Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Friedman said: bi sorun göremedim yazıda ben. nerde sorun bi deyiverin. herkesin kendi özel hayatı der geçerim. ha bunu niye yazı olarak yazmış o ayrı manyaklık o farklı. ben bundan şiaketçiyim daha çok. magazin dergisine değil gazete köşesine yazıyorsun böyle dandik bir konulu köşe yazısı mı olur? Lisede kompozisyon ödevi olarak verilmeyecek kadar dandik bir yazı ile köşe yazarı olunabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 sex and the city yi izleyenlerin yuzde 90 i "lan sex varmis, ismindede sex var" diye baslamadiysa izlemeye gidip ipad alicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 inci sözlüğü yönlendirdim sayın sibel arna'nın facebook'una ve mail adresine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Kodumunun fakiri dememiş o kadar yazmasına rağmen ben olsam onuda eklerdim ki işin ahengi bozulmasın, hiç iş bilmiyor bunlar yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bu kadın kim abi bu ne bu yazının amacı ne nasıl gazete bu? paticik gazetesi çıkarsak demek bunlardan 2992 kat daha kaliteli ciddi haber gazetesi olur bu ne la sonradan görmeler baş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Kendi içinden düşünmesi gerekenleri köşesine yazmış o hatalı olmuş. Çok kızamıyorum çünkü insan bazen çalışanı hakkında benzer düşünebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 insan dogasidir o direk misal en guzel ornek yaya iken karsidan karsiya gecerken yol vermeyen arabaya kufur ederiz saygisiz yol ver diye, 10 dakiak sonra arabaya binincede onumuzden karsidan akrsiya gecmeye calisan yayaya kufurederiz ne cikiyorsun yola, bekle iki dakka diye hak, esitlik, ozgurluk diyenler guc sahibi olduklarinda 180 derece donerler, atesli kominist olup parayi bulunca 180 donen yiginla unlu adam sayabiliriz misal insan bencil varliktir, her durumda once kendisini ve kendi cikarlarini dusunur, hickimse kendinden feragat etmesi gereken dusunceleri benimsemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Ardeth said: Friedman said: bi sorun göremedim yazıda ben. nerde sorun bi deyiverin. herkesin kendi özel hayatı der geçerim. ha bunu niye yazı olarak yazmış o ayrı manyaklık o farklı. ben bundan şiaketçiyim daha çok. magazin dergisine değil gazete köşesine yazıyorsun böyle dandik bir konulu köşe yazısı mı olur? Lisede kompozisyon ödevi olarak verilmeyecek kadar dandik bir yazı ile köşe yazarı olunabiliyor. Ardeth haklısın ama hürriyet de nasıl bir gazete malum. Magazin gazetesi, gazetecilik yapmıyor ki hiçbiri. Böyle gazetenin böyle köşe yazarı olur, böyle köşe yazısı olur. Ertuğrıl Özkök diyorum başkada birşey demiyorum zaten. Çoğu ne oldum budalası, kendi gerçekliğinde yaşayan. Bazen 5-10 bin kişiye yazı yazan yazarlar. Burdan beni alsınlar seni alsınlar bizde birşeyler karalar doldururuz o sütünları hiç sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ya şu kendi hayatlarını anlatıp köşe yazısı diyolar ya anlamıyorum. ayşe armana da ayar oluyorum salak kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 sosyetik karıların çocuğuma günde 1 taneden fazla şunu 2 taneden fazla şunu yedirmiyorum demelerine sinir oluyorum neyse sinirlendim gitcem incide şu karı hakkında biraz sövecem sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Çocuğu olmayanlar yorum yapmasın lütfen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Viktor said: insan dogasidir o direk misal en guzel ornek yaya iken karsidan karsiya gecerken yol vermeyen arabaya kufur ederiz saygisiz yol ver diye, 10 dakiak sonra arabaya binincede onumuzden karsidan akrsiya gecmeye calisan yayaya kufurederiz ne cikiyorsun yola, bekle iki dakka diye hak, esitlik, ozgurluk diyenler guc sahibi olduklarinda 180 derece donerler, atesli kominist olup parayi bulunca 180 donen yiginla unlu adam sayabiliriz misal insan bencil varliktir, her durumda once kendisini ve kendi cikarlarini dusunur, hickimse kendinden feragat etmesi gereken dusunceleri benimsemez bazıları hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 konu bakıcıların götünün kalkmasından, che guevaranın mezarından hortlatılmasına kadar uzandığına göre, forum olarak doğru yoldayız demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 çeguvera kapitalizmin ürünüymüş diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 şekil yapmayın olm hepimiz hayvanlar aleminden, sırt iplikliler şubesinden, memeliler sınıfından, primatlar takımından, insansılar üst familyasından, büyük insansılar familyasından, homininae alt familyasından, hominini oymağından, hominina alt oymağından, homo cinsi, homo sapiens türünden, varlığında,varlığın var olmasının söz konusu olduğu bir varlık olarak var olan varlıklarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Farinal said: Viktor said: insan dogasidir o direk misal en guzel ornek yaya iken karsidan karsiya gecerken yol vermeyen arabaya kufur ederiz saygisiz yol ver diye, 10 dakiak sonra arabaya binincede onumuzden karsidan akrsiya gecmeye calisan yayaya kufurederiz ne cikiyorsun yola, bekle iki dakka diye hak, esitlik, ozgurluk diyenler guc sahibi olduklarinda 180 derece donerler, atesli kominist olup parayi bulunca 180 donen yiginla unlu adam sayabiliriz misal insan bencil varliktir, her durumda once kendisini ve kendi cikarlarini dusunur, hickimse kendinden feragat etmesi gereken dusunceleri benimsemez bazıları hariç insan her zaman kendi çıkarlarına göre hareket eder kiminin çıkarı para kazanmaktır kimininki mutluluktur.che için bu fanatikçe bağlı olduğu yolda ilerlemenin verdiği haz belki de her şeyden daha değerliydi onun için. yani herkes bencildir menfaatçidir fırsatçı ve çıkarcıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 herkes bencildir ancak uzun vadeli haz ve mutluluklar adına kısa vadeli haz ve mutluluklardan feragat edebilen insanlar uygardır. sıra kendisine gelince yol isteyebilmek için, sıra başkasındayken yol veren insan misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Bu kadın bambaşkaymış ya. Kendi empati kurma özürlü beyniyle istediğini düşünebilir çalışanı hakkında ama bu salakça görüşlerini bir de gazeteye yazıp kadını halka şikayet etmesi falan şaka gibi. Yani gerçekten nasıl bir kafada olur insan da böyle bir yazıyı yayın için verir ve ne içmiştir o editör de bunu kabul edip baskıya gönderir? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 kadin hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bu topik için özel, twitterdan gelsin =) "yilmaz ozdil gibi politik, meric tunca gibi sportif ve sibel arna gibi sosyal fasistlerle dolu hurriyet hala turk basininin amiral gemisi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 goldbären said: herkes bencildir ancak uzun vadeli haz ve mutluluklar adına kısa vadeli haz ve mutluluklardan feragat edebilen insanlar uygardır. sıra kendisine gelince yol isteyebilmek için, sıra başkasındayken yol veren insan misal. güzel tespit insanoğlu çok çakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Longshanks said: insan her zaman kendi çıkarlarına göre hareket eder kiminin çıkarı para kazanmaktır kimininki mutluluktur.che için bu fanatikçe bağlı olduğu yolda ilerlemenin verdiği haz belki de her şeyden daha değerliydi onun için. yani herkes bencildir menfaatçidir fırsatçı ve çıkarcıdır. bu baya tırt bir felsefe yalnız. Bu felsefenin sonu yaşayan her şey bencildire varıyor ki hatta totoloji noktasında bu noktaya varıyor yani yaşıyan şeyin tanımı haline geliyor ve oldukça manasız bir hal alıyor (kedi kedidir demek gibi). Bencillik için çok kesin olmasa da bir sınır tanımlamaya çalışmak nefes alan herşeyi bencil yapmaktan daha mantıklı ve derin bir bakış açısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 çek yuvarla idealist bir adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bu arada evinde bakıcı, hizmetçi çalıştıran var mı yorum yapanlar arasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar