Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Rüzgarın durumunu, yer çekimini hesaba kattığımız FPS'lerden biri olcakmış bu oyun. Stealth tactic FPS gibin yani. http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-sniper-ghost/101147 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 çok sevdim videoyu. Epey oldu bu tarz bir oyun oynamayalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Trailer baya hoştu. Insallah beklendiği kadar vardır. Tadından yenmez. [Steam] Available: 24 June 2010 This game will unlock in approximately 6 days and 0 hours Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 malum yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 1.5 saat sonra güzel mi degil mi anlıcam, trailer baya hoşuma gittiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 mclovin said: malum yerlerde Steam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 steam tabi başka ne olabilir ki ki ki ki ki ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 gazete bayinizden isteyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 easy'de merminin gideceği yer işaretli, hard'da değil. yer çekiminin etkisi var. gerçi bana aşırıymış gibi geldi. baya baya yukarı falan ateş etmek lazım uzaktaki hedeflere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 1den fazla monitor kullaniyorsaniz oyun patliyor, patlamamasi icin shortcutun ayarlarina gidin compatibilityden desktop falan filani tiklatin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 silah dinamiği güzel ama keskin nişancı tüfekleri belli bir mesafeye göre sıfırlanır mesela 400m salladım işte :P o mesafe de rüzgar olmazsa hedefi vurur. öle üstüne altına felan nişan almaya gerek yok. amma velakin oyunda direkt 200-300m den sonra düşüşler hesaplanmaya başlanmış. görevler çok kolpa keskin nişancının görevi adam vurmak veya hedef tespit etmektir. Burda gene oyun olsun diye ramboluk yapıyorsunuz. daha ilk görevden araba koavala felan saçmalık. gündüz gözü düşman mekanından gizlenerek geç denmesi (gece yapsalar ölecekler sanki... ) bi de yapay zeka yok tabi. :P grafiklerini beğendim de oyun çok eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 stealth olayı beni benden aldı zaten, adamların işaretletle gösterdiği çalılar dışında hiç bi çalının arasına saklanamadım direk görüyolar , aynı durum alarm açıkken de geçerli adamlarda sanki xray var her yerden çat çut vuruyolar, ayrıca isabetsiz atış yaptıklarını da görmedim ben nası işse, bir dier bug da adamlar havaya dağa taşa ateş ediyor ama aslında sana ateş etmiş oluyolar falan oyun pek iyi degil baydım ben oynarken. Bi de evet yapay zeka yok resmen asfdzh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 oyunun konsepti güzelmiş de, oyunu çok güzel yapamamışlar sanki. ilk levelı felan oynadım. şöyle ki, -gölgeler çooook sert. oyunu sanki siyah ve beyaz oynuyormuşsun gibi hissediyorsun. bu yüzden etrafı seçerken çok zorlanıyorum, düşmanlar gözükmüyor zaten her şey çok karman çorman gözüküyor. grafik kalitesi epey iyi de oyunun görüntüleri çok bozuk. keskin ışıklandırma ve gölgelerin bozduğunu düşünüyorum. -rakipler çok malak. 500 metre öteden susturucuyla, çalıların arasında, üstünde çalı kamuflajıyla ateş ediyorsun, bir anda farkediyorlar ve sana ateş etmeye başlıyorlar. e yuh dedim, easy'de oynamama rağmen çok zorlandım. -ben adamları göremiyorum adamlar beni görüyor. nasıl oluyorsa ateş ediyorlar üstüme doğru. etrafıma bakıyorum adam yok. nerden ateş ettiği de belli değil. zoom iken kırmızıyla parlamaları olmasa herhalde hiç adam öldüremiyeceğim :D sniper oynamak çok keyifli de, oyun çok karışık. Jaan said: silah dinamiği güzel ama keskin nişancı tüfekleri belli bir mesafeye göre sıfırlanır mesela 400m salladım işte :P o mesafe de rüzgar olmazsa hedefi vurur. öle üstüne altına felan nişan almaya gerek yok. amma velakin oyunda direkt 200-300m den sonra düşüşler hesaplanmaya başlanmış. görevler çok kolpa keskin nişancının görevi adam vurmak veya hedef tespit etmektir. Burda gene oyun olsun diye ramboluk yapıyorsunuz. daha ilk görevden araba koavala felan saçmalık. gündüz gözü düşman mekanından gizlenerek geç denmesi (gece yapsalar ölecekler sanki... ) bi de yapay zeka yok tabi. :P grafiklerini beğendim de oyun çok eksik. M4 mü kullanıyoruz belki o yüzdendir ^^ valla oyun oynarken "sniper olmak da cidden zor işmiş, 3 boyutlu matriks hesaplama yapıyon lan" diye şeyettim de evet bi de senin dediğin gibi silahlar sınıflandırılırken "efektif nokta atışı" üzerinden hesaplanıyor, yoksa maximum menzil meselesi var bi de ki işte onu tutturabilmek için esas rüzgarı eğimi yer çekimini felan hesaplamak gerekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 oyun iyi değil kesinlikle ya. ne AI iyi, ne çalıların arasında yatarken hayvan gibi görmeleri iyi seni, bunların üstüne senin kimseyi doğru düzgün seçememen geliyor (gerçi bu bence güzel ama oyunu çok zorlaştırıyor) baba oyun havası vermedi kesinlikle. birazcık daha oynar bakarım sonra silerim gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Fiyasko bence. "Sniper: Ghost Warrior" gibi ilkokul öğrencisi İngilizce'si ile üretilmiş isimden fazla bir şey beklemiyordum gerçi de, yine de umutlanmıştım :p Sniper Elite bile daha güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 city interactive'den ne zaman oyun cıkmış ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 oyun hakikaten komedi. hele snipersiz senaryo amaçlı m4 bölümleri var tam fiyasko. sniperelite'taki MG42 İLE GEZEN, BİRİNİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜZDE TAKIR TAKIR ÜSTÜNÜZE KOŞAN ADAMLAR bile bundan iyiydi. hatta o oyunda TANKLARIN BENZİN DEPOLARI KAPAĞI AÇIKTAYDI VE TANKLARI TEK MERMİDE PATLATIRDINIZ. büyük firmalar işe el atsın, adam gibi bi sniper oyunu yapsınlar artık. bunlar sadece yerçekimi-rüzgar- mermi uçuş süresini yapıp gerisini şişiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 sen adamı göremeden adam sana sıkmaya başlıyo..sanki senin kampın o sneak yapıyo haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar