Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 paok macinda kaleci topu dikiyor, bilica kafa topuna cıkmaya USENDIGI icin yarı boyundaki adam topu arkaya indiriyor ve gol yiyoruz. bu adamın kacıncı hatası sayamadım, kesinlike FB kalitesinde bir futbolcu degil. en kısa zamanda gonderilmeli. christian sıcıslarda aynı sekilde ama bi nebze tahammul edilebilir hadi, ama bilica sınırları zorladı artık. niang varsın gol atmasın yahu, en sonunda dualarım kabul olduda 2 kisi arasında veya sert markajda sırtı kaleye donukte olsa top tutabilen saklayabilen bi forvetimiz oldu. stoch a bisi demiyorum, FB nin en iyi transferi olabilir bu gune kadar. yas/fiyat/performans olarak. bilicanin yerine bir defans, christianin yerine emre ayarında bi adam transfer ederse tam olarak oturmus olur takım. ondan sonra isterse alexle basla istersen cift santraforla baslasın aykut hoca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 blicanin calim atma hastaligina luganonunda uzun paslardaki basarisizligina uyuzum ben. luganoyu cok seviyorum ama ben, deli gozlerine hastayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 aynen öyle. Aykut Hoca'nın elini güçlendirmek lazım. defansa acil alternatif bulunsa ve orta sahaya keşke ama keşke appiah geri getirilse tamamız. mehmet topuz aslında ortada oynar diye düşünüyorum da dia'nın yokluğunda mı sağda oynatıyor yoksa sağ kanatta ısrarcı mı hoca anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Kanuni said: blicanin calim atma hastaligina luganonunda uzun paslardaki basarisizligina uyuzum ben. luganoyu cok seviyorum ama ben, deli gozlerine hastayim. Lugano topu oyuna sokmayı becerebilse zaten barcelonada puyolun yanına dikerler adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 her topu oyuna sokan ve lugano gibi oynayan adam zaten barcelonada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 AZİZ YILDIRIM GİTMEZSE GALATASARAYLI OLURUM ÇOCUĞUMU BEŞİKTAŞLI YAPARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Arkasokak said: aynen öyle. Aykut Hoca'nın elini güçlendirmek lazım. defansa acil alternatif bulunsa ve orta sahaya keşke ama keşke appiah geri getirilse tamamız. mehmet topuz aslında ortada oynar diye düşünüyorum da dia'nın yokluğunda mı sağda oynatıyor yoksa sağ kanatta ısrarcı mı hoca anlayamadım. dia sakat oldugu icin oynatiyor topuzu kanatta, yoksa ortada oynatti daha once, sırıtmadı da. her turlu oynar yani topuz. volkan santos Transfer lugano gokhan gonul stoch emre m.topuz dia alex niang hatta m topuz gercekten anlasırsa emreyle fılan ortada degisilmez olursa ikinci yarı santosun yerine bi sol bek aldıkmı, cillop olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Führer'in dediği gibi mehmet nerede duracağını bilmiyor. büyük takıma gelme şokunu atlatamamış gibi söyleneni yapmaya çalışıyor amatörce. her top ayağına geldiğinde kafayı kaldırıp ya gg'yi arıyor ya da ezbere sağ kanat koşu yoluna atıyor. böyle yapmadığı durumlarda selçuklaşıyor. Emre'yle süper olur oturursa o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Blica yüzünden elendik bu kadar basit. O topa nasıl kafa vuramaz ki adam aptal hanzo. Böyle son dakiklalarda amatörce hatalar yapan oyuncular 10 yıldır hiç eksik olmadı saolsunlar. Defansa acil transfer lazım. Aynı şekilde Emre'nin yanınada biri alınabilir. Topuzdan emin değilim orda oynayabilir mi diye. Yinede oraya iyi kötü Topuz geçiyor ama defansta alternatif hiç yok. Lugano sakatlansa ne halt ederiz bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 @fizban Yanlız Aykut'un yapmaya çalıştığına hayran kaldım. Takım fizik olarak kötü olmasa belki eleyecektik Paok'u. Bizi Alex'lerden kurtaracak gibi görünüyor Aykut. Cidden baskı kuracak agresif bir takım peşinde. Bizde yıllarca duran toplarla ligi götürmüş bir takımdan bir anda böyle bir değişim bekliyoruz. Aykut'un yada yönetimin en büyük hatası Blica ve Cristian'a alternatif bulunmaması. Çok net söylüyorum şu 2 yere adam alınsa Totnımla biz eşleşir hatta belki elerdik. Transferde çoooook geç kaldılar. Özellikle geçen yıl penaltı noktasında hazine armış Blica gibi aptl bir oyuncunun hala takımda olması bir garip. Bu oyuncularamı kaldık o kadar düştükmü bilmiyorum ama herşeyi abartıyoruz. Ya 2 günde flash transfer yapıyoruz. Yada o kadar yavaş yapıyoruz ki avrupa bitmiş oyuncular hala alınmamış falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Neredesin be Edu? Gel kurtar bizi. O da olmadı Luciano gelsin kurtarsın. UCHE GELSİN HÖGH GELSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Edu mu? Her maç kendi kalesine gol mü atsın yine :) Hani Uche Högh tamam da Edu ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bilica o kadar da kötü deil ya, servetten hallice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ben edu'yu seviyordum. bilica'yı sevmiyorum. o açıdan edu > bilica. hatta bir adım öteye taşiyim, mert meriç > bilica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 abi sen ben bile bilica'dan iyi oynarız adam o kadar kötü yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Rewendor said: Edu mu? Her maç kendi kalesine gol mü atsın yine :) Hani Uche Högh tamam da Edu ne :)Edu gayet iyi anlaşıyordu Lugano ile. Kendi kalesine golü isteyerek atmıyordu ki. Şansı yoktu garibimin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 mert meriçin orjinal adı neydi ya unuttum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 dobrovski değil miydi o? yok başka bişeydi sanırım ama bunun gibi bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 mirko mirkoviç'ti. bir de zoran mirkoviç vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 evet evet dobrovski kocaeli veya sakarya'da oynuyodu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 o da kocaeli'de oynuyordu, sonra türk oldu, kaan dobra oldu, beşiktaş'ta oynadı şampiyon oldu 2003'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bojan mirkovic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ortega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Zegna said: paok macinda kaleci topu dikiyor, bilica kafa topuna cıkmaya USENDIGI icin yarı boyundaki adam topu arkaya indiriyor ve gol yiyoruz. bu adamın kacıncı hatası sayamadım, kesinlike FB kalitesinde bir futbolcu degil. en kısa zamanda gonderilmeli. christian sıcıslarda aynı sekilde ama bi nebze tahammul edilebilir hadi, ama bilica sınırları zorladı artık. niang varsın gol atmasın yahu, en sonunda dualarım kabul olduda 2 kisi arasında veya sert markajda sırtı kaleye donukte olsa top tutabilen saklayabilen bi forvetimiz oldu. stoch a bisi demiyorum, FB nin en iyi transferi olabilir bu gune kadar. yas/fiyat/performans olarak. bilicanin yerine bir defans, christianin yerine emre ayarında bi adam transfer ederse tam olarak oturmus olur takım. ondan sonra isterse alexle basla istersen cift santraforla baslasın aykut hoca. tamam bilica mal ama gözden artık kaçmaması gereken birşey daha var bu da luganonun ağır bir defans olduğu. müslimovic 2 metre geriden çıktı geldi aldı geçti vurdu lugano anca peşinde izledi. bize hızlı defans adamı lazım. defans öne çıktığında arkaya atılan topa sürhatle koşucak bir hatta 2 defans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Abi işte Lugano'nun yanına hızlısını alacan. 2 tane ağır defans oyuncusu var. O pozisyonda bence Lugano bile inanmıştı Blica'nın kafa vuracağına. Cristian Selçuk yol alsınlar artık Blica ile birlikte. Eminim Aykut'ta farkındadır böyle amatör hatalar yapan oyuncuların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar