mokoko Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 altyapı olduğundan dolayı değil adam olmadığından dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 iyide ilk maçı 5-0 kazanmışsın,haftaya trabzonla maçın var altyapıdan bu kadar genç oynatması normal :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Doğukan hariç hepsinin geleceği çok parlak olarak kabul görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 BiTcH_oFBaT said: LucifeL said: manve said: aktiftablet said: LucifeL lol, inatla kötü hoca diyosun adam Getafe'ye tarihinin en iyi sezonunu yaşatmış, Real'i la liga puan rekoru ile şampiyon yapmış adam. Kötü hoca diyebilmek için Beşiktaş'ı 3. amatör kümeye düşürmesi gerekir ancak o zaman kötü hoca olur. Kötü adam argümanına hiç değinmeye bile gerek yok, o kadar saçma, çok yakın arkadaşın heralde.. Sen adamdan iyi mi bileceksin? Ne haddine senin lol falan! Kendisi sır gibi saklasa da mersin idman yurdunu şampiyonlar ligi şampiyonu yapmış nadide hocalarımızdandır. O ne derse doğrudur. Bir de geçenlerde bir yazı okumuştum. Halkımıza laf atan, yok neymiş futboldan anlamayıp, teknik direktörü eleştiren falan, onu yazan da halt etmiş, kalemi kırılasıca.ya saçma saçma konuşma abi ben kendi düşüncemi söylüyorum kötü hoca bence. Ben kendi argümanlarımı sunuyorum ortaya ve kötü hoca diyorum.Çok görmemiş bir taraftarsınız abi biraz görgülü oluna yahu. Görmemişin Schusteri olmuş tutmuş pepitosunu koparmış. Beşiktaş kontra atak taktiği uyguluyor da dediydin sen :)Eser çarpıtma laflarımı :) kontra atak oynar gibi oynuyor bahsettiğiniz hücum zenginliği yok dedim ki hala diyorum adam gibi organize bir golünüz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Bu arada şu Muhammed oynasın merak ediyorum şu çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 çok net hatırlıyorum olm kontra atak dedin. rocky yumruğu yemişe dönmüştüm. o yüzden hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Abi defansı önde kuran takım nasıl kontra atak oynasın, biraz mantıkla işin içinden çıkarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Llama said: alt yapı yok diyenlere gelsin perşembe günkü kadro "Hakan Arıkan, Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Erhan Güven, İbrahim Toraman, Roberto Hilbert, Tomas Sivok, Manuel Fernandes, Mehmet Aurelio, Onur Bayramoğlu, Bobo, Hugo Almeida, Mert Nobre, Doğukan Pala, Furkan Şeker, Atınç Nukan, Cumali Bişi, Muhammed Demirci." oğuz niye yok lan bu liste de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 egemen -> bjk ??? kombine almam, maça gitmem. net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 yalandır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 cumali bişi di marianın ikizimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Bencede yalandır, Guti'ye uçan tekme atıp 1 ay sakatlayan adamın bizde yeri yok, oldu olacak giray'ında haberi çıksın onu kesin alalım nede olsa o daha uzun süre sakatladı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Egemen ne ya şaka mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 egemen olur abi ben isterim. luganonun yerlisi i$te. gutiyi sakatlami$ olmasi ayri bi konu, adamin iyi olmasi ayri. ha daha iyileri varken neden egemen? bedava mi geliyo acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Belkide bizim deli Sivok / Ferrariyi düşünmüyordur ondan yerli stoperle dolduracak =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Egemen çok iyi transfer olur beşiktaş'a. Yakışır beşiktaşlı duruşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 edit: nvm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ya egemen'den ziyade Giray veya Mustafa Yumlu alınsın yani, en azından gençler, yani Egemen'de çok yaşlı değilde aslında iyi adam ama çok çirkef, hele ki Beşiktaş'a gelirse artık Bursaspor taraftarı ile iyice kanlı bıçaklı olunur asdfdsa asıl ricardo costa söylentileri vardı. O gelecekse harika olur ya ama sanmıyorum. Elimizdeki yabancıları bile kullanmakta zorluk çekiyoruz o da gelirse çok deli rotasyon sorunu ortaya çıkar. Sivok gönderilir ya da ne bilim gönderilmezse de oynatılmaz ona yazık olur. Harika bir adam Sivok, hatta Beşiktaş'ta bana her şekilde güven veren tek adam geldiğinden beri (Ernst ile birlikte) öyle diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 adamı bedava diye alıyorlar. trabzonun tüm yerli defansları kasap. hiç birini sevmiyorum. hiç birini almayalım. ben takımımda futbol teröristi istemiyorum bu kadar net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Darksun said: Belkide bizim deli Sivok / Ferrariyi düşünmüyordur ondan yerli stoperle dolduracak =P ee madem neden bir şoparla daha görüşmeye başladı bizimkiler.. demek gidicek yabancı var herhalde q7 gidermi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 BiTcH_oFBaT said: adamı bedava diye alıyorlar. trabzonun tüm yerli defansları kasap. hiç birini sevmiyorum. hiç birini almayalım. ben takımımda futbol teröristi istemiyorum bu kadar net. Egemen bizim takımda olsa her 2 maçtan 1inde görür kırmızıyı merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Bobo sözleşmesini uzatıyormuş, 4 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Llama said: Darksun said: Belkide bizim deli Sivok / Ferrariyi düşünmüyordur ondan yerli stoperle dolduracak =P ee madem neden bir şoparla daha görüşmeye başladı bizimkiler.. demek gidicek yabancı var herhalde q7 gidermi acep Fernandes alınmayacak çok büyük ihtimal, gerçi ben onun yerini Holosko falan ile kapatırlar diyordum ama ne bilim, şu kadroda o formsuz ötesi Holosko'ya hiç yer yok. Hani bakarsın efsane bir performansla döner hırs yapıp, bilemem dsafdas Ricardo Costa iyi olur. Koy yanına Ersan'ı rahatlarız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Wispy said: BiTcH_oFBaT said: adamı bedava diye alıyorlar. trabzonun tüm yerli defansları kasap. hiç birini sevmiyorum. hiç birini almayalım. ben takımımda futbol teröristi istemiyorum bu kadar net. Egemen bizim takımda olsa her 2 maçtan 1inde görür kırmızıyı merak etme. kesinlikle katılıyorum ve bence de alınmasın. Bu arada q7ye iyi para veren kulüp varsa satılsın, yer açılsın, adamın hırsına isteğine hayranız ama az savunmaya gel be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ahahah adam kaleci gibi kopnuştu SAVUNMA NERDE YA GERİ DÖNSENİZE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar