Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Yahu Aurelio dediğiniz adam eskisi gibi oynuyorsa hala Neciple Finki aynı paranteze alır karesini alır yine kendinden düşük çıkarır. Yapmayın etmeyin yani :)

Buna katılmıyorum. Aurelio'nun ofansif yetenekleri ne Necip'in ne de Fink'in yanına yaklaşabilir. Aurelio'yu oyunun temposunu gebertmek için oyuna alırsın ancak, yanına geriye pas verir durur.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Rewendor said:

Yahu Aurelio dediğiniz adam eskisi gibi oynuyorsa hala Neciple Finki aynı paranteze alır karesini alır yine kendinden düşük çıkarır. Yapmayın etmeyin yani :)

Buna katılmıyorum. Aurelio'nun ofansif yetenekleri ne Necip'in ne de Fink'in yanına yaklaşabilir. Aurelio'yu oyunun temposunu gebertmek için oyuna alırsın ancak, yanına geriye pas verir durur.

takımında guti quaresma gibi adamlar varken ernst'ten ofansiflik bekliyorsan zaten hata aurelioda değil sende :)

Top kesecek topu oyunda tutacak adam lazım beşiktaşa şu anda gol koklayacak adam değil.

Ön libero bu adamlar, ofansif yetenek ikinci planda. Defansif olarak da Finki Necipi ezer geçer Aurelio.

Ofans olarak bakarsan da ön libero öncesinde Aurelio 10 numara oynamış bir adam. TS'de de dahil olmak üzere fenere gelene kadar ofansif bir adamdı. Tahminen bahsettiğin adamlardan daha iyi biliyordur ofansif futbolu :)
Mesaj tarihi:
Klose transferi ne kadar gerçek bilmiyorum haber sitelerinde çok haberini görmedim. tamam yaşlı falan da tam kanat futbolunda tek forvet oynayacak oyuncu tipi klose. hani belki robinho kadar sükse yapmaz isim yapmaz karizma katmaz takıma da robinhodan çok daha etkili transfer olur.
Mesaj tarihi:
Necip daha genc. Merak etmeyin onu fln kapanmaz onun guti q7 gibi yildizlardan ogrenecek futbolu. Genc oyunculara biranda bu kadar yuk bindirirsen sapitirlar ornekleri onuMuzde.. Batuhan, serdar ozkan vs vs
Mesaj tarihi:
Yusuf, Rüştü felan bu sene pek oynayamaz ben söyleyeyim kadroda olup yaş yükseltiyor gibi görünüyorlarda pek bir işe yaramazlar bu saatten sonra. Rüştü anca kalici antrenörü olur zaten çok sık sakatlanmaya başladı.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Klose transferi ne kadar gerçek bilmiyorum haber sitelerinde çok haberini görmedim. tamam yaşlı falan da tam kanat futbolunda tek forvet oynayacak oyuncu tipi klose. hani belki robinho kadar sükse yapmaz isim yapmaz karizma katmaz takıma da robinhodan çok daha etkili transfer olur.

ismini silip o karakterde bir futbolcu ekle , klose kadar kaliteli olmasına bile gerek yok.

vittek ayarında bi topçu bile , beşiktaşın şu haline büyük işlev kazandırır
Mesaj tarihi:
tunch said:

Llama said:

mehmeti beleşe almışız arkadaş ilginç

3 milyon alıyomuş betisten senede , adamlar kurtulmuş oldu büyük bi yükten

1 milyon alcak senelik bizden
Mesaj tarihi:
tunch said:

Rewendor said:

ismini silip o karakterde bir futbolcu ekle , klose kadar kaliteli olmasına bile gerek yok.

vittek ayarında bi topçu bile , beşiktaşın şu haline büyük işlev kazandırır

Vittek'te fazlasıyla iyi bir futbolcu ama;

çok daha erken fark edilseydi çok büyük işler yapabilirdi.
Mesaj tarihi:
Vittek yeterince erken farkedildi ama beklenen patlamayı bir süre yapamadı. "Avrupa'nın en gelecek vaadeden oyuncu ödülü" (evet böyle bi ödül varmış saçma ama varmış) almış kendi jenerasyonunda zamanında tüm avrupa çapında, ama sonra kaybolup gitmiş. D.K. maçlarında spiker anlatıyordu.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

aradaki lig farkına bak... adamların ikinci lig takımı bile bizim en büyük takımlardan daha çok para verebiliyo yıllık ha

oraya gittiğinde betis birinci lig takımıydı
düştükleri sezon başında sakatlanınca satamadılar , vermek zorunda kaldılar o parayı.
şimdi de gönderme şansları olduğu an çıkardılar ellerinden
  • Yeni Oluştur...