Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Türkiye'ye bu tip yıldızlar dışında kimler gelmiş ki? Tüm gelen yıldızlar, Hagi dahil bu listeye, hep düşüşte olan veya yaşı geçmiş kişilerdi.

Ama yani querasma için dedikleriniz doğru olabilirde Guti için biraz ağır laflar. Adam real madrid'in kaptanı idi yani. rotasyonu olan bir takımda yedek kalcak tabiki de oyunda olduğu her süre maçı değiştirmiş veya hep verimli olmuştur. Herkes geldi geçti ama Guti 15 yıl o takımda oynadı. Hagi ve Roberto Carlos ile bence Türkiye için yapılmış en büyük transferlerden.
Mesaj tarihi:
e sözlerine katılıyorum ben de, böyle adamlar ancak Türkiye'ye gelir, o yüzden Robinho da gelmez diyorum ben de.

Guti konusuna da katılıyorum, henüz Hagi vs'yle kıyaslamak için çok çok erken de, kariyer ve katkı olarak çok büyük bir transfer evet.

Söylediklerimden Guti ya da Quaresma'yı küçümsediim anlamı çıkmasın zaten. İkisi de şu ülke ve takım koşulları içerisinde alınabilecek en iyi adamlar listesinde en tepelerdeler. Ama Robinho o listede yok, default olarak imkansız oluyor, onu diyorum ben.

Hani FM ağzıyla anlatayım isterseniz, "hide unrealistic targets" diyince listeden siliniyor player searchte :)
Mesaj tarihi:
Beşiktaş`ın orta saha oyuncusu Uğur İnceman Medical Park Antalyspor`a transfer oldu.

İki kulüp yöneticilerinin bugün yaptığı görüşmelerin ardından transfer konusunda her konuda anlaşma sağlandı.

Uğur İnceman`ın yarın Antalya`ya giderek çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Transferin ayrıntılarını Haber1903`ten takip edebilirsiniz.

-HABER1903-

güzel haber!
Mesaj tarihi:
robinho milan a imza atmış. resmi sitede açıklandı milan ın.

ama inanmayın bu serdal adalı nın uluslararası olan bir oyunu. recai kocaman twitter da güldü dün gece. bu bir oyun. robi yarın öğlen 12 de istanbulda.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Elano'yla Robinho bir mi? Robinho'nun oynadığı kulüplere, yaşına, parladığı yaşa bak bir de Elano'ya bak. Robinho'ya ödenen bonservislere bak Elanoya ödenenlere bak. Dalga mı geçiyosunuz anlamadım ki?

Quaresma Guti falan son derece iyi başarılı transferler zaten. Ama Robinho'yla alakası yok, arada dağlar kadar fark var.

yaw abi anlatamıyormuyum lütfen ilk yazdığım postu bidaha oku :) ben zaten dalga amaçlı yazdım o postu yani robinho bjk ye gelmez demek kadar normal bişey yok onu anlatmak istedim.. ben zamanında demiştim bunu kimse inanmamıştı vanishledi şimdi diyince bunu yazdım bende.. haklısın abi kolay değil robi yi almak onu da bjk den başka takım alamaz zaten tr de :p
Mesaj tarihi:
yalnız bonservis konusunda M.City'li bir adamın karşısına başka bir adam koymayın asdfsd, ezilir.

Onun dışında Robinho'nun gelmeyeceği apaçık ortadaydı. Onu Türkiye'ye getirebilecek hiçbir takım yok çünkü, egosu üst düzey olan bir oyuncu ve herşeyden önce 150K'dan fazla kazanıyor haftada yanlış hatırlamıyorsam,

Üstüne 20M bonservis diyorsun, haftalık ücreti hadi anlaştık vs. diyelim 100K'ya oynasın, 2 senelik sözleşme de yaklaşık 30M euro masraf eder, o da en az

Kim veriyor bunu şu sıralarda ?

Yaşı zaten çok geç olmadığından Robinho'da kariyerine kaldığı yerden devam etmek isteyebilir. Hal böyle olunca onu isteyen birçok büyük kulüp varken Beşiktaş'a veya Fener'e gelecek hali yok.

Ha Quaresma nasıl geldi, Anelka nasıl geldi zamanın ? Adamların gidebilecekleri daha iyi bir yer yoktu. Büyük paralara gelip, kariyerlerini tekrar parlatma şansları vardı ki ikisi de bunu yaptı.

Guti, Carlos, Hagi gibi adamlar nasıl geldi ? Kariyerlerinin son dönemlerinde artık emekli olmak, veya yine kariyerinin son günlerini farklı bir deneyimle bitirmek için,

Hagi geldi babalar gibi oynadı, hevesini aldı. Carlos geldi, arada oynadı, çoğunlukla yattı ama FB kazandı gitti.

Birde aslında ortanın üstü sayılabilecek adamlar olupta Türkiye'ye "YILDIZ" sıfatıyla getirilen, havaalanında omuzlara alınıp sezon sonunda küfürler eşliğinde taşlanarak yollanan adamlar var, onlara başka bir konuda değiniriz.
  • Yeni Oluştur...