Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Phyx

Öne çıkan mesajlar

paok macinda kaleci topu dikiyor, bilica kafa topuna cıkmaya USENDIGI icin yarı boyundaki adam topu arkaya indiriyor ve gol yiyoruz.

bu adamın kacıncı hatası sayamadım, kesinlike FB kalitesinde bir futbolcu degil. en kısa zamanda gonderilmeli.

christian sıcıslarda aynı sekilde ama bi nebze tahammul edilebilir hadi, ama bilica sınırları zorladı artık.

niang varsın gol atmasın yahu, en sonunda dualarım kabul olduda 2 kisi arasında veya sert markajda sırtı kaleye donukte olsa top tutabilen saklayabilen bi forvetimiz oldu.

stoch a bisi demiyorum, FB nin en iyi transferi olabilir bu gune kadar. yas/fiyat/performans olarak.

bilicanin yerine bir defans, christianin yerine emre ayarında bi adam transfer ederse tam olarak oturmus olur takım.

ondan sonra isterse alexle basla istersen cift santraforla baslasın aykut hoca.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

aynen öyle. Aykut Hoca'nın elini güçlendirmek lazım. defansa acil alternatif bulunsa ve orta sahaya keşke ama keşke appiah geri getirilse tamamız. mehmet topuz aslında ortada oynar diye düşünüyorum da dia'nın yokluğunda mı sağda oynatıyor yoksa sağ kanatta ısrarcı mı hoca anlayamadım.

dia sakat oldugu icin oynatiyor topuzu kanatta, yoksa ortada oynatti daha once, sırıtmadı da.

her turlu oynar yani topuz.

volkan

santos Transfer lugano gokhan gonul

stoch emre m.topuz dia

alex

niang

hatta m topuz gercekten anlasırsa emreyle fılan ortada degisilmez olursa ikinci yarı santosun yerine bi sol bek aldıkmı, cillop olur :D
Sosyal ağlarda paylaş

Führer'in dediği gibi mehmet nerede duracağını bilmiyor. büyük takıma gelme şokunu atlatamamış gibi söyleneni yapmaya çalışıyor amatörce. her top ayağına geldiğinde kafayı kaldırıp ya gg'yi arıyor ya da ezbere sağ kanat koşu yoluna atıyor. böyle yapmadığı durumlarda selçuklaşıyor. Emre'yle süper olur oturursa o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

Blica yüzünden elendik bu kadar basit. O topa nasıl kafa vuramaz ki adam aptal hanzo. Böyle son dakiklalarda amatörce hatalar yapan oyuncular 10 yıldır hiç eksik olmadı saolsunlar.

Defansa acil transfer lazım. Aynı şekilde Emre'nin yanınada biri alınabilir. Topuzdan emin değilim orda oynayabilir mi diye. Yinede oraya iyi kötü Topuz geçiyor ama defansta alternatif hiç yok. Lugano sakatlansa ne halt ederiz bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

@fizban

Yanlız Aykut'un yapmaya çalıştığına hayran kaldım. Takım fizik olarak kötü olmasa belki eleyecektik Paok'u. Bizi Alex'lerden kurtaracak gibi görünüyor Aykut. Cidden baskı kuracak agresif bir takım peşinde. Bizde yıllarca duran toplarla ligi götürmüş bir takımdan bir anda böyle bir değişim bekliyoruz.

Aykut'un yada yönetimin en büyük hatası Blica ve Cristian'a alternatif bulunmaması. Çok net söylüyorum şu 2 yere adam alınsa Totnımla biz eşleşir hatta belki elerdik. Transferde çoooook geç kaldılar. Özellikle geçen yıl penaltı noktasında hazine armış Blica gibi aptl bir oyuncunun hala takımda olması bir garip. Bu oyuncularamı kaldık o kadar düştükmü bilmiyorum ama herşeyi abartıyoruz. Ya 2 günde flash transfer yapıyoruz. Yada o kadar yavaş yapıyoruz ki avrupa bitmiş oyuncular hala alınmamış falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

paok macinda kaleci topu dikiyor, bilica kafa topuna cıkmaya USENDIGI icin yarı boyundaki adam topu arkaya indiriyor ve gol yiyoruz.

bu adamın kacıncı hatası sayamadım, kesinlike FB kalitesinde bir futbolcu degil. en kısa zamanda gonderilmeli.

christian sıcıslarda aynı sekilde ama bi nebze tahammul edilebilir hadi, ama bilica sınırları zorladı artık.

niang varsın gol atmasın yahu, en sonunda dualarım kabul olduda 2 kisi arasında veya sert markajda sırtı kaleye donukte olsa top tutabilen saklayabilen bi forvetimiz oldu.

stoch a bisi demiyorum, FB nin en iyi transferi olabilir bu gune kadar. yas/fiyat/performans olarak.

bilicanin yerine bir defans, christianin yerine emre ayarında bi adam transfer ederse tam olarak oturmus olur takım.

ondan sonra isterse alexle basla istersen cift santraforla baslasın aykut hoca.

tamam bilica mal ama gözden artık kaçmaması gereken birşey daha var bu da luganonun ağır bir defans olduğu. müslimovic 2 metre geriden çıktı geldi aldı geçti vurdu lugano anca peşinde izledi. bize hızlı defans adamı lazım. defans öne çıktığında arkaya atılan topa sürhatle koşucak bir hatta 2 defans.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...