fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 güzel bi sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Soğukta yaktığın ateşi sıcakta yaktığından daha az hissedersin.Elini içine sokmadıkça tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ne kadar garip değil mi. bu ilginç dünya kendi başına var olamaz. yaradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 asdaasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 we no speak americano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 hadi beynimiz pişerken din tartışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 en iyi sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 kış gelsin abi kış donarak azalalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 pastırma sıcakları en iyi sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Oce4n said: Ya ben şunu anlamıyorum: İnsan vucudunun normal sıcaklığı 37-38 derece iken havanın bu sıcaklıkta olması neden sıcak oluyo bizde ? Allah'ın bir hikmeti işte güzel kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 hissedilen 61'di bugün kadıköyde, haberlerin yalancısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Ayıptır söylemesi 3 klima çalışıyor evde. Polar var üstümde abercrombie, çakma olabilir ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 61! lol max hissedilen 45küsur derece bugün.. sabah 07:00 nem değeri ile 13:00 için max out side temperatureı alıp hesaplsan bile 61 çıkmıyor.. nevada çölümü lan burası.. lol tabii lafım habere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 tamam anladım. bizim gazetelerdeki arkadaşlar tüm gün içi max nemin değerini %100 alıp (ki anca sabah 03:00-07:00 arası falan oluyor) tüm gün için tahmin edilen max sıcaklığı alıyorlar.. bi de bunu heat index'e değil humidex'e göre hesap ediyorlar. aşırı uç değerleri başka türlü bulamazsın ama bu çok gerçek dışı, çok saçma bir yöntem oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 adana "cehennemin dünya üssü" son nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Manve_13 said: 35 derece falan var heralde şu an İzmir'de sıcaklık. Az insaf nolur, duştan yeni çıktım gene de terliyorum deli gibi. 35 dereceye sıcak diyor insanlar vay anasını. daha 2 gün önce kıbrısla konuştum, 49 derece + nem = hissedilir sıcaklık epey yüksekmiş. hatırlıyorum da bu sıralarda kıbrısın nemi %90-95 oluyordu. 50 derece havaysa, 55+ derece de hissedilir sıcaklık oluyordu. kıbrısın havası ankarayla genelde 10-15 derece fark ediyor. o açıdan kısmen rahatız hehe. kışın da mesela kıbrısta 0 dereceyken ankara'da -15'e geliyordu. ya da kıbrısta 25 dereceyken ankara'da 10 derecede dolaşıyorduk. felan, güzel şeyler bunlar. dasaaa said: 61! lol max hissedilen 45küsur derece bugün.. sabah 07:00 nem değeri ile 13:00 için max out side temperatureı alıp hesaplsan bile 61 çıkmıyor.. nevada çölümü lan burası.. lol tabii lafım habere.. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 dün yatarken üşüdüm ıspartada. camı kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 yağmur yağınca serinlemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 calippo said: dün yatarken üşüdüm ıspartada. camı kapattım (tu) bu işeret zumzuk niyetine yanlıs anlama söle azının ortasına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 trabzon uzungölden arkadaş var, montla dolaşıyoruz biz burda çok soğuk dedi. allah belanı versin boncuk boncuk terliyorum burda diye cevap yazdım yanıt gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Antarctica dan arkadas var oraya yaz gelmemis Onu Haber Verdi.. Ne bekliyodun lan dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 güney yarı küre kış yaşıyormuş dasaaa, ne diyorsun bu duruma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar