7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 pişik kremi, ayrıca böle açıklama yapınca bütün "coolluğu" kaçıyor hey Allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 cool ol kul olma demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 şunu da koyalım: http://www.hafif.org/imaj/proksima/meteoroloji-karikatur.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 gelcek sene bu vakitler askerde olucam pehpeh. yandım yandııım. pişiklerle dolu 5 ay geçiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 er olarak yaparsan bide nöbet girer woh woh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 cemss said: er olarak yaparsan bide nöbet girer woh woh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 3 kilo verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 izmirin sicaginda yapilcak en iyi sey alsancakta soguk bira esliginde 6 li ganyan oynamak, butun gunumuzu oyle gecirdigimi bilirim ben, yaris vakti ganyan bayiine gider seyreder geri gelir biralarimizi icerdik, orta tanidik tanimadik kisilerle geyik cevirirdik fln :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 şu an istanbul yanıyor bence. zaten %90 nemle hissedilen sıcaklık 53 olmuş, gazetede yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 pardon %96 nemmiş!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 53'c olayı yalan.. dışarıda da sıcaklık 33.3 derece. çok tekrarlı bi sayıda kalmış. nem de 61% barometreyi dea vereyim 1009hPa hissedilen ise (heat index olarak verilen nane. hissedilen sıcaklık dediğimizde tam türkçe karşılığımı oluyor bilmiyorum) 40'C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Sıcak diye İzmir'den Ç.kale'ye kaçtım. Oturduğum mahallenin adı Esenler, halk arasında it durmaz tepesi diye geçiyor ama geberiyorum kavruluyorum, rüzgarı geçtim en ufak bir esinti bile yok. ç.kale eskiden böyle miydi peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 40 DERECE AZ MI? geçsin şu lanet ağustos artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 42'C olsa çok daha çok olacak.. duşa falan girin, gölgede durun.. çöllük bi alanda değilseniz, saklanıcak bi gölgelik vs yoksa öldürecek bişi değil 40'C hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 hepsinin bi çaresi var da içim yanıyor uleen ona npcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 valla bende izmirdeyim,evim esiyor arkadaş,dışarısı çok sıcak ona birşey diyemem.Ama gidin bi ayran alın,içinede 8-9 tane buz atın,çalkalayın için,sonra serinlersiniz,üstüne bide temiz uyku çekersiniz,sıcak işkencesinden kurtulursunuz böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Birazdan bayılacağım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ben öldüm reslediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Rasmon said: hepsinin bi çaresi var da içim yanıyor uleen ona npcaz famodin.. senin sorunun midendeymiş bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 La izmir sıcak olsa ne olur.Öf izmir pöf izmir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Klima, püfür, mis. Gel seni bizim server odasına atalım. 1 dakikada sürmez titremeye başlaman. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 iskenderun yanıo abi nem hayattan bezdirio insanı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 7thBreath said: çayın yaklaşık 2 saat boyunca hararet aldığını biliyor muydun, bay tokat. çay başlı başına sıcak zaten ondan sonra ne harareti/hırrıriti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Ya ben şunu anlamıyorum: İnsan vucudunun normal sıcaklığı 37-38 derece iken havanın bu sıcaklıkta olması neden sıcak oluyo bizde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 sıcak oldugu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar