Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

10 yıldır bu takımda olan ve bu takımın kaptanı olan bir adamın sözleşmesi fes ediliyorsa burada ciddi bir durum var demektir, eğer söylentiler doğru ve takımın diğer kaptanı toroman a tokat attıysa sözleşmesinin fes edilmesi çok doğru bir karardır, mutlaka bir açıklama yapılacak bekleyelim görelim
Sosyal ağlarda paylaş

Yönetim Kurulumuz'un bugün yaptığı olağanüstü toplantının ardından yapılan açıklamadır:

"13 Şubat 2011 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü - Beşiktaş müsabakasının devre arasında soyunma odasında futbolcumuz İbrahim Üzülmez'in sebebiyet verdiği sportmenliğe aykırı davranış neticesinde, teknik heyetimizin verdiği rapor ve durum Yönetim Kurulumuz'un bugün olağanüstü yaptığı toplantıda değerlendirilmiş ve İbrahim Üzülmez'in sözleşmesinin feshedilerek kulübümüz ile olan ilişkisinin kesilmesine oy birliği ile karar verilmiştir."
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:

schusterin davası diil, yani toramana tokat atmışsa hak etmiş gitmeyi.

e adam zamanında yumruk yumruğa da kavga etti toramanla, birbirlerinin ağzını burnunu dağıttılar, tokata feshediyolarsa o zaman etselerdi?

evet, disiplinsiz bir hareket (yaptığı doğruysa tabii bilmiyorum, benim okuduğum kaynakta schusterle sözlü tartışmaya girdi yazıyordu) ama bu takımın birinci kaptanına, 10 seneden uzun sürelik oyuncusuna ve takımın bariz şekilde en çabalayan oyuncusuna hele hele emekliliği yaklaşırken, jübile vakti gelirken yapılacak hareket bu değil. Hiçbir şey yapmasan sezon sonuna kadar idare eder sezon sonu yollarsın jübileyle. Ceza almasın demiyorum, para cezasını anlarım, kadro dışını anlarım, kaptanlığın alınmasını bile anlarım, ama takıma bu kadar hizmet etmiş bir adamı bir anda böyle silip atmak büyük ayıptır.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Yahu oynatmazsınız olur biter, ceza verirsiniz vs , 10 senelik adamı bir çırpıda silemezsiniz ki.

oynatmazsınız olur biterle olmaz o işler , üzülmezi hepimiz seviyoruz ama kendine hakim olmalıydı, bir takımın kaptanı başka bir takım kaptanını herkezin ortasında yumruklarsa bunun cezasını çeker, sen diyorsun ki oynatma olsun bitsin, e üzülmez o ortamda olduğu sürece mutlaka kutuplaşmalar çatışmalar olacaktı , karar doğru eminim yöneticilerde bu kararı verirken çok zorlanmışlardır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yönetim Kurulumuz’dan Açıklama
14.02.2011 20:47

Yönetim Kurulumuz'un bugün yaptığı olağanüstü toplantının ardından yapılan açıklamadır:

13 Şubat 2011 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü - Beşiktaş müsabakasının devre arasında soyunma odasında futbolcumuz İbrahim Üzülmez'in sebebiyet verdiği sportmenliğe aykırı davranış neticesinde, teknik heyetimizin verdiği rapor ve durum Yönetim Kurulumuz'un bugün olağanüstü yaptığı toplantıda değerlendirilmiş ve İbrahim Üzülmez'in sözleşmesinin feshedilerek kulübümüz ile olan ilişkisinin kesilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

applev0dka said:

haydaaa.. ulan ne hayallermz vardi deli'nin jübülesi icin.. adam surda birkac ay daha oynucakti noldu smdi ya

abii yaaa
kaç yıldır adam akıllı bir adama jübüle yapıcaktık şoktayım
ağlıcam

abi valla cidden cok kötü oldum
adami real'e gönderemedk belki ama reali getircektk ayagna :D
Sosyal ağlarda paylaş

Toraman'la zaten daha önce de terlik kavgası yapmışlardı. Gerçi daha sonra yalandan bir biz barıştık basın toplantısı düzenlemişlerdi ama aralarının bozuk olduğu sahada bile belliydi hep.

Toraman bence karşılık vermemiştir ve araya girmişlerdir. Yoksa Üzülmez'den dayak yiyecek adam değil.

Kötü olmuş baya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"13 Şubat 2011 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü - Beşiktaş müsabakasının devre arasında soyunma odasında futbolcumuz İbrahim Üzülmez'in sebebiyet verdiği sportmenliğe aykırı davranış neticesinde, teknik heyetimizin verdiği rapor ve durum Yönetim Kurulumuz'un bugün olağanüstü yaptığı toplantıda değerlendirilmiş ve İbrahim Üzülmez'in sözleşmesinin feshedilerek kulübümüz ile olan ilişkisinin kesilmesine oy birliği ile karar verilmiştir."

lan :X
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...