SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 olayın gürültü olarak rahatsızlığını geçtim. son birkaç turnuvadır tribün olarak renk veren Güney Korenin, meşhur Arjantin taraftarının, her ne kadar Afrikaya alınmamış olsalarda İngiliz holiganların sesini kesti bu vuvuzela denen lanet alet. Afrika'lılar böyle ifade ediyorlarsa etmesinler ayrıca %80i siyah olan Güney Afrika bile Dünya Kupası düzenliyor. biz hala FB GS BJK şunu aldı bunu aldı derdindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ZIZIZIZIIZIZIIIVVVVVVVV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 spectre, Güney Afrika bile dersen futbol tanrıları çarpar seni. haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Bittus @ güya futbol ülkesiyiz ya onu belirtmek için öyle dedim. konuyla alakasız ama Fatih Terim ps: I <3 u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ben aldırmıyorum artık yav,alıstım hatta bi tane de alsam die düsünyrm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 fatih terim bu ülkeyi bi utançtan kurtardı be siz ne diyorsunuz. türk taraftarının yanında sen o zımbırtıyı bi öttür bakayım. bak yukarda laorx vermiş linki. savaş çıkardı. şimdi bu bok iyice meşhur oldu. biri türk stadlarına sokup çalsın bakayım. ücretsiz kolonoskopi yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 www.vuvuzela.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 trolledim kendi çağımda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 o vuvuzelayı bulana, vuvuzela fabrikası çarpsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 abi maçı seyredemedim resmen ya. lanet olsun bu şeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 AHAH Alacam bizim Gruba TÜm maçlara bunlarla gidicez :) artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 http://www.spitorswallow.co.za/blowme.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 spor bölümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 vuvuzela sporu.. daniel kipketer en uzun üfleme rekorunu kırdı. afrikalı atlet tam 2dakika 35sn vuvuzela üfledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 ben ses çıkaramıyorum bu aletten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 alıcam bundan bi tane mahallede çalıp durucam kafayı yesin millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 vuvuzela app yükledim.. evde çaldırıp duruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Zarif said: ben ciddi ciddi seviyorum bu sesi. yıllardır adam yerine koymadıkları hayvan gibi davrandıkları afrikalıların sesini duysun batılılar. daha çok vuvuzela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 mindfuck mı var burda 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Bi turnuva da adamların sesi olsun, açlıktan kıvranıyor heriflerin kıtası, yamyam sesiyse yamyam, elitlikten çıktınız tipliğe giriyorsunuz artık. Hoşuna gitmeyenler için bir şey demiyorum, gitmiyor olabilir de saygı duymak lazım. Sen de davul-zurna çal. Çalamazsın, niye ? Şöyle elitiz, şöyle adab-ı muaşeret, olmaz. Ya bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 bence kalmalı türkiyede olsa bizde zurna çalardık ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 giderek artan vuvuzela nefretine ben de kayitsiz kalamadim ve az once yazdigim bu nadide siiri sizinle paylasmak istedim gecen ulkemize geldi rihanna ne de guzel bir kiz gozleri ela en sevdigim sarkisi umbrella ela ela ela ye ye ye ye ye basladi sonunda kup dö afrika maci acinca basliyor curcuna sanki filler s*kisiyor kafamda ne melem seymis lan bu vuvuzela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 haha pascal'a +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 8 dolarlik domainle ne para kazandi essolu essek ya ulan bol sele rniye aklima gelmiyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 abi yasaklansın diyenlerin stadlardaki "çök çök" taraftarlarından farkı yok gözümde.. aynı amcalar bence.. lan millet ayakta izleiyor işte bizde.. oturun dersen, çökün dersen mal derler.. e ne oldu da şimdi "yok vuvuzela ile olmuyor canım" triplerine girdiniz.. o değil de maçlarda taraftar etkisini ben hep %5 civarında falan düşünmüşümdür. taraftar kendini bi bok sanır, orası ayrı.. takıma ancak maddi destek olur kombinesiyle, giysisi ile ama kalanı.. bağırma çağırma kişisel zevk içindir bence. takıma etkisi %5i geçmez.. diyordum ki... vuvuzela ile geçer arkadaş! 90dakika durmadan üflüyor allahın arabı.. helal olsun lan. takımı acaip etkiler bak bu.. iyi yapmışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar