Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alfa Romeo - Giulietta

xaty

Öne çıkan mesajlar

KHaRoN said:

aslinda pahali degilde turkiyede cok ortada bi yerde oluyorlar.
biraz daha veriyorsun almanlari aliyorsun,

Lol.

Ondan sonra nasıl oluyor da bu alfa benim pahalı alman arabamdan daha iyi oluyor diye kendine yediremiyorsun. Her alfa gördüğünde gaza abanıyorsun ama alfa kültürüne hakim sürücü seni sallamıyor bile...

Bu arada 100. yıl kutlamlarına katılan aroc üyelerine ilk defa giulietta gösterilecek ve showroomdaki çoğu cahil görevlilerin hiçbir zaman söyleyemeyeceği ayrıntıları cevaplayabilecek kişiler orda olucak.

Çok merak ettiğiniz şeyler varsa, gittiğimde sizin için öğreneyim.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Hikaye der ki, 8 Alfa Romeo mühendisi neredeyse üretime hazır hale gelen arabaları için bir cafede oturmuş hararetli şekilde isim tartışmaktadırlar. Derken cafedeki bir bayan "8 tane Romeo'sunuz ama bir tane Juliet'iniz yok" der, böylece arabanın ismi Giulietta olur. :)

çok romantik :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
147'yi de seviyordum, bunu da beğendim. tasarım olarak başarılı. otomatik getirmemeleri bence bir eksi. otomatik getirseler bence çok daha iyi satabilirler. ha birde fiyatlar euro üzerinden değil mi? resimin sonunda göremedim € işaretini ama öyle olduğunu sanıyorum, değilse iyi satar :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
"roket adam" said:

yalnız araba çok güzel çok eşsiz ya, uzun zamandır bir aracı bu kadar beğenmemiştim, çok ayrı bi yerde hakkaten diğer araçlardan, farklı bi kişiliği var aletin di mi?

kesinlikle. alfa romeo'ların çoğu bence öyle. ben hangisine bakacak olursam olayım farklı kişiliklerini hemen sezebiliyorum. tasarım konusunda bence çok başarılılar. motor ve sürüş keyfide oldukça başarılı.

evet, başlama fiyatının üzerine biraz daha eklemek gerekiyor. en ucuz fiyatta olanların içi falan cidden çok boş geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

nedense başta güzel gelmediydi, sonra ilgimi çekti.

biraz topliyim dedim arabayı, 35.000€ luk QV versiyonu 1.8 turbo, ama gitmiyo abi araba. 235hp arabanın 0-100ü 6.8 saniye olması resmen hayal kırıklığı. Madem gti a rakip yapıyosun en iyi ihtimalle 6 saniye felan olması lazım bunun.

üstüne de 5.000€ ekstra koydum. bose hi-fi den acılır tavana kadar. navigasyon hariç.

hani 80 liraya ne var derseniz, ya 2008-9 2.0 TFSI TT alınır ya da daha uygun fiyata sıfır scirocco doldurulur geçilir.

bu parayı haketmeyen arabalar bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...