Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BanVUVUZELA.com

uyurgezer

Öne çıkan mesajlar

olayın gürültü olarak rahatsızlığını geçtim.
son birkaç turnuvadır tribün olarak renk veren Güney Korenin, meşhur Arjantin taraftarının, her ne kadar Afrikaya alınmamış olsalarda İngiliz holiganların sesini kesti bu vuvuzela denen lanet alet. Afrika'lılar böyle ifade ediyorlarsa etmesinler ayrıca %80i siyah olan Güney Afrika bile Dünya Kupası düzenliyor. biz hala FB GS BJK şunu aldı bunu aldı derdindeyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

fatih terim bu ülkeyi bi utançtan kurtardı be siz ne diyorsunuz. türk taraftarının yanında sen o zımbırtıyı bi öttür bakayım. bak yukarda laorx vermiş linki. savaş çıkardı.

şimdi bu bok iyice meşhur oldu. biri türk stadlarına sokup çalsın bakayım. ücretsiz kolonoskopi yaparlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi turnuva da adamların sesi olsun, açlıktan kıvranıyor heriflerin kıtası, yamyam sesiyse yamyam, elitlikten çıktınız tipliğe giriyorsunuz artık.

Hoşuna gitmeyenler için bir şey demiyorum, gitmiyor olabilir de saygı duymak lazım.

Sen de davul-zurna çal. Çalamazsın, niye ? Şöyle elitiz, şöyle adab-ı muaşeret, olmaz. Ya bırakın.
Sosyal ağlarda paylaş

giderek artan vuvuzela nefretine ben de kayitsiz kalamadim ve az once yazdigim bu nadide siiri sizinle paylasmak istedim

gecen ulkemize geldi rihanna
ne de guzel bir kiz gozleri ela
en sevdigim sarkisi umbrella
ela ela ela ye ye ye ye ye

basladi sonunda kup dö afrika
maci acinca basliyor curcuna
sanki filler s*kisiyor kafamda
ne melem seymis lan bu vuvuzela
Sosyal ağlarda paylaş

abi yasaklansın diyenlerin stadlardaki "çök çök" taraftarlarından farkı yok gözümde..

aynı amcalar bence..

lan millet ayakta izleiyor işte bizde.. oturun dersen, çökün dersen mal derler..

e ne oldu da şimdi "yok vuvuzela ile olmuyor canım" triplerine girdiniz..

o değil de maçlarda taraftar etkisini ben hep %5 civarında falan düşünmüşümdür. taraftar kendini bi bok sanır, orası ayrı.. takıma ancak maddi destek olur kombinesiyle, giysisi ile ama kalanı.. bağırma çağırma kişisel zevk içindir bence. takıma etkisi %5i geçmez..

diyordum ki...

vuvuzela ile geçer arkadaş! 90dakika durmadan üflüyor allahın arabı.. helal olsun lan.
takımı acaip etkiler bak bu..

iyi yapmışlar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...