Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Phyx

Öne çıkan mesajlar

Holy said:

Stoper'e odun da gelse Lugano'ya ayak uydurduğu sürece sıkıntı yaşamayız. Çok güzel toparlıyor Lugano defansı.

Santrafor lazım kesinlikle. En azından 3 pozisyondan birini atsın ona da razıyım ya. Guiza %20 oranıyla falan kapattı sezonu.

Abi Lugano olmadığı zamanlarda da defans göçüyor. Ki lugano'da kesin kırmızı kart görüyor sezon içinde. Defans konusunda FB yıllardır çok sıkıntı çekiyor. Lugano ayarında bir oyuncu alsınlar işte bulunmaz hint kumaşı değil ya. Santrafor konusunda da zaten yine başarısız bir transfer yapılırsa boşuna maçları izlemiyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Holy said:

Stoper'e odun da gelse Lugano'ya ayak uydurduğu sürece sıkıntı yaşamayız. Çok güzel toparlıyor Lugano defansı.

Santrafor lazım kesinlikle. En azından 3 pozisyondan birini atsın ona da razıyım ya. Guiza %20 oranıyla falan kapattı sezonu.

Abi Lugano olmadığı zamanlarda da defans göçüyor. Ki lugano'da kesin kırmızı kart görüyor sezon içinde. Defans konusunda FB yıllardır çok sıkıntı çekiyor. Lugano ayarında bir oyuncu alsınlar işte bulunmaz hint kumaşı değil ya. Santrafor konusunda da zaten yine başarısız bir transfer yapılırsa boşuna maçları izlemiyelim.

lugano gibi kaliteli stoper çok az bulunur safsda

lugano ayarında adamı da ucuza getiremezsin kolay kolay, bayağı paralar dökmek gerekir
Sosyal ağlarda paylaş

Guzia'ya Daum'a dunyayı veriyorsunda Lugano ayarında başka defansamı veremiyorsun.

Aykut Kocaman'ıda bilemicem. Çok emek vereceği kesin. Ama üzerinde müthiş baskı olacak kaldırabilecek mi? Oyuncu disiplini konusundada bence kötü değil. Semih Kazım Önder filan kimsenin gözünün yaşına bakmıyor bu iyi. Ama bilemiyorum ilk defa bizdemi teknik direktör olacak? Yoksa varmı önceden tecrübesi? Selçuk Deniz Guiza Blica bu 4ünü yollasın ben destekçisi olurum valla. 50 tane teknik direktör geldi geçti bu dingolar hala takımda. Özellikle Selçuk Deniz takımın tapusunu almışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaldı Selçuk Guiza Blica onlarıda sallasın gidip imza isteyecem :D

Edit= Gerçi blica'da gitti diye hatırlıyorum ama gündemden uzağım. Guiza'yıda Malaga mı ne istiyormuş ne kadar doğru bilmiyorum. Selçuğu kimse istemiyor lan serbest bıraksınlar gitsin nereye gidiyorsa. Yılda bir tane GS'ye gol atarak belki bir kaç yılda o takımlarda tutunur hataları göz ardı edilir. Hele o orta sahada yaptığı pas hataları yokmu! 15 yaşında hoca bize özellikle diyordu bu hataları yaparsanız gidin sokakta top oynayın. Bazı hatalar vardı amatörken devam eder ama profesyonel olmak için o hataları yapmamanız lazım. FB gibi bir takımda defalarca böyle pas hataları yapan oyuncuları görünce futbola devam etseymişim hocam beni kandırmış diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Canını dişine takan çok adam var. Adamın oynadığı bölge ortashda top hazırladığımız bölge. Ve her maç ortalama 2-3 tane kısa düşen yada direk rakibe attığı paslar var. Türkiye'de çoğu maç affettiler ama Avrupa'da gördük Selçuğun bu hatalarının nelere mal olduğu. Adam isteksiz demiyorum bende. Ama istek yetmiyor. Konsantrasyonu bir kaç maç dışında genelde düşük. İnanılmaz saçmalıyabiliyor. Buda FB gibi bir takımda kamera şakası olur ancak. Guiza'da bu yıldan önce gol atmaya başlamıştı sonra kalsın filn dediler nitekim kaldı. Ne yaptı? Seçluk her sene böyle çıkıyor bir kaç maç çok iyi oynuyor kalsın diyorlar sezonun genelinde de ona ihtiyaç duyulduğunda amatörce hatalar yapıyor. Ortasahada pas hatası (Kontra ataklara sebep olur rakip beceriksiz değilse büyük ihtimalallede gol olur) her prefesyonel oyuncu için 10 maçta 1 tanedir. Bu adam her maç 2-3 tane yapıyor. Birde bu tarafından bakın. İlk yıllarında yahu düzeltir filan diyorduk artık oda geçti.

Ayrıca Deniz'de gayet iyi bir yedek ama ne oldu Lille maçındaki hatası elinde patladı. Selçuk şanslıydı yoksa ikisi arasında pek bir fark yok.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.haberpan.com/hatali-pas-veren-50-oduyor-haberi/

Adam artık bunların pas ayarını nasıl düzeltsem diye neler yapmış :D

Yine kendisi demişki çok top dönen bir yerde oynuyorum bu yüzdende 2-3 pas hatası yapınca direk göze çarpıyorsun. Yahu senin oynadığın yerde 2-3 pas hatası 2-3 gol demek. 2-3 derkende azmış gibimi söylemiş anlamadım. Heralde normali her futbolcu 5-6 pas hatası yapıyor. Göze batar tabi öyle yerlerde pas hatası yapıyorsunki milletin yüreği ağzına geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Güiza'nın sezon biter bitmez "can güvenliğim yok" falan diye ülkesine kaçışı, sonra tuzluk olmasından dolayı hiçbir kulüp bunu düzgün bir paraya istemeyince "FB'de kendimi kanıtlamadan dönmeyeceğim" diye kuyruğunu kıstırıp gelmesi de tam anlamıyla priceless yani.

Her sezon aynı salaklıklar devam ediyor. Temmuz geldi, kalacaktı kalmayacaktı tazminattı derken teknik direktör işi anca çözüldü, o da dandik çözüldü. Problemli adamların çoğu yine gönderilmedi, daha bir tane adam gibi transferin girişimi bile yok, Ağustos ortası son anda iki tane Brezilya'lı alır sürünürüz yine bu gidişle.

Aziz kulüp yönetmeyi makro anlamda iyi güzel yapıyor da, futbolu eline almaktan ve içine etmekten yüz yıldır vazgeçmedi, hiç de aklı başına gelecek gibi durmuyor. Sonumuz hayır olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...