fizban Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ben gecmis yıllardaki alex'i takımda hic istemiyordum. ama bu seneki alex bambaska oynuyor. oyle cani isteyince ileride top alan alex yok, resmen geriye gelip pas alıp pas veriyor. fenerbahcedeki sorun kanatlarin hic efektif olmayisi. mehmet topuz zaten etkisiz eleman gibi oynuyor sagda. stoch da formsuz surekli. dia yi inanilmaz seviyorum, cocuk cok sirin heueh, ama onun da eksikleri var. takimin bence ihtiyaci olan sey maclarda stoperlerin uyumamasi ve kanatlairn daha iyi kullanilmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Valla 1994 Dünya Kupası'nda Romanya milli takımına baktık mı Hagi'nin ne kadar büyük adam olduğunu bir kere daha orada görürüz. Hatta tek yıla bakmaya gerek yok, 1990'da 2. Tur, 1994'te çeyrek final, 1998'de tekrar 2. Tur, Hagi 2000'de bırakır, Romanya o günden beri tek bir başarı kazanamaz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Şu haddinden fazla gol yeme olayını üstlerinden bir atsalar. Devre girdi şu sorunu çözmeleri lazım. BUrda da iş hocaya düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 o zaman bizim 2002 başarımızı da ilhan mansız'a mı bağlayalım darkrider ? ilhan mansız daha büyük oluyor hatta bu hesapla hagi'den. bir jenerasyon yakaladılar yürüdüler işte. hagi büyük futbolcudur tabi de, milli takım kariyerini öne sürerek bakın hagi alex'ten büyüktür demek çok saçma oluyor. hiçbirşey bilmeden iki oyuncuya baksam aynı mevkide oynayan, biri brezilya milli takımında ronaldinho'nun roberto carlos'un kaptanlığını yapmış olsa, öbürü soyadı regex'le yaratılmış (*)escu şeklindeki adamların kaptanı olan eski bir sovyet ülkesinde kaptan olan bi futbolcu olsa, ülker çikolotalı gofret sevmeyen var mı der brezilyalıyı seçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 gsli arkadaşlarla konusu açılınca duyduğum birşeyi söyliyim hagi konusu kapanmadan. Hagi futbolu askerde tam olarak oynayıp öğrenmeye başlamış. Adam gifted ama çok sonra farkedebilmiş kendisi de. Ne kadar doğru ne kadar değil bilmiyorum ama öleymiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Neyi tartışıyorsunuz allah aşkına? Eğriye eğri doğruya doğru, Hagi dediğiniz adam o (...)escu isimli adamlarla GS'ye UEFA, Super Cup kazandırdı. Alex? Oh shit! Not even Turkish cup? Hoş sırf alex'e bağlayamam. Fenerin kaderi bu. Alex iyi oyuncu, ama sadece iyi oyuncu. Hagi ciddi efsaneler arasında. O kadar da uzun boylu değil Fenerliler... BJK supporter here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Biri Kramponlarını kaldırmış artık TD olmuş, dieri de futbol hayatının son düzlüğünde ki iki adamın neden peşini bırakamadık bi ya. Fb-Gs nin hep alt topikleirnden biri mi olucak bu konu ,artık baydım ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 @Creus Askerde olmasına imkan yok,19 yaşında Şampiyon Klüpler Kupası finali oynadı adam.Yarı finalde de Galatasara'ya da gol attı Hagi seni kandırmışlar. @Fizban abi yalnız Hagi çoğu anlamda Alex'den büyük topçu.Alex tamam Brezilya kaptanlığı falan yaptı ama,Dünya Kupası oynamadı hiç kariyerinde. Ayrıca Hagi Pele'nin ilk 100 futbolcu listesine girdi,Barcelona ve Real Madrid'de top oynadı,Uefa Kupası ve Süper Kupa kaldırdı gibi Alex'e göre muazzam bir üstünlüğü var. Hagi ayrıca,yetenek olarak da Alex'den iyi topçu kıyaslamak yanlış bence.Ama Türkiye'ye gelen en iyi 3 yabancıdan 1 tanesi Alex orası ayrı.Kalanları da Hagi ve Taffarel zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 fizban said: o zaman bizim 2002 başarımızı da ilhan mansız'a mı bağlayalım darkrider ? ilhan mansız daha büyük oluyor hatta bu hesapla hagi'den. bir jenerasyon yakaladılar yürüdüler işte. hagi büyük futbolcudur tabi de, milli takım kariyerini öne sürerek bakın hagi alex'ten büyüktür demek çok saçma oluyor. hiçbirşey bilmeden iki oyuncuya baksam aynı mevkide oynayan, biri brezilya milli takımında ronaldinho'nun roberto carlos'un kaptanlığını yapmış olsa, öbürü soyadı regex'le yaratılmış (*)escu şeklindeki adamların kaptanı olan eski bir sovyet ülkesinde kaptan olan bi futbolcu olsa, ülker çikolotalı gofret sevmeyen var mı der brezilyalıyı seçerim. Hiçbir şey bilmeden transfer yerine ikisini 2şer maç sahada izlesen direkt olarak Hagi'yi seçersin ama merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Oha ciddi ciddi Hagi ile kıyaslanıyor ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Alex iyi ama bi Alex değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 hagi daha iyi ama alex 3 katı gol atıp assist yapmış hagiden çünkü hagi daha iyi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Evet hagi daha iyi,ben bunu bir fenerli olarak gayet rahat söyleyebiliyorum. Alex kişisel istatistiklerinde 3 katı ama,uefa ve süper kupa nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 tabi zaten hagi tek basına çıktı maçlara 11vs1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Abi yapma o takımın virtiyözü bu adam,emre'yi emre okan'ı okan yapan takımı ateşleyen,fatih term'in bile laf edemediği bir adamdan bahsediyoruz yapma gözünü seveyim. ayrıca umarım bu yazılan olur,olursa süper olur; "Mircea Lucescu demiş ki;" said: Kanarya'nın yeni sezon planlarında yer alan Rumen hoca, "Shakhtar'da misyonumu tamamladım. F.Bahçe gibi büyük hedefleri olan bir kulübü kimse reddedemez" diye konuştu. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yeni sezonda takımın başına getirmeyi düşündüğü Mircea Lucescu, arkadaşımız Selçuk Manav'a çok özel açıklamalar yaptı. Shakhtar Donetsk'te çok önemli başarılara imza atan Rumen hoca, Sarı-Lacivertli taraftarları mutlu edecek mesajlar gönderdi. HEYECAN ARIYORUM Sezon sonunda Ukrayna kulübüyle sözleşmesinin sona ereceğini söyleyen Luce, "Burada çok güzel şeyler yaşadım. Fakat artık misyonumu tamamladığımı düşünüyorum. Benim kalmamı istiyorlar. Ancak ben yeni bir heyecan arıyorum" diye konuştu. Lucescu, kendisine Fenerbahçe'yi sorduğumuzda ise, "Türkiye benim ikinci vatanım. Fenerbahçe de çok önemli bir kulüp. Böylesine büyük hedefleri olan bir takımı kimsenin reddedeceğini düşünmüyorum. Daha önce Shakhtar'la Şükrü Saracoğlu Stadı'nda UEFA Kupası'nı kaldırmıştım. Tabii ki Fenerbahçe'de görev yaparsam yeni kupalar alabiliriz" ifadesini kullandı. KARARIM MAYIS'TA Şu ana kadar kendisine ulaşan resmi bir teklif olmadığını söyleyen Rumen hoca, "Şu anda tek düşüncem Shakhtar'la Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım maçlar. Mayıs sonunda oturup teklifleri değerlendireceğim" açıklamasını yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 istatistikle yetenek aynı şey değil, sırf istatistiğe bakarsak zaten Alex'i geçen 3-5 adam ya vardır ya yoktur. Ama yetenek ayrı bir konu, tüm dünya zaten kararını vermiş Zidane'dan Maradona'ya UEFA resmi sitesinden avrupa spor gazetesi ödüllerine herkes zaten fikir birliği içerisinde o konuda. Luce konusuna gelince Türkiye'ye döneceğini çok zannetmiyordum ben, ama Fener getirir ve arkasında durursa çok şey katar Fener'e. Yalnız GS ve BJK'nın hatalarından ders alması şart, yoksa fener de yollar sezon sonu, yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Rewendor said: Hiçbir şey bilmeden transfer yerine ikisini 2şer maç sahada izlesen direkt olarak Hagi'yi seçersin ama merak etme :)hagi daha iyi futbolcuydu, evet. ama diyorum ki, bunun için kanıt olarak sürülebilecek son şey milli takımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 lucescu bize gelsin fenere gitmesin hagiyi fenre verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Eğer istatistiğe bakıcaksanız Alex'den dünya üzerinde iyisi yok zaten yanlız bazı arkadaşlar da Hagi'yi övelim, Alex'i yerelim derken abartıyor olayı, FB'ye geldiğinden beri kazanılmış her başarıda adamın imzası var, en kötü oynadığı maçta hiç yoksa 1 asisti var, benim şahsen en beğendiğim adam FB'deki açık ara, bi terbiyesizliği falan da yok, öyle Hagi gibi extra hırsı hiç bir zaman olmadı ama işini yapıyor mu yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 sevmiyosan zaten birini başarılarına saygı duymak lazım. Benim alex için hissettiklerim bu. Jordan için de öyleydi mesela. Adam iyi beyler yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 poopla said: hagi daha iyi ama alex 3 katı gol atıp assist yapmış hagiden çünkü hagi daha iyi beyler poopla said: tabi zaten hagi tek basına çıktı maçlara 11vs1 Bu iki alıntı herşeyi açıklıyor. Hagi'nin 3 katı istatistik kasmış ama FB bunun 10'da biri başarı gösterememiş. 2. alıntı; Evet Alex 11vs1 oynadı hep. Çoğunlukla rakip takım oyununa gerek duydu biz Alex'in istatistiklerine. Eğer Alex kendini bu kadar ön planda görmese sadece takımın parçası olarak görse en azından biraz diğerleri gibi zamanı gelince görev adamı olsa Alex FB'ye gelmiş bırak en iyi yabancı en iyi oyuncu olurdu. Alex'e soruyorlar Barça'da oynuyabilirmisin. Adam evet oynarım diyor. Şimdi Alex sakin bir adam ama altında müyhiş bir ego var. Böyle olmasa Aykut onu haklı nedenelrle bazı maçlarda çıkardığında trip atmazdı. Dışarıya nasıl göründüğünü bilmiyorum ama Alex'te müthiş bir ego var. O yüzden her maçı 11vs1 yapıyoruz. Diğerleri eşşek gibi koşturuyor. Alex abi yürüyerek onların sayesinde gol atıyor. Bu yüzden Alex kötü olduğu her maç gg.. Alex değil Messi bile olsa her maç aynı performansı gösteremez. Barça bile dünyanın en iyi oyuncusunun üstüne sistem kurmuyor. Yılların getirdiği oturmuş bir sisteme ayak uyduruyor Messi. Ama biz Alex'e oynuyoruz. En önemli nokta; Hagi'nin 3 katı istatistiği var yarısı kadar başarısı yok. Hagi'nin yanına uyum sağlasın diye bir kaç romanyalı getirildi. Ve hemen GS bir TAKIM gibi oynamaya başladı. Evet Hagi WİNNER. Ama Hagi her maçı almıyordu Hagi sadece ara extra işler yapıyordu ama en iyi yaptığı şey çok sağlam bir takıma liderlik etmekti. Alex'in yanına brezilyalısından Anelka Apiah'larına kadar her türlü oyuncu dizildi. Sanırım 8 yıl oldu. Arada dağlar kadar fark var. Çünkü Hagi, Messi İnesta gibi takım oyununa ayak uydurabilen süper yıldızlardan. Alex değil. Bende hep Alex'i savundum. Diyorlardı ki Autellio gibi 1 oyuncu daha lazım. Apiah geldi yine işe yaramadı. Alex'in arkadasına öküz gibi markaj ve top kapma yeteneği olan 2 oyuncu oynadı yine yetmedi. 8 yıldır daha nereye kadar Alex'in üstüne takım kuracaksın. Ben bunu geç gördüğümü fark ettim ama hala farkedemeyenler var. Alex'in istatistiği umrumda bile değil. Onun kariyerine yazılır. Bana FB'nin başarısı lazım. Ve şu 10 yıldır bıktığım bir kaç oyuncuya bel bağlamış başarısız, aciz oyun prensibinden acil kurtulmamız gerekiyor. Daha yeter yani. Alex'imiz var Niang'ımız var BJK'nin Q7'si Gutisi var ama Trabzon bu kadar üst düzey oyuncuları olmamasına karşın takım olmayı bildiği için eziyor. Çok açık ve net sizin süper yıldızlarını Trabzon eziyor. Bunu görmeyecek kadar körseniz yüzüne vurmaktan çekinmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 BiTcH_oFBaT said: sevmiyosan zaten birini başarılarına saygı duymak lazım. Benim alex için hissettiklerim bu. Jordan için de öyleydi mesela. Adam iyi beyler yapacak birşey yok.NE_? JORDANI SEVMİYOR MUSUN? çağırıyorum adamlarımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Buddha'ya tamamen katılıyorum. Alex benim gözümde de çok büyük bir yetenek ve saygım sonsuz ama gerçek malesef Buddha'nın anlattığı gibi, Ama malesef Fenerbahçe = Alex olduğu için şuan, ve Fenerbahçe üç büyükler arasında en büyük taraftar beklentisine ve baskısına sahip olduğundan da ötürü bir takım değiştirme süreci gerçekleşemiyor. Aykut denemeye çalıştı, Alex yandaşları medyada falan adamı resmen ezdiler. Alex peki futbolu falan bırakınca ne olacak? Pat diye takım değişecek, pat diye yepyeni bir oyun düzeni mi gelecek? Asıl o dönem Fenerbahçe daha kötü duruma düşecek, Alex varken en azından takımı hazırlamak gerekiyor. Alex şuan bireysel yeteneği ile birşeyler yapıp maç kazandırıyor olabilir ama bu bir yerde eninde sonunda bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Ha birde Aurellio ve Apiah oynarken bile birinin ileri gitmesi gerekiyordu. Çünkü Apiah'ta defansif oynadığında hucumda etkisiz kalıyorduk. E arkasını doldurduk Alex'in ne oldu? Bu sefer hucum gg. Apiah bu sefer Emre gibi hücüma daha çok kaydı bu sefer geride sorun çıktı. Bu Alex'in çözümü için daha ne kadar denicez adam emekli olacak. Ha bu arada hatırlatayım. Apiah, Alex ve brezilyalı çetesi yüzünden gitti. Aynı şekilde Anelka'da giderken direk Alex'i gösterdi. Ve tekrar hatırlatmama gerek varmı maçları izliyorduysanız bom boş Anelka'ya atılmayan toplar FB'deki kaderi belirsiz Nobre'ye atılıyordu Alex tarafından. Zorla adama gol attırmaya çalışıyordu. Anelka'da giderken buna benzer şeyler söyledi. Apiah ve Anelka sırf Alex'in brezilyalı arkadaşlarını koruduğunu ve yönetimin buna göz yumduğunu gördüğü için gittiler. Çünkü Alex brezilyalı arkadaşları olmadan sorun çıkaracaktı. Yönetimde farkındaydı ama daha çok Apiah ve Anelka farkındaydı. Kim bilir daha kaç oyuncu bu yüzden gitti. AYKUT KOCAMAN'da görmüş ki bu brezilyalı kendini koruma mekanizmasını brezilyalılardan kurtulup Avrupalı Afrikalı oyunculara yöneldi. Bu yüzden Aykut Kocaman'ın her kararına saygı duyacağım Alex ile ilgili olanlar dahil. Bu takımın patronu TD'dir. Aykut Kocaman'da bu takım oyuncuyken bile büyük emek vermiş ve Alex'ten 100 kat bu takımın iyiliğini düşünen bir adamdır. Alex FB'den çok brezilyalı arkadaşlarını düşünen duygusal bir oyuncu. Ben bu kadar kendi arakdaşlarını savunan adamdansa FB'ye ömrünün yarısını vermiş gerçek bir FB'li Aykut Kocaman'a güvenirim hemde bu takımın TD'si yani patronuna. Bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 beni en çok heyecanlandıran oyuncular şu takımda pvh, anelka ve appiahtı. alex tabi ki çok büyük katkı sağladı takıma çok da yetenekli ve zeki bi oyuncu teknik bakımdan gerçekten süper adam ama ne biliyim böyle hani taraftar olarak içini ısıtan bazı oyuncular olur . seninle aynı şeyleri hissettiğini belli eder sana. örnekse tuncay,pvh, appiah gibi ciğerden oynayan adamlar. luciano mesela, adamın yetenekleri belliydi ama inanılmaz seviyorum çünkü yürekten oynardı ve mücadelesiyle hissetirirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar