Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Allahım sana geliyorum! ben editledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 görmemişişn gutisi olmuş 2 tane birden koymuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Yalnız başkana çok pis gaz verildi. bu gazla kimi alacak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Ahaha adam tribüne tezaurat yaptırttı, öğretmişler haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Abi şu pençe yaptığı fotagrafın hd olanı çıktığı an masaüstü resmim. Arkadan tribünler falan görünür, of ortama bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Bu arada Zafer Algöz bile biliyormuş forveti, bak kalbim küt küt atıyor. Kim bu forvet abicim kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 çingenimiz oldu yakusuklumuz oldu bu takıma bi tanede kara lazım söle beyaz formayı gıydımı korku salacak (amockahi nebileyim nouma gıbı) ondan sonra daglar dayanmaz valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 2. resim süpermiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 yalnız çocukluğumda hayran olduğum real madrid'in üç favori oyuncusundan biriydi Guti, geldiğine şurada benim kadar sevinen adam yoktur eminim, asıl hayatımda ilk defa böyle nasıl desem, idol aldığım, gerçekten sevdiğim futbolcu Raul'dur. O gelseydi asıl dünyalar benim olurdu, bakarsınız gelir hehe üçüncü de figo işte, onu da belirteyim asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ya şu pençeye hala inanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Sabah kalktım acaba rüya mı diye, değilmiş. HArbiden guti kapalının önünde, pençe yapmış vay anasını be. Forvet 17 numara giyiyormuş, barça, city veya madridde oynamıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 aman guiza olmasin ya, sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 hazır villareal'le oynarken altidore'u alır geliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Şuda şurda dursun http://www.dailymotion.com/video/xe6bmy_www-aymoli-com-guti-ymza-toreni-3-y_sport Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Wispy said: Nihatın Gutiden çok aldığını düşününce gülüyorum ya. Ben Guti olsam isyan ederim lan.nihat 2.5m euro alıyo guti 2.7 ilk senesinde imza parası ödendi nihata o yüzden yüksekti artık 2.5 bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ya biz gutiyi hakketten nasıl aldık ya :) raul bile ne kadar paraya gitti biz beleşe resman aldık adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 İyi de tamam Guti süper adam, çok iyi lafım yok ama Raul'le Guti arasında da fark var, biri takımın bayrak adamı yıllarca as adamı, diğeri kendini bildi bileli hep 12. adam yedek oyuncu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 yedek oyuncu sene başına ortalama 27 maç oynamış hesaplanınca nasıl yedek oluyor acaba : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Orası türkiye değil,rotasyon denen bir şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 khalad said: yedek oyuncu sene başına ortalama 27 maç oynamış hesaplanınca nasıl yedek oluyor acaba : )) Kaçında ilk 11 çıkmış, kaçında sonradan girmiş, kaç tanesinde 90 dk sahada kalmış, rotasyonda ne kadar aktif kalmış onlara bir bak bakalım Hepsini geçtim "o kadar sene"nin her birinde R.Madrid 11'i yazarken kaçınız ilk 11'de ismini koydunuz bir düşünün? Tamam süper adam aldınız itirazımız yok da, Guti'ye yedek değil demeyin bi zahmet, güldürmeyin. İyice uçtunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Türkiye'de Ayhan İtalya'da Ambrossini İspanya'da Guti Zerre beğenmem, tipleri de, takımları için vasıfları da aynı topçulardı kimse gücenmesin. Guti Türkiye'de fark yaratır ama çıldırmalar gerçekten anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Rewendor said: khalad said: yedek oyuncu sene başına ortalama 27 maç oynamış hesaplanınca nasıl yedek oluyor acaba : )) Kaçında ilk 11 çıkmış, kaçında sonradan girmiş, kaç tanesinde 90 dk sahada kalmış, rotasyonda ne kadar aktif kalmış onlara bir bak bakalım Hepsini geçtim "o kadar sene"nin her birinde R.Madrid 11'i yazarken kaçınız ilk 11'de ismini koydunuz bir düşünün? Tamam süper adam aldınız itirazımız yok da, Guti'ye yedek değil demeyin bi zahmet, güldürmeyin. İyice uçtunuz :) oyuncu değiştirme hakkıda sınırsız zaten ispanyada iyice uçtuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar