Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

yalnız çocukluğumda hayran olduğum real madrid'in üç favori oyuncusundan biriydi Guti, geldiğine şurada benim kadar sevinen adam yoktur eminim,

asıl hayatımda ilk defa böyle nasıl desem, idol aldığım, gerçekten sevdiğim futbolcu Raul'dur. O gelseydi asıl dünyalar benim olurdu, bakarsınız gelir hehe

üçüncü de figo işte, onu da belirteyim asdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

yedek oyuncu sene başına ortalama 27 maç oynamış hesaplanınca nasıl yedek oluyor acaba : ))

Kaçında ilk 11 çıkmış, kaçında sonradan girmiş, kaç tanesinde 90 dk sahada kalmış, rotasyonda ne kadar aktif kalmış onlara bir bak bakalım

Hepsini geçtim "o kadar sene"nin her birinde R.Madrid 11'i yazarken kaçınız ilk 11'de ismini koydunuz bir düşünün?

Tamam süper adam aldınız itirazımız yok da, Guti'ye yedek değil demeyin bi zahmet, güldürmeyin. İyice uçtunuz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

khalad said:

yedek oyuncu sene başına ortalama 27 maç oynamış hesaplanınca nasıl yedek oluyor acaba : ))

Kaçında ilk 11 çıkmış, kaçında sonradan girmiş, kaç tanesinde 90 dk sahada kalmış, rotasyonda ne kadar aktif kalmış onlara bir bak bakalım

Hepsini geçtim "o kadar sene"nin her birinde R.Madrid 11'i yazarken kaçınız ilk 11'de ismini koydunuz bir düşünün?

Tamam süper adam aldınız itirazımız yok da, Guti'ye yedek değil demeyin bi zahmet, güldürmeyin. İyice uçtunuz :)

oyuncu değiştirme hakkıda sınırsız zaten ispanyada iyice uçtuk :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...