Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Phyx

Öne çıkan mesajlar

ya orda dia'nin yardirmasi biraz ekremin(hatta baya) mallıgından kaynaklydi tutamıyordu adami o kanatta :D

alexi kitlemek derken adam 0 pas atsin demiyorum tabiki :D

ama ceza sahasi cevresine topla sokmadilar o bölgede top almasini engellediler alexin gecen sene fink bu sene necip gayet güzel yapti..

ferrari satmasaydi ben alexin bişey yapamadan maci bitrcegni dusunuyordm :D
Sosyal ağlarda paylaş

önceki sayfalarda şuradaki postum alıntılanmış: http://forum.paticik.com/read.php?29,4931512,5059433#msg-5059433

söylediklerimin arkasındayım. ilk söylediğim olay bilica'ymış, bilica yerine joseph yobo geldi. cristian yerine de lass falan ayarında bi futbolcu gelirse çok iyi olur. hala söylüyorum, yedek türk stoper ve yedek türk ortasaha rotasyon için şart.

fenerbahçe fizik kondüsyon olarak senebaşına göre bayağı toparlandı. toparlanmak ne kelime, rakipleri biterken fenerbahçe 90'da hala koşuyor oluyor. ligin en çok koşan oyuncusu yamulmuyorsam mehmet topuz, takımın en çok koşan 5. oyuncusu (az farkla o da, 4. bile olabilir) alex de souza. fb'de aragones döneminden beri kondüsyon yoktu, ve şu an gs ile bjk'yi 180 dakikalık bir maçta yenecek kadar kondüsyon var. (şu an yok, çocuklar çok içti iki akşamdır).

aykut kocaman alex'siz bir takım yaratmak için tek şansımız. o da bunu biliyor. fenerbahçe öne geçtikten sonra geçtiği futbol dizilişine dikkat edin. en önde alex, solda niang, sağda stoch/dia. en ortada ise emre, mehmet, cristian/selçuk. amaç uzun vadede alex'i oradan çıkararak başka bir oyuncu koyarak oyun felsefesini buna geçirmek.

alex mükemmel bir oyuncu, 28 yaşında olsa buna ihtiyaç yok. ama adam 32-33 yaşlarında artık. ve bu felsefeye ihtiyacımız var. 1-1.5 yıl içinde bu sistem de oturtulur zamanla. alex de alkışlanarak ayrılır bu takımdan. bunu yapabilecek, bu sancılı dönemi atlatabilecek kadar krediye sahip tek adam da "kocaman gururumuz".

90 sayfası öncesine gidip postlarıma tek tek bakıp "aha eleştirdiniz" demeden önce şuraya da bakın: http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=aykut+kocaman%2F%40fizboz o zaman da savundum aykut'u, şimdi de savunurum. bu adam bizi 7. yapsa dahi savunurum, çünkü ben aykut'un golleriyle büyüdüm, sori.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Liebe said:

Dün mehmet demirkol'da aynı şeyi söyledi , "Aykut'u sezon başında eleştirenler şimdi napıyor acaba bla bla" tarzında gelen bir soruya "Aykut ilk yarı çok mu iyi oynatıyordu takımı , takımda ne birlik ne beraberlik vardı herkes birbirinden kopuktu , kötüyü eleştirmeyelimde napalım?" gibilerinden bir cevap verdi ki bende sonuna kadar hak veriyorum.

kötüye, iyileşmesi için alışma süreci diye bir davranış yok bu memlekette. ilk defa denendi, bala göte tuttu.

2. olsa aykut yine giderdi, alex yine tartışılırdı.

aykutun göndermezlerdi gibi geliyor , gönderilcek olsa rıdvan gibi direk postalarlardı, ilk yarı sonunda türkiye kupası yok avrupa yok , türkiye liginde 9 puan geridesin yani şampiyonluk mucizeye kalmış zaten.gidecek isim alex olurdu ki bu sene başında alex 28 gol atar 13 asist yapar dense millet götüyle gülerdi 15 gol 10 asist yapıcak bile dense zor derdim ben çünkü son 2 senedir alexin yaşınında ilerlemesiyle beraber biraz koptuğunu düşünüyodum fenerbahçeden.ama açıkçası beni çok ağır gt etti , beklenenden 10 kat iyi oynadı nerdeyse her maçta,bu sene işler kötü gitse gönderilceklerin başında alex olurdu gibi geliyor bana bu sebeplerden dolayı.

eh ama şampiyon olduk şu an her şey güllük gülistanlık bize bakalım seneye kadar neler değişicek.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

eh ama şampiyon olduk şu an her şey güllük gülistanlık bize bakalım seneye kadar neler değişicek.

Güllük gülistanlık olacak tabii, 17 maçta 49 puan alınmış, 9 puan geriden gelip söke söke şampiyon olunmuş, hemen hemen herkes iyi oynuyor, takım ruhu kazanıldı, yani süregelen bir düzgünlük ve iyilik var takımda. Derbi kazanıldı diye eleştirilerin durduğu zamanları da biliyoruz sonuçta :p Onun gibi bir durum değil.

Aykut kalıyor ve eksiklerin farkında, Aziz de biraz düzeldi ve kendi istediği adamlardan çok Aykut'un istediği adamları alacak gibi duruyor utandırmazsa, seneye daha da iyi olur inşallah bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

hala aygut dilmenin bir teknik direktör olduğunu mu savunuyorsunuz ?

bakın ben size en acısını söyleyeyim, ne de olsa dost acı söylermiş

ne aygut dilmen, ne de emre melezoğlu

bu takımı şampiyon yapan iki adam var ;

1. yıldırımoğlu aziz

2. azizinoğlu aleks

bundan gerisi hikayedir...

yok fener çok koşuyormuş, çok iyi top oynuyormuş, barcelona gibi top çeviriyormuş, gibi komik söylemler ancak ve ancak şampiyonluk balosunda çok içen futbolcuların ve bu makyajı taraftarın gözüne sürmek isteyen aygutun laflarıdır

ha aleks iyi topçu mu diye sorarsanız hala aynı şeyi düşünüyorum, aleks beş para etmez bir adam

ama gel gör ki Türkiye 'de adamı analiz edip durdurabilecek teknik adam yok

yanlız bir noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum, sivas maçından sonra aleksin eşi sahaya girdi, uzunca öpüştüler, sonra karısı aleks berezilya bayrağı verdi fakat aleks almadı, karısının istediği berezilya bayrağı ile şampiyonluk turu atmasıydı fakat aleks çok onurlu bir hareket ile kibarca karısını reddetti, önce fener dedi, çünkü ekmeği buradan yiyoruz dedi

bu davranışından ötürü aleksi tebrik ediyorum

ama bunun dışında futbolculuğu konusunda yine aynı şeyleri düşünüyorum, boş beleş gollerin adamıdır aleks, iki tane krampon çivisi gösterseniz arkasına bakmadan kaçar sahadan...
Sosyal ağlarda paylaş

harry benden sana gelsin

http://www.trt.net.tr/medya/resim/2009/10/25/ce3ed443-b360-4ed7-a7e0-89ca0c59a66b-444x333.jpg
http://www.hayatimfenerbahce.com/wp-content/uploads/2011/05/AykutKocamanKupa.jpg
http://www.superfb.com/img/1/2011/sevinc_kupa3-large.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_Km7pOTt0L-w/Sr8_Pkx1W-I/AAAAAAAAAAs/OiFpEjKghTQ/s400/58415.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Yönetici arkadaşlardan rica ediyorum artık 2-3 kez takılmak için söylenir ancak burada bu adam bu insanların kişiliğine yakışmayan ama kendisine yakışan bu yakıştırmaları görmek hiç güzel değil bu sözüm meclisden dışarı sayılarla takım adı yazmaya benziyor evet kendim geçen gün yazdım sonradan hatamın farkına vardım ancak bu adam kabak tadı veriyor gerek yazdıkları kendince gerçekler olan saçmalıklardan gerekse kişilere yapılan yanlış yakıştırmalardan.
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

harrykewel gs nın basına gecmelı bence,gs nın ilacı harrykewel ,baksana alexi ne guzel ıncelemıs,oyuncu olmadıgını anlamıs.

aleksin incelenecek bir tarafı olsa benden önce bunu yapması gereken milyonlarca scout var yeryüzünde

neden acaba fenerde bu kadar parlak bir kariyeri olan adam ile bugüne kadar hiçbir klüp ilgilenmemiş ???

neden acaba bir adam Türkiye Spor Toto liginde 2 kere gol kralı olmasına rağmen hiçkimsenin ilgisini çekmiyor ???

Allahın andire santosu bile berezilya milli takım forması giyebilir iken bu aleks saç uzatmasına, saçlarını kazıtmasına, gözlerini kocaman açmasına, deli taklidi yapmasına, vs... hareketlerine rağmen maskot olarak bile aday kadroya bile çağrılmıyor, üstelik hazırlık, prep, anaokulu, okul öncesi eğitimi, 1. sınıf maçlarında bile...

Hala aleksi mi anlatmaya çalışıyorsunuz bana ?

size iyi uykular, nasıl olsa cl 'de rüyadan uyanırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

ha aleks iyi topçu mu diye sorarsanız hala aynı şeyi düşünüyorum, aleks beş para etmez bir adam

ama gel gör ki Türkiye 'de adamı analiz edip durdurabilecek teknik adam yok

bi sen biliyorsun zaten.
hani bi ara saçmalıklarına gülmek güzeldi eğlenceliydi falan da, artık bu kadar nefret kusmanın ilgi çekici bir tarafı kalmadı maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

harrykewell said:

İmza yapılacak kadar ibretlik bir fail aslında ama ben bu herifi gülmek için bile imzamda taşımam abi, kusura bakmayın.

kendı takımının 11 i bir alex etmedigi icin isyanlarda abisi, gozleri yaslı bir minik aslan o, fener kazandıkca cıldırıyor yakında hastanelik olur.
Sosyal ağlarda paylaş

"aygut dilmenden gocaman laflar" said:

"SADECE SORUMLULUK ALMASINI İSTEDİM"

"Sezon başındaki transferlerde en çok vurguladığım şey daha hızlı oynamamız gerektiğini söylüyordum. Bugünün futbolunda oyuncuların koşu mesafesi artırdı. Eğer bir fark yaratmak istiyorsanız hızlı düşünmelisiniz. İkincisi de maçı sonuna kadar bırakmayan oyuncu grubu yaratmak istediğimizi aldım. Alex normal şartlarda hızlı düşünen bir oyuncu. Bunu her şartta söyledim. Ancak saha içindeki mücadelesi ve mesafesi yüksek değil. Ancak bunu hızlı düşünüyor, iyi top kontrolü var ve topu iyi kullanıyor. Lig başlarında Avrupa'da daha organize takımlarla oynadık. Ön tarafımız iki hızlı kanat ve Alex. Arkada Cristian ve Emre yetmiyordu. Ön tarafımız şeffaftı. Alex'ten sorumluluk almasını istedim. Onu savunma yapacağını ben de bliyordum. Alex’ten istediğim daha fazla topla buluşması, daha fazla temas etmek istemesini çok istiyordum. Daha sonra arka tarafa gelmeye başladı. "

"ALEX VARSA SİSTEM DEĞİŞMEZ"

Bursaspor maçı bizim için dönüm noktasıdır. Bursaspor maçı Alex'in Türkiye'ye geri dönüş maçıdır. Topuz da değinmek lazım. Mehmet Topuz Kayseri'de yıldız oyuncuyken, burada sistem içinde bir yıldız oldu. Cristian, Emre, Selçuk'un performansı artmasıyla Alex'in topla buluşması artırdı. Alex dünyada tekniği en iyi 10 oyuncudan biridir. Takımınızda Alex varsa düzen değişikliği yapmak kolay değil. (Çift santrofor sorusu hakkında)."

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...