Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bu yazıyı yazan muhabirin kulakları duyuyor mu inanıyor mu acaba dediklerine, muhahaha Maicon ve Kaka ahuhhuahua
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 adalinin kebap sonrasi $ekeri yukselmi$ heralde sadfa
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bizim başkana guti gidicekmiş dediklerinde daha ilk bu habere ilk söyledi şey guti gider kaka gelir demişti
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 önce bi avrupa'ya götürebilsinler takımı da sonra bakarlar transfere. Maicon Kaka falan hayal değil sonuçta olabilitesi düşükte olsa en azından böyle bir transfer yapılabilir ancak Avrupa'ya gitmesi bi belediye takımıyla oynayacağı maça bağlı olana takıma kim gelsin.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 dusuncelihayvan said: önce bi avrupa'ya götürebilsinler takımı da sonra bakarlar transfere. Maicon Kaka falan hayal değil sonuçta olabilitesi düşükte olsa en azından böyle bir transfer yapılabilir ancak Avrupa'ya gitmesi bi belediye takımıyla oynayacağı maça bağlı olana takıma kim gelsin. çok düşünüyorsun bu aralar anlaşılan, fazla dalma.
manve Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 said: Maç öncesi Kayseri’de kampta olan Beşiktaşlı futbolcular sabahın erken saatlerinde gazeteleri okurken en çok, Hürriyet’te yayımlanan “Bursasporlu İbrahim Öztürk’e karşılık kaleci Hakan Arıkan ve Sivok takas edilecek” haberi konuşuldu. Öğrendikleri ile birden şaşıran Sivok, soluğu futbol komitesi başkanı Serdal Adalı’nın odasında aldı. Ve ikili arasında şu diyaloglar geçti... Moralim çok bozuk - Sivok: Bu haber moralimi çok bozdu. Kupa finalinde oynamak istemiyorum. - Adalı: Medyada bizim için de haberler çıkıyor. Sen aldırma. - Sivok: Ama gönderileceğim söylentileri, benim konsantremi etkiliyor. - Adalı: Sen işine bak. Maça odaklan. Kupayı kazanmamız gerekiyor. - Sivok: Ben duygusal bir adamım. Konsantrasyonum bozuldu bir kere. Bu karşılaşmada yapacağım en ufak hata beni bitirir. - Adalı: Tayfur Havutçu senden çok memnun. Senin hakkında da sadece o karar verir. Kimin gidip kimin kalacağı bu finalden sonra belli olacak. - Sivok: Tamam başkan. Oynayacağım. Ahah bu nasil bir haberciliktir abi. Konusmlari ne guzel yazmis adam adeta olayi yasamis sdfsdf
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 - tamam baskan, oynayacagim. Yeni mottom oldu ahah
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 guti falan geldi diye kaka maiconu getirebileceğini sanan beşiktaşlılar olması çok üzücü lan kendinize gelin azcık haha
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 samsunspordan bi defans oyuncusu almışız
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 işte bana böyle gerçeklerle gelin samsunspordan gaziantepten transferlerle gelin maiconmuş kakaymış berbatovmuş kendinize gelin lan
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 3.GALATASARAY A.Ş 34 maçta 64 puan toplamış geçen sezon. Bu sezon En iyi ihtimalle 5.Beşiktaş 34 maçta 56 Puan toplayabilir =))) Geçen seneki Galatasaray gibisiniz dediğimizde 17'de 17 rererörö diyen Beşiktaşlılar, geçen seneki Galatasaray kadar bile olamadınız :D :D :D :D
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 şunu bi anlayın hiç bir beşiktaşlı 17 de 17 de demedi bizim başkan sadece dediki bu takımın rekoru 12 dir kırılabilir dedi
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Llama said: şunu bi anlayın hiç bir beşiktaşlı 17 de 17 de demedi bizim başkan sadece dediki bu takımın rekoru 12 dir kırılabilir dedi Sinan Engin dedi. gözümle gördüm, kulaklarımla duydum.
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 EricCantona said: Geçen seneki Galatasaray gibisiniz dediğimizde 17'de 17 rererörö diyen Beşiktaşlılar, geçen seneki Galatasaray kadar bile olamadınız :D :D :D :D Please add your terms UEFA cup results and Turkish Cup ownerships. Teşekkürler İyi forumlar. Edik: Paspatur; Sinan Engin kim abi şu anda? Ne görevi var? Butthurt bir yorumcudan başka nedir vasfı Sinan Engin'in?
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Aç bak bakalım geçen sene Galatasaray Uefa'da ne zaman kime elenmiş elendiği takım ne yapmış? Sonra dön bi düşün bu sene beşiktaş Uefa'da ne zaman kime nasıl elenmiş? Evet Türkiye Kupası kazandınız geçen seneki Galatasaray'dan farklı olarak....
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hayır, hiçbir bjk 'lı 17/17 demedi dendi o yüzden söylüyorum. Sinan Engin bjk 'lı değil mi? Ayrıca benim nerdeyse tüm bjk 'lı arkadaşlarım 17/17 için ümitliydiler.
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Ümitli olmak farklı birşey, olacak demek farklı birşey. UEFA'da gruplara bile kalamayan ve bu sene UEFA şampiyonu olacaklarını iddia eden kişiler de vardı bu forumda. Sinan Engini ciddiye alan bir tek sen varsın sanırım. Bence sen de ciddiye alma tüm Beşiktaşlılar gibi.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 vaperon said: EricCantona said: Geçen seneki Galatasaray gibisiniz dediğimizde 17'de 17 rererörö diyen Beşiktaşlılar, geçen seneki Galatasaray kadar bile olamadınız :D :D :D :D Please add your terms UEFA cup results and Turkish Cup ownerships. Teşekkürler İyi forumlar. Edik: Paspatur; Sinan Engin kim abi şu anda? Ne görevi var? Butthurt bir yorumcudan başka nedir vasfı Sinan Engin'in? Ya şu Türkiye kupası sevdası nedir Beşiktaşlıların, Fenerbahçe kazansa bile bu kadar sevinmeyecek. 14 tane almışız anasını satayım hiçbir Galatasaraylı çıkıp da bununla övünmüyor ne mütevaziymişiz. Seneye hedef 15. kupa o zaman renktaşlarım, sevinçten otobüsten falan düşürürüz kupayı. T-shirt falan bile basarız
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Seneye alırsınız. Zaten elinizde lig ve türkiye kupasından başka birşey de yok. Alamazsanız zaten hiç konuşmayın artık bence...
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Rakiplerimiz UEFA ve CL'de turları birbir geçerken fırsattan istifade kupaya yoğunlaşırız biz de. Malum en az final yapıyor katılanlar
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 üzülcekmiydik abi kupayi kazandik diye anlamadmki ?? fenerden kötüydük bu sezon.. adamlar ligi alıp CL'ye gidiyor biz kupayi alip EL'ye profit..
Öne çıkan mesajlar