Slint Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Berabere, İtalya, Brezilya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 fizban said: ben slovakya, italya, brezilya dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Maçlar genellikle saçma sonuçlarla bittiği için 1, 0, 2 gibi saçma bi şekilde oynadım ben sdkjhdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 oh 3 pound daha geldi dün güzel oldu. ben de berabere-italya-brezilya dedim bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 paraguay rahat kazanır, çok iyi oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ya sokim sabah dün akşam, yarın sabah oynarım diye bırakmıştım. Şimdi maçlar ne oldu diye livescore'a baktım, sonra aklıma geldi oynamadığım ... Paraguay - İtalya - Brezilya demiştim bende, 1 tuttu, eğer bugün üçü de tutarsa şansıma, bahtıma her birşeye laflar hazırladım, onları okuyacam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 en risklisi tuttu şimdi brezilya ya da italyadan lamerlik bekliyorum dasghggk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 of PARAGUAY ya berabere dedim hep bi taraf yenio die seçiorum berabere kalio bu sefer tersini yapii mdedim adamlar yendi ya inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ilk maci tutturdum ben de.. brezilya ve italya tuketmese de 3 pounduma kavussam artik =P.. //spyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 İlk defa 1/1, italya ve brezilya da tutarsa zenginim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 italayda yener brezilya yatirirsa cok pis rage yaparim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 brezilya yatırmaz da italya'dan korkun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 brezilya fil dişi bearbere bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 gerçi italyadan yatıosunuz ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Brezilya Fildişi bence de büyük ihtimal berabere bitebilir. Gerçi Fildişi'nin beş para etmez kalecisi sonuca katkı eder de sadfsda neyse işte, oynamadık, tutarsa valla küserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 hay ben böyle turnuvaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 shopto nun parmağı var bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Masquerade said: en risklisi tuttu şimdi brezilya ya da italyadan lamerlik bekliyorum dasghggk. nuff said. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 of çok komik ya resmen 1 gün bile tutturamadım daha ee yarın ne oynıcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 portekiz, şili, ispanya yazmışım ben. yatar ama şili maçından %90. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 bende aynısını yaptım, aynı yorumu da yapıyorum Şili kazanırsa diğerleri %90 tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Portekiz maçı berabere, gerisi şili ve ispanya doğrudur. Bakın bugün italya'dan yatacağınızı bildim, o yüzden bana güvenin bence ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 hiç anlamam zaten futboldan, güvendim bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 E kazanalım artık bi kere de ya. Rüyamda İspanya 3-0 yeniyodu Puyol atıyodu hepsini ne alakaysa lkjdnglkjfnşpnhpoı 101 dedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ben de portekizden korkuorum ya ne etsem berabere mi desem kore abanacak gibi defansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar