Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Alex'in egosu var diyosunuz da, o kalitede adamın tabii ki olacak. Adam türkiye ligine 3 kat fazla bi adam. Hagi'de de vardı o ego, hakemin kararına katılmadığında "sen kimsin, ben kimim benden iyi mi bilecen" havalarında itiraz ediyodu. Bu tür "extrem" adamların şu ligde ego şişirmesi gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Ya alexli sistem çok rererö ama fener o sistemle çıktı çeyrek finale kadar. O zaman çok mu kötüydü sistem? Alex yokmuydu kadroda? Ayrıca adamın öyle müthiş bi egosu da oyundan çıkarılma dışında görmedim ben. Müsait pozisyonda pas mı atmıyo adam? Çok çalıma mı giriyo sürekli? Şu anda süper ligde nerde ne yapılacak, nereye pas atılacak en iyi bilen bi guti bi de alex bence kesinlikle. Ayrıca appiah alex'den falan kaçmadı. Sakatlandı, sonrada bok gibi oynadı gitti. Anelka da elli tane takım deiştirmiştir, her seferinde alex yoktu heralde takımlarda? Anlamadığım şey şu benim. Bi adam istatistik rekoru kırıyosa her sene ona uygun taktik yapmak çok mu abes bişey? 4-4-1-1 taktiği çok mu oynatılmıycak bişey de bu kadar şikayet ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Transfer durumu var mı? Yada haberi falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 DarKRideR said: Aykut denemeye çalıştı, Alex yandaşları medyada falan adamı resmen ezdiler. Alex peki futbolu falan bırakınca ne olacak? Pat diye takım değişecek, pat diye yepyeni bir oyun düzeni mi gelecek? aykutu medya ezmedi aksine çoğu kişi destekledi alex siz feneri hatta taraftar bile destekledi aykutu ama aykut o kapasitede bir td değil ne yazık ki alex ile oynamaya mecbur.alex siz oynadıkları maçların nerdeyse hepsinden puan kaybettiler.geçmişte zico,daum ne oynattıysa aykutta aynısını oynatıyor şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 @Esnaf Çünkü geldiği gibi Alex'i gönderemezdi. Alex'i şuan gönderse bile istediği sistem zaman alacaktı. Öyle kolay değil yani. Öyle kolay olsa Rejkard GS'de istediği oyunu oynatırdı oda mı yetersiz TD idi? Ne yani TD değiştirince yeni TD hemen agresif güçlü hızlı çok pas yapan organize takım mı yaratacak sanıyorsun. Barça mesela bunun temellerini 15 yıl önce falan atmış. 1- Alexi gönderemedi çünkü geldiği gibi gönderse taraftar üstüne çullanırdı. Bu yüzden istediği sistem diyelim ki 1 yıl zaman alıcaksa 2 yıla çıktı örnek. 2- Zaten Alexi hemen gönderseydi bile biz Aykut'un takımını seneye izleyecektik. Artık seneyede yalan oldu. 3- Oda macburen Daum'un Alex'li sistemine döndü. İdare eden takıma. Hani 8 yıldır idare eden takım var ya o. Çünkü Alex'i bir 70'te çıkardı diye bizim dürüst, kendinden önceki oyuncuları düşünen saygı Alex stadı terketti. Basın, atraftar ağlayıp sızlamaya başladı. Yani önde olduğun maçta Alex'i çıkarmak gibi gayet mantıklı bir hareket yapıyorsun onda bile kıyamet kopuyor. Bu yüzdende Aykut değişimi biraz ağırdan almaya karar verdi bence. Değişimden ödümüz koptuğu için bu normalden de uzun sürecek. Nitekim ben şüpheliyim. Biz değişimin sancılarına bile katlanamadığımız için biraz başarısızlıkta Aykut'u yollayacaz. Sora aynı tas aynı hamam devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 abi nasıl üstüne gidilmedi yapmayın, sen veya çevren belki aykut'u destekledi ama adam takımdan Alex'i kesip 2 maç kaybedince direk üstüne çullandılar işi bilmiyor, Alex'siz çıkılır mı sahaya vs. diye Aykut'u bitiren medya oldu, kapasitesinin yetersiz olması apayrı bir konu, Hani demeçlerinde falan adam çok haklı konuşuyor, sonuna kadar destek veriyoruz vs. diyoruz lakin gel gör ki sadece doğru konuşuyor. Şuana kadar hiçbir etkinlikte bulunmadı, konuştuklarına eş hiçbirşey yapmadı, yapamadı ya da yaptırılmadı. Her şekilde FB'de bir sorunun olduğu aşikar ve bu sorunun ortasında öyle yada böyle Alex var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Esnaf said: aykutu medya ezmedi aksine çoğu kişi destekledi alex siz feneri hatta taraftar bile destekledi aykutu ama aykut o kapasitede bir td değil ne yazık ki alex ile oynamaya mecbur.alex siz oynadıkları maçların nerdeyse hepsinden puan kaybettiler.geçmişte zico,daum ne oynattıysa aykutta aynısını oynatıyor şimdi. Ya abi Allah'tan korkun. Şu allahın brezilyalı ALEX'ine 8 YIL verdiniz. Aykut gibi efsane oyuncumuza daha FB ile oynadığı 5 maçtan sonra yetersiz demeye başladınız. Adam sadece yarım sezon takımın başında kaldı el insaf ya. Yahu bir ülke futbolunun gelişmesi için önce o ülkenin taraftarının gelişmesi lazım. Basını futbolcusu falan anca sora gelişir. Hemen başarı gelsin hemen süper takım olalım. Bunu istiyorsunuz ama kimse sihirbaz değil. Ayrıca; @Darkrider; Aykut Alex'i 70'te çıkardı diye adamın anasını ağlattılar. Üstüne gitmek az kalır. Hatta Alex MEssi falan oldu. Aykut gider Alex kalır falan denildi. Hatta ben takip ederken oha lan neymiş Alex dedim. Birden Alex'i göklere çıkarmaya başladık. Üstüne gitmek lafmı Aykut nerdeyse çarpılacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 buddha bu antialex tavrına inanmıyorum artık :) hani gslis beşiktaşlısı bile alexin hakkını verirken.sende bi kere tersini söyledin mecbur devam ettiriosun ama bence sende inanmıyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Güiza'dan kötü haber Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, İspanyol haber ajansı EFE'ye verdiği demeçte, ''Sakatlığım tekrarladı en az şubat ayına kadar yokum'' dedi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 alex en iyi oyununu aykut döneminde oynuyor. ben şu dönemde alex-aykut tartışmasını yapmayı saçma buluyorum. yeni bir kondüsyoner getirmişiz bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 sol bek e taiwo, ortayada sisokko yada gattuso diyolar, iyi olur yaw :D kurtuluruz cristiandan filan. gerci nası oynatıcaklar kanatlarda yabancı onu bılemıyorum. niang ve alex degismiyecegine gore.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 @Red Abi ben herkesten çok seviyordum Alex'i. Hep yönetimi TD'leri ve diğer oyuncuları suçladım takım oyunu oynayamadığımız için. Ama bir süre sonra bakıyorsun değişmeyen tek Alex. Alex hakkında fikrim kesindir artık. Artık FB bir çok konuda değişmeli. Transfer politikası, oyun sistemi, oyun anlayışı vs. Gelecek sezonda Alex gitmeli malesef hala böyle düşünüyorum. Siz GS'liler olaya dışardan bakıyorsunuz. Dışardan bakınca adamın yaptığı istatistik Hagi'den bile iyi. Siz her iyi istatistik yapan oyuncunun takım dengesine katkısı Hagi gibi dengeli oluyor sanıyorsunuz sanırım :) @Fizban Evet Aykut ne kadar üstüne gidilsede doğru yaptığını gösterdi. Alex bile artık benim yerim garanti değil oynamam lazım dedi ve biraz daha istekli oynamaya başladı. Aykut'un başarısıdır bu. Şuan için Alex gitsin falan demiyorum zaten eğer Alex gibi bir adamı gönderecekseniz sezon sonu gönderip ona göre takım baştan kurarsınız. Bu sene zaten Alex her türlü oynamalı şu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Biz içerden bakıyoruz, Alex en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Gattuso'nun bir dönem en büyük hayranlarındanım, ama şunu da rahat söylerim ki Gattuso artık eski Gattuso'nun çeyreği bile değil, Hani her şekil Cristian'dan çok iş yapar ama belki 1 sene, belki 1.5 sene oynar gibime geliyor. Yine de iyi transfer olur Fener için Sissoko'ya inanmıyorum bende ama Taiwo gelir, gelirse de iyi olur Fener için, bayağı iyi olur hatta, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Gattuso şu anda eskisinden çok çok kötü evet, ama her türlü 3 büyüklerde takır takır oynar. Eski Gattuso olsa türkiyeye getiremezsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Gattuso tarzı pili bitmiş adamların transferlerini Fb bıraktı artık akıllanıp, sanmıyorum alacaklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Böyle bir haber var resmi falan diyor http://spor.mynet.com/haber/fbahceden-surpriz-atak/30551?utm_source=mynet&utm_medium=www&utm_campaign=home_spor_link_3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K0be Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Burax said: Güiza'dan kötü haber Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, İspanyol haber ajansı EFE'ye verdiği demeçte, ''Sakatlığım tekrarladı en az şubat ayına kadar yokum'' dedi. :( Olamaz ya agliycam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 maxvell? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 fb nin böyük başkanı ntv spor da konuk şuan.meraklılarına duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 azizin surat ifadesi aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Eskiden takım böyle kötü gitse Aziz Yıldırım gider R.Carlos Ortega Anelka falan bir tane süper yıldız alırdı. Artık dersini almış diyor Aykut'a soracam ihtiyacı varsa alırız. Hani R.Carlos Anelka falan yine isterizde :D TD'nin direktifi ile alırlarsa daha iyi olur daha doğru olur kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 sfdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 http://galeri.uludagsozluk.com/26/yaran-inci-s%C3%B6zl%C3%BCk-capsleri_17090.jpg sayfa başı olunca saçma gozuktu tabi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 kazımın intikamını alıyomuşuz? :P http://www.maraton.com.tr/Kocaman-Barisa-goz-kirpti-ama_128340.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar