DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 robinho 3 yıllığına beşiktaşta diye haberler dolanıyo ciddi biçimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 forza sapıtmış ya. İbrahimoviç'le de anlaşılmış 2si birden gelecekmiş adebayor yada robinho da gelebilirmiş. RecaiKocaman tweetlemiş 5-10 gün daha bekleyin diye. Bence biri çok sağlam dalga geçiyor 1 eylül'de ccc incisker ccc diye bir tweet bekliyorum o hesaptan. bu arada forzada tarihin en başarısız montajı yapılmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 sinad said: bu arada forzada tarihin en başarısız montajı yapılmış =) offf iyi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 o montajla haberlerin gerçeklik payı aynı değerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 CANLAR NASIL Q7'DE İLK BOMBAYI BEN PATLATTIYSAM ŞİMDİKİ BOMBAYA DA HAZIR OLUN....DİVAN KURULUNUN EN YAŞLI ÜYESİYLE GÖRÜŞTÜM SAYGIN Bİ YÖNETİCİ VE BEŞİKTAŞ'IN EN GÜVENİLİR İSMİ.. ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM ROBİNHO BİZDEDİR...KİMSE 11 NUMARAYA TALİP OLMASIN.... ROBİNHO'MUZ HAYIRLI OLSUN... BUYURUN...AMIGO ECEVIT....amigodan al haberi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 forma da PES'ten alınma galiba ASDSDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 divan kurulunun en yaşlı üyesi zaten başkanı ya haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ya ecevit'e güvenirim eskiden de söylerdi. Çarşı içinde falan transfer haberi onların ağzından yayılırdı da ben bu internete güvensizim =) sallıyor olabilirler kaç hafta geçti hala ortada birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Şunu bir kez daha hatırlatmak gerekti galiba :P Tenekeadam said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Robinho nazlı topçu, paradan öte şeyler sunmalı Beşiktaş, kaldı ki atlanan birşey, Robinho, Baptista gibi adamları Real'den soğutan Guti-Raul AŞ'dir ama ironik olan en ciddi adayların Schalke ve Beşiktaş olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ABİ AHAHAHAHAHA İBRAHİMOVİC AHAHAHAHAHAHA YOK ARTIK AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Ibra Q7 Guti Nihat Ernst Necip Ibo Toraman Zapo Ekrem Hakan ALLLAH TUTMAYIN CAREW'I DE ALSIN ROTASYONA IYI GIDER CAREW BAŞGAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 robinho yu unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 valla shuster acık acık dedi sadece bobo nobre ikilisi ile cok fazla bişe olmaz die bobo iyi hosta 34 lig macı artı kupa avrupa maclarının tamamında oynarsa tamam almasınlar ama ilk onbirde nobreyi görmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 sinad said: forza sapıtmış ya. İbrahimoviç'le de anlaşılmış 2si birden gelecekmiş adebayor yada robinho da gelebilirmiş. RecaiKocaman tweetlemiş 5-10 gün daha bekleyin diye. Bence biri çok sağlam dalga geçiyor 1 eylül'de ccc incisker ccc diye bir tweet bekliyorum o hesaptan. bu arada forzada tarihin en başarısız montajı yapılmış =) Recai Kocaman RecaiKocaman Bir Kaç Gün İçersinde 5,10 Milyon Renkli Kalpden Gitmezse Ben Bu İşi Bırakırım Arkadaş.. Not: G E L İ Y O R L A R montaj çok fena ya, forzada görünce de acayip gülmüştüm, hala gülüyorum :C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Carew, Robinho, Ibra uçaktaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 bi de temel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 sinad said: bu arada forzada tarihin en başarısız montajı yapılmış =) bu gene iyi daha beteri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 bugün açıklanır diyorlar birileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 GELİYORLAR derken Ibra,Adebayor,Robinho 3'ümü gelecekmiş....İyi ne diyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ya olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 recai yalan oldu bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 recai ye tecavuz olur sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 said: The bloke on Twitter is obviously a WUM if he think Adebayor will go too with Robinho. How big and how much money have Beskitas actually got?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar