DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 schusterin davası diil, yani toramana tokat atmışsa hak etmiş gitmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 feshedilecek kadar büyük naaptı acaba merak ettim cidden. Öyle sadece bağırıp çağırdıysa falan büyük ayıp etmişler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ayıp ulan su yaptiginiz deli ibo ya yapilacak hareket mi bu adam cikip yuvarlak demiroren dese her yerde hakkıdır gonderilmesi gereken ibrahim toraman zaten defansin belkemigiydi bi zamanlar simdi kuyruk sokumu bile degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 yalandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 10 yıldır bu takımda olan ve bu takımın kaptanı olan bir adamın sözleşmesi fes ediliyorsa burada ciddi bir durum var demektir, eğer söylentiler doğru ve takımın diğer kaptanı toroman a tokat attıysa sözleşmesinin fes edilmesi çok doğru bir karardır, mutlaka bir açıklama yapılacak bekleyelim görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 beşiktaş en büyük transferi yaptı keşke bizde ayhanı sabriyi falan kovsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Yönetim Kurulumuz'un bugün yaptığı olağanüstü toplantının ardından yapılan açıklamadır: "13 Şubat 2011 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü - Beşiktaş müsabakasının devre arasında soyunma odasında futbolcumuz İbrahim Üzülmez'in sebebiyet verdiği sportmenliğe aykırı davranış neticesinde, teknik heyetimizin verdiği rapor ve durum Yönetim Kurulumuz'un bugün olağanüstü yaptığı toplantıda değerlendirilmiş ve İbrahim Üzülmez'in sözleşmesinin feshedilerek kulübümüz ile olan ilişkisinin kesilmesine oy birliği ile karar verilmiştir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Yahu oynatmazsınız olur biter, ceza verirsiniz vs , 10 senelik adamı bir çırpıda silemezsiniz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 toramanı dövmüş lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 DoubleW said: schusterin davası diil, yani toramana tokat atmışsa hak etmiş gitmeyi. e adam zamanında yumruk yumruğa da kavga etti toramanla, birbirlerinin ağzını burnunu dağıttılar, tokata feshediyolarsa o zaman etselerdi? evet, disiplinsiz bir hareket (yaptığı doğruysa tabii bilmiyorum, benim okuduğum kaynakta schusterle sözlü tartışmaya girdi yazıyordu) ama bu takımın birinci kaptanına, 10 seneden uzun sürelik oyuncusuna ve takımın bariz şekilde en çabalayan oyuncusuna hele hele emekliliği yaklaşırken, jübile vakti gelirken yapılacak hareket bu değil. Hiçbir şey yapmasan sezon sonuna kadar idare eder sezon sonu yollarsın jübileyle. Ceza almasın demiyorum, para cezasını anlarım, kadro dışını anlarım, kaptanlığın alınmasını bile anlarım, ama takıma bu kadar hizmet etmiş bir adamı bir anda böyle silip atmak büyük ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 haydaaa.. ulan ne hayallermz vardi deli'nin jübülesi icin.. adam surda birkac ay daha oynucakti noldu smdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 bir defa uyarıldın , 2.defa toraman diilde sen bozuyorsan bunu ,10 senelik diil 20senelik futbolcuda olsan feshederler nesini anlamıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ederlerse de böyle diline düşerler insanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 applev0dka said: haydaaa.. ulan ne hayallermz vardi deli'nin jübülesi icin.. adam surda birkac ay daha oynucakti noldu smdi ya abii yaaa kaç yıldır adam akıllı bir adama jübüle yapıcaktık şoktayım ağlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Darksun said: Yahu oynatmazsınız olur biter, ceza verirsiniz vs , 10 senelik adamı bir çırpıda silemezsiniz ki. oynatmazsınız olur biterle olmaz o işler , üzülmezi hepimiz seviyoruz ama kendine hakim olmalıydı, bir takımın kaptanı başka bir takım kaptanını herkezin ortasında yumruklarsa bunun cezasını çeker, sen diyorsun ki oynatma olsun bitsin, e üzülmez o ortamda olduğu sürece mutlaka kutuplaşmalar çatışmalar olacaktı , karar doğru eminim yöneticilerde bu kararı verirken çok zorlanmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 said: Yönetim Kurulumuz’dan Açıklama 14.02.2011 20:47 Yönetim Kurulumuz'un bugün yaptığı olağanüstü toplantının ardından yapılan açıklamadır: 13 Şubat 2011 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü - Beşiktaş müsabakasının devre arasında soyunma odasında futbolcumuz İbrahim Üzülmez'in sebebiyet verdiği sportmenliğe aykırı davranış neticesinde, teknik heyetimizin verdiği rapor ve durum Yönetim Kurulumuz'un bugün olağanüstü yaptığı toplantıda değerlendirilmiş ve İbrahim Üzülmez'in sözleşmesinin feshedilerek kulübümüz ile olan ilişkisinin kesilmesine oy birliği ile karar verilmiştir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız. Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 neyse en azından transfer sezonunda feshetmediniz sözleşmeyi, yoksa kesin bizim adnanlar transfer ederdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ahahaha kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Llama said: applev0dka said: haydaaa.. ulan ne hayallermz vardi deli'nin jübülesi icin.. adam surda birkac ay daha oynucakti noldu smdi ya abii yaaa kaç yıldır adam akıllı bir adama jübüle yapıcaktık şoktayım ağlıcam abi valla cidden cok kötü oldum adami real'e gönderemedk belki ama reali getircektk ayagna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Aslında sol bekte iyi olurdu. Yedeği olunca daha iyi oynuyor balta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Rewendor said: neyse en azından transfer sezonunda feshetmediniz sözleşmeyi, yoksa kesin bizim adnanlar transfer ederdi. ee ne olcak şimdi bu adam abi sezon kapandı boştamı kalcak sezon sonuna kadar şimdi ve ağır yaptırım gelmez mi beşiktaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Ayıptır ya 10 senedir canını dişine takarak oynayan adama sahadaki en beşiktaşlı adamı bir çırpıda silip atmak ayıptır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 keşke toramanda çaksaydıda o da gitseydi. sezon sonu ibo nun gitmesi gerekiyordu ama bu şekilde olması insanın içini acıtıyor herşeye rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Toraman'la zaten daha önce de terlik kavgası yapmışlardı. Gerçi daha sonra yalandan bir biz barıştık basın toplantısı düzenlemişlerdi ama aralarının bozuk olduğu sahada bile belliydi hep. Toraman bence karşılık vermemiştir ve araya girmişlerdir. Yoksa Üzülmez'den dayak yiyecek adam değil. Kötü olmuş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 said: Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklama şöyle: Yönetim Kurulumuz'un bugün yaptığı olağanüstü toplantının ardından yapılan açıklamadır: "13 Şubat 2011 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü - Beşiktaş müsabakasının devre arasında soyunma odasında futbolcumuz İbrahim Üzülmez'in sebebiyet verdiği sportmenliğe aykırı davranış neticesinde, teknik heyetimizin verdiği rapor ve durum Yönetim Kurulumuz'un bugün olağanüstü yaptığı toplantıda değerlendirilmiş ve İbrahim Üzülmez'in sözleşmesinin feshedilerek kulübümüz ile olan ilişkisinin kesilmesine oy birliği ile karar verilmiştir." lan :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar