Burax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 http://kap.gov.tr/yay/Sorgu/SorguBildirimSonuc.aspx?kaynak=slink&sirketID=881&paketTipi=-2 buradan takip edebilirsin imkb'ye yapılan açıklamalar :)
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Rewendor said: Yahu Aurelio dediğiniz adam eskisi gibi oynuyorsa hala Neciple Finki aynı paranteze alır karesini alır yine kendinden düşük çıkarır. Yapmayın etmeyin yani :) Buna katılmıyorum. Aurelio'nun ofansif yetenekleri ne Necip'in ne de Fink'in yanına yaklaşabilir. Aurelio'yu oyunun temposunu gebertmek için oyuna alırsın ancak, yanına geriye pas verir durur.
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 emanayla aurelio 2.lig takımını ki bu takım real betis taşıyamadılar la ligaya.. bizimkiler efsane paralar verip alıyo hadi bakalım
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 aktiftablet said: Rewendor said: Yahu Aurelio dediğiniz adam eskisi gibi oynuyorsa hala Neciple Finki aynı paranteze alır karesini alır yine kendinden düşük çıkarır. Yapmayın etmeyin yani :) Buna katılmıyorum. Aurelio'nun ofansif yetenekleri ne Necip'in ne de Fink'in yanına yaklaşabilir. Aurelio'yu oyunun temposunu gebertmek için oyuna alırsın ancak, yanına geriye pas verir durur. takımında guti quaresma gibi adamlar varken ernst'ten ofansiflik bekliyorsan zaten hata aurelioda değil sende :) Top kesecek topu oyunda tutacak adam lazım beşiktaşa şu anda gol koklayacak adam değil. Ön libero bu adamlar, ofansif yetenek ikinci planda. Defansif olarak da Finki Necipi ezer geçer Aurelio. Ofans olarak bakarsan da ön libero öncesinde Aurelio 10 numara oynamış bir adam. TS'de de dahil olmak üzere fenere gelene kadar ofansif bir adamdı. Tahminen bahsettiğin adamlardan daha iyi biliyordur ofansif futbolu :)
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Rewendor said: Klose her türlü uçurur beşiktaşı bu ortasahayla. kanatlardan gelen ortalar da bosa gitmez
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Klose transferi ne kadar gerçek bilmiyorum haber sitelerinde çok haberini görmedim. tamam yaşlı falan da tam kanat futbolunda tek forvet oynayacak oyuncu tipi klose. hani belki robinho kadar sükse yapmaz isim yapmaz karizma katmaz takıma da robinhodan çok daha etkili transfer olur.
Guti Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 robinho kartalda http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs364.snc4/44725_141162419252192_118316354870132_179586_2011439_n.jpg
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 aurelio tL oynamıs en iyi dmc fenerde oynadıgı gibi oynarsa tarihi kadro olur
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 mehmeti beleşe almışız arkadaş ilginç
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Necip daha genc. Merak etmeyin onu fln kapanmaz onun guti q7 gibi yildizlardan ogrenecek futbolu. Genc oyunculara biranda bu kadar yuk bindirirsen sapitirlar ornekleri onuMuzde.. Batuhan, serdar ozkan vs vs
knox Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 klose işi yatmış asdfeasa 1 eylül gel ulan!
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Yusuf, Rüştü felan bu sene pek oynayamaz ben söyleyeyim kadroda olup yaş yükseltiyor gibi görünüyorlarda pek bir işe yaramazlar bu saatten sonra. Rüştü anca kalici antrenörü olur zaten çok sık sakatlanmaya başladı.
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Rewendor said: Klose transferi ne kadar gerçek bilmiyorum haber sitelerinde çok haberini görmedim. tamam yaşlı falan da tam kanat futbolunda tek forvet oynayacak oyuncu tipi klose. hani belki robinho kadar sükse yapmaz isim yapmaz karizma katmaz takıma da robinhodan çok daha etkili transfer olur. ismini silip o karakterde bir futbolcu ekle , klose kadar kaliteli olmasına bile gerek yok. vittek ayarında bi topçu bile , beşiktaşın şu haline büyük işlev kazandırır
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Llama said: mehmeti beleşe almışız arkadaş ilginç 3 milyon alıyomuş betisten senede , adamlar kurtulmuş oldu büyük bi yükten
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Yok, daha kötüsü çok kaçırır kızdırır
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 tunch said: Llama said: mehmeti beleşe almışız arkadaş ilginç 3 milyon alıyomuş betisten senede , adamlar kurtulmuş oldu büyük bi yükten 1 milyon alcak senelik bizden
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 aradaki lig farkına bak... adamların ikinci lig takımı bile bizim en büyük takımlardan daha çok para verebiliyo yıllık ha
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 tunch said: Rewendor said: Klose transferi ne kadar gerçek bilmiyorum haber sitelerinde çok haberini görmedim. tamam yaşlı falan da tam kanat futbolunda tek forvet oynayacak oyuncu tipi klose. hani belki robinho kadar sükse yapmaz isim yapmaz karizma katmaz takıma da robinhodan çok daha etkili transfer olur. ismini silip o karakterde bir futbolcu ekle , klose kadar kaliteli olmasına bile gerek yok. vittek ayarında bi topçu bile , beşiktaşın şu haline büyük işlev kazandırır Vittek'te fazlasıyla iyi bir futbolcu ama; çok daha erken fark edilseydi çok büyük işler yapabilirdi.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Vittek yeterince erken farkedildi ama beklenen patlamayı bir süre yapamadı. "Avrupa'nın en gelecek vaadeden oyuncu ödülü" (evet böyle bi ödül varmış saçma ama varmış) almış kendi jenerasyonunda zamanında tüm avrupa çapında, ama sonra kaybolup gitmiş. D.K. maçlarında spiker anlatıyordu.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 o kontratı 1.ligdeyken yapıp, ellerinde kalmıştır. DÜnyanın neresinde var 2.ligde yıllık 3 m?
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Rewendor said: aradaki lig farkına bak... adamların ikinci lig takımı bile bizim en büyük takımlardan daha çok para verebiliyo yıllık ha oraya gittiğinde betis birinci lig takımıydı düştükleri sezon başında sakatlanınca satamadılar , vermek zorunda kaldılar o parayı. şimdi de gönderme şansları olduğu an çıkardılar ellerinden
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Noldu lan, kesin geldi diyodunuz? Kesin geldi diyenler çıksın bakalım ortaya http://www.ntvspor.net/haber/futbol/22050/ve-robinho-konustu
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Efenim 1 eylüle az zaman kaldı bekleyelim görelim, kim gelmiş kim gitmiş.
Öne çıkan mesajlar