro üzerinden değil mi? resimin sonunda göremedim € işaretini ama öyle olduğunu sanıyorum, değilse iyi satar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 yalnız araba çok güzel çok eşsiz ya, uzun zamandır bir aracı bu kadar beğenmemiştim, çok ayrı bi yerde hakkaten diğer araçlardan, farklı bi kişiliği var aletin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 araç 30-35 bin euro civarında falan olcakmış ya sormustum ben alfaya fena araç değil de mito daha güzelmiş bence ondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 30-35€ en yüksek modelleri için. fiyat listesi var sitelerinde; http://www.alfaromeo.com.tr/tr/publishingimages/alfa_fiyat_listesi.pdf 22500€'den başlıyor gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 abi her zaman arabanın başlama fiyatı üstüne 8-10 bin euro eklicen :) bilmemne paket spor paket sunroof xenon derken 30-35 oluyor :) ki yeni gelicek 135 beygirlik otomatik mitolar 28 bin euro adam gibi olanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 "roket adam" said: yalnız araba çok güzel çok eşsiz ya, uzun zamandır bir aracı bu kadar beğenmemiştim, çok ayrı bi yerde hakkaten diğer araçlardan, farklı bi kişiliği var aletin di mi? kesinlikle. alfa romeo'ların çoğu bence öyle. ben hangisine bakacak olursam olayım farklı kişiliklerini hemen sezebiliyorum. tasarım konusunda bence çok başarılılar. motor ve sürüş keyfide oldukça başarılı. evet, başlama fiyatının üzerine biraz daha eklemek gerekiyor. en ucuz fiyatta olanların içi falan cidden çok boş geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 nedense başta güzel gelmediydi, sonra ilgimi çekti. biraz topliyim dedim arabayı, 35.000€ luk QV versiyonu 1.8 turbo, ama gitmiyo abi araba. 235hp arabanın 0-100ü 6.8 saniye olması resmen hayal kırıklığı. Madem gti a rakip yapıyosun en iyi ihtimalle 6 saniye felan olması lazım bunun. üstüne de 5.000€ ekstra koydum. bose hi-fi den acılır tavana kadar. navigasyon hariç. hani 80 liraya ne var derseniz, ya 2008-9 2.0 TFSI TT alınır ya da daha uygun fiyata sıfır scirocco doldurulur geçilir. bu parayı haketmeyen arabalar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 GTIa rakip değil o, bir iki seneye GTA gelir, QV ara bi model. Ayrıca vw hiç de rakibi bile değil alfanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar