BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Türkiye'ye bu tip yıldızlar dışında kimler gelmiş ki? Tüm gelen yıldızlar, Hagi dahil bu listeye, hep düşüşte olan veya yaşı geçmiş kişilerdi. Ama yani querasma için dedikleriniz doğru olabilirde Guti için biraz ağır laflar. Adam real madrid'in kaptanı idi yani. rotasyonu olan bir takımda yedek kalcak tabiki de oyunda olduğu her süre maçı değiştirmiş veya hep verimli olmuştur. Herkes geldi geçti ama Guti 15 yıl o takımda oynadı. Hagi ve Roberto Carlos ile bence Türkiye için yapılmış en büyük transferlerden.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 e sözlerine katılıyorum ben de, böyle adamlar ancak Türkiye'ye gelir, o yüzden Robinho da gelmez diyorum ben de. Guti konusuna da katılıyorum, henüz Hagi vs'yle kıyaslamak için çok çok erken de, kariyer ve katkı olarak çok büyük bir transfer evet. Söylediklerimden Guti ya da Quaresma'yı küçümsediim anlamı çıkmasın zaten. İkisi de şu ülke ve takım koşulları içerisinde alınabilecek en iyi adamlar listesinde en tepelerdeler. Ama Robinho o listede yok, default olarak imkansız oluyor, onu diyorum ben. Hani FM ağzıyla anlatayım isterseniz, "hide unrealistic targets" diyince listeden siliniyor player searchte :)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Hagi ile isim kıyaslaması yaptım zaten. Hagi geldiğinde ilk benim ağzım düşmüştü. Hele Arjantin'e attığı golden sonra :) Yararları içinse şimdiden bile baya bir izlenim bırakmaya başladı..
knox Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Beşiktaş`ın orta saha oyuncusu Uğur İnceman Medical Park Antalyspor`a transfer oldu. İki kulüp yöneticilerinin bugün yaptığı görüşmelerin ardından transfer konusunda her konuda anlaşma sağlandı. Uğur İnceman`ın yarın Antalya`ya giderek çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Transferin ayrıntılarını Haber1903`ten takip edebilirsiniz. -HABER1903- güzel haber!
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 yav espn'de de schuster ordaysa ben de gidebilirim dediğini söylüyo.
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Sonunda çöplerden 1er 1er kurtuluyoruz. Nobre hala senelik 2.5M euro civarı mı alıyor bu arada?
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 not: resmi sitede görene kadar duyumlara inanmıyoruz dipnot: valla uğurda gitsin formayı giysin öyle inanırım
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 robinho milan a imza atmış. resmi sitede açıklandı milan ın. ama inanmayın bu serdal adalı nın uluslararası olan bir oyunu. recai kocaman twitter da güldü dün gece. bu bir oyun. robi yarın öğlen 12 de istanbulda.
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Milan'a gitmesi bir işaret bence. Milangaz sponsor olacak, taraftara göz kırpıyorlar itiraz etmeyin Robi gelecek. ;) BENİM HALA ÜMİDİM VAR ROBINHO GELECEK
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ugurda gitti, resmi. http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=18166
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 uğur'da gittiyse robinho kesin geliyor, yer açıyorlar ona
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ne alaka uğur türk statüsünde oynuyordu zaten
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 PZero said: ne alaka uğur türk statüsünde oynuyordu zaten Tabiatinda zenciydi kendisi, caktirmiyordu sadece.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 bizim hoca ekremide avusturyalı sanıyordu ondan oynatmıyordu :P bunuda alman sanıyordu herhalde gönderdi :)
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Rewendor said: Elano'yla Robinho bir mi? Robinho'nun oynadığı kulüplere, yaşına, parladığı yaşa bak bir de Elano'ya bak. Robinho'ya ödenen bonservislere bak Elanoya ödenenlere bak. Dalga mı geçiyosunuz anlamadım ki? Quaresma Guti falan son derece iyi başarılı transferler zaten. Ama Robinho'yla alakası yok, arada dağlar kadar fark var. yaw abi anlatamıyormuyum lütfen ilk yazdığım postu bidaha oku :) ben zaten dalga amaçlı yazdım o postu yani robinho bjk ye gelmez demek kadar normal bişey yok onu anlatmak istedim.. ben zamanında demiştim bunu kimse inanmamıştı vanishledi şimdi diyince bunu yazdım bende.. haklısın abi kolay değil robi yi almak onu da bjk den başka takım alamaz zaten tr de :p
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 yalnız bonservis konusunda M.City'li bir adamın karşısına başka bir adam koymayın asdfsd, ezilir. Onun dışında Robinho'nun gelmeyeceği apaçık ortadaydı. Onu Türkiye'ye getirebilecek hiçbir takım yok çünkü, egosu üst düzey olan bir oyuncu ve herşeyden önce 150K'dan fazla kazanıyor haftada yanlış hatırlamıyorsam, Üstüne 20M bonservis diyorsun, haftalık ücreti hadi anlaştık vs. diyelim 100K'ya oynasın, 2 senelik sözleşme de yaklaşık 30M euro masraf eder, o da en az Kim veriyor bunu şu sıralarda ? Yaşı zaten çok geç olmadığından Robinho'da kariyerine kaldığı yerden devam etmek isteyebilir. Hal böyle olunca onu isteyen birçok büyük kulüp varken Beşiktaş'a veya Fener'e gelecek hali yok. Ha Quaresma nasıl geldi, Anelka nasıl geldi zamanın ? Adamların gidebilecekleri daha iyi bir yer yoktu. Büyük paralara gelip, kariyerlerini tekrar parlatma şansları vardı ki ikisi de bunu yaptı. Guti, Carlos, Hagi gibi adamlar nasıl geldi ? Kariyerlerinin son dönemlerinde artık emekli olmak, veya yine kariyerinin son günlerini farklı bir deneyimle bitirmek için, Hagi geldi babalar gibi oynadı, hevesini aldı. Carlos geldi, arada oynadı, çoğunlukla yattı ama FB kazandı gitti. Birde aslında ortanın üstü sayılabilecek adamlar olupta Türkiye'ye "YILDIZ" sıfatıyla getirilen, havaalanında omuzlara alınıp sezon sonunda küfürler eşliğinde taşlanarak yollanan adamlar var, onlara başka bir konuda değiniriz.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Gazeter salladı salladı, adam milana 15 milyon euroya gitmiş kendisinede 5 milyon, bizim burada 25 milyon a 6.5 ödencek mi ne diyorlardı lol.
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 forza daki para muhabbeti nedir? gece yarısı para mı yatırılmış iade mi edilmiş falan filan
knox Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 bir forvet alınmazsa şu takıma çok ağlıcaklar ilerki haftalar da off off
knox Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 yarıldım recai'nin özürü ahahahahahaha tek çatı
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ahaha ne kadar iyiymiş o site. (tu)
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Hehe fotomaç bjk stoper ze casto ile anlaşıldı yazıyor ama palavradır herhalde, len adamlar utanmasa yarın bile Robinho bjk'de yazacaklar.
Öne çıkan mesajlar