Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl bir sıcak bu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
izmirin sicaginda yapilcak en iyi sey alsancakta soguk bira esliginde 6 li ganyan oynamak,

butun gunumuzu oyle gecirdigimi bilirim ben,

yaris vakti ganyan bayiine gider seyreder geri gelir biralarimizi icerdik, orta tanidik tanimadik kisilerle geyik cevirirdik fln :)
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
53'c olayı yalan.. dışarıda da sıcaklık 33.3 derece. çok tekrarlı bi sayıda kalmış. nem de 61% barometreyi dea vereyim 1009hPa

hissedilen ise (heat index olarak verilen nane. hissedilen sıcaklık dediğimizde tam türkçe karşılığımı oluyor bilmiyorum) 40'C
Mesaj tarihi:
Sıcak diye İzmir'den Ç.kale'ye kaçtım. Oturduğum mahallenin adı Esenler, halk arasında it durmaz tepesi diye geçiyor ama geberiyorum kavruluyorum, rüzgarı geçtim en ufak bir esinti bile yok. ç.kale eskiden böyle miydi peh...
Mesaj tarihi:
42'C olsa çok daha çok olacak.. duşa falan girin, gölgede durun..

çöllük bi alanda değilseniz, saklanıcak bi gölgelik vs yoksa öldürecek bişi değil 40'C hani..
Mesaj tarihi:
valla bende izmirdeyim,evim esiyor arkadaş,dışarısı çok sıcak ona birşey diyemem.Ama gidin bi ayran alın,içinede 8-9 tane buz atın,çalkalayın için,sonra serinlersiniz,üstüne bide temiz uyku çekersiniz,sıcak işkencesinden kurtulursunuz böylece
  • Yeni Oluştur...