Suark Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Daha once ezberledigimiz buyuleri tamamen hafızadan nasıl sılıcez bılen varmı?
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Harbi çok ciddi problemmiş..Büyünün üstüne tıklamayı denedin mi?[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Bonus, 10 Ağustos 2004 19:09 tarihinde demiş ki: Harbi çok ciddi problemmiş..Büyünün üstüne tıklamayı denedin mi? nihohoh koptum ya :) yerlerdeyim asdasd tıklamayla olmazsa çift tıklamayı dene :P[signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık. Cafe Sahibi: ???!!! Biz : Abi masaüstü yapcaktık yapabilirmiyiz ? Sahibi : De get hede hödö Biz : Abi noluyo AHH vurmasana biz ne dedik. Sahibi : Lahevla sapıklar gidin başka yerde masaüstü masaaltı yapın... Biz : asdasdas kopar.... Bu flimde geçen hikaye ve karakterler hayal ürünüdür.
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Eğer hala olmadıysa anlayınki siz bir ferepe değilsiniz..FEREPE olmak için tıkla[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Arkadaş galiba kitaptan büyü silmekten bahsediyor. Yine de hiç ciddi bi problem değil. Throne of Ball ek görev pakedini kurman yada son pacth i çekmen gerekiyor, sanırım ilk sürümde yoktu kitaptan büyü silme. edit : Bu konunun yeri burası değil, Bilgisayar Oyunları bölümü. Bi görevli taşır konuyu yakında.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 10 Ağustos 2004 19:28 tarihinde değiştirilmiştir]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Bonus, 10 Ağustos 2004 19:19 tarihinde demiş ki: Eğer hala olmadıysa anlayınki siz bir ferepe değilsiniz..FEREPE olmak için tıkla AHA 5 GÜN SONRA AKADEMİNİN DOĞUM GÜNÜ HA,KUTALMALARIN HAZIRLIKLARI BAŞLASIN caps pardın şimdi uarasmıcam[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur! eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem.
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Aha harbiden ya hazırlıklar başlasın..Akademiyi canlandırmak lazım.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 ya FEREPE OLMAK konumuz nerede bizim aklıma geldi özledim bir açayım dedim bulamadım burada bir link vermişler ama patlamış pls lordum halp
bliksem Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 axedice said: Arkadaş galiba kitaptan büyü silmekten bahsediyor. Yine de hiç ciddi bi problem değil. Throne of Ball ek görev pakedini kurman yada son pacth i çekmen gerekiyor, sanırım ilk sürümde yoktu kitaptan büyü silme. edit : Bu konunun yeri burası değil, Bilgisayar Oyunları bölümü. Bi görevli taşır konuyu yakında.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 10 Ağustos 2004 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] eksdays sam'den evrilmiş resmen
axedice Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Throne of Ball ne lan. Bide adamın mesajını silin dememişim, uygun yere taşıyın demişim. Rica ediyorum.
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 hani çocuktuk falan ama... BeIlow said: [signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık. Cafe Sahibi: ???!!! Biz : Abi masaüstü yapcaktık yapabilirmiyiz ? Sahibi : De get hede hödö Biz : Abi noluyo AHH vurmasana biz ne dedik. Sahibi : Lahevla sapıklar gidin başka yerde masaüstü masaaltı yapın... Biz : asdasdas kopar.... Bu flimde geçen hikaye ve karakterler hayal ürünüdür.
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 bu konuyu olduğu gibi nostalji tred'e taşısınlar ya
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Esh said: hani çocuktuk falan ama... BeIlow said: [signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık. Cafe Sahibi: ???!!! Biz : Abi masaüstü yapcaktık yapabilirmiyiz ? Sahibi : De get hede hödö Biz : Abi noluyo AHH vurmasana biz ne dedik. Sahibi : Lahevla sapıklar gidin başka yerde masaüstü masaaltı yapın... Biz : asdasdas kopar.... Bu flimde geçen hikaye ve karakterler hayal ürünüdür. ve beilow'un seneler sonra gerçekten cafe açıp işletmesi..
Öne çıkan mesajlar