Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

1984-1985 sezonundan bu yana 3 puanlı sistem uygulanıyor.

beşiktaş şu ana kadar 20 maçta 32 puan topladı. 84 sezonundan bu yana oynanan 27 sezonda ise sadece 05-06 sezonunda beşiktaş 20 maçta 30 puan almış. geride kalan 26 sezonda 32 puanın üstünde.

hatta 1-2 sezon hariç 32 puanın yakınından bile geçmemiş. genelde 40 ve üzeri.

kısaca şu anki beşiktaş son 28 yılın en kötü 2. beşiktaş'ı istatistiksel olarak.

schuster'i ve hala övenlere duyrulur. ya o çok kötü bir hoca yada bizim kadromuz berbat bir kadro. hangisinin olduğu ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

herkes övüyor diyorum ama kiev ve fener maçları var. üst üste 4 günde 2 inönü maçı. bu maçların birinde bile kayıp olursa o zaman hem schustere hemde bazı topçulara oldukça patlama olacaktır valla.

ben kötümser değilim ama takım şu durumdayken hala schusteri ve bazı futbolcuları övmeye gerek yok. hatalardan ders alınmaz ve gereken hamleler yapılmazsa önümüzde senede böyle olur. yoksa bu takım doğru idare ve takviyelerle önümüzdeki sezon zorlanmadan şampiyon olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

katılıyorum dediklerine de federasyonun fikstürü belirleme gibi bir hakkı kalmadı artık, yani o kadar yüksek rakama lig yayın haklarını kiraladıklarında bildiğin Digitürk'e fikstür düzenleme hakkı verdiler.

sadece bu sezon değil en başından beri fikstürü digiturk belirliyor zaten.

perşemde bjk-kiev maçı varken. pazar gününe koyuyorlar a.gücü-beşiktaş maçını.
Sosyal ağlarda paylaş

BJK bu maçlarda yenilse de bişey olmaz. FB'ye yenilse bişey olmaz çünkü zaten lig şampiyonluğu kovalanmıyo. Kiev'e çok kötü bir oyun oynayıp, çok kötü bi sonuç alınmadığı sürece tur şansı yine olacağından bişey olmaz.

Kaldı ki schuster yeni bir düzen getirmeye çalışıyo. Arada sancılı bir dönem geçiricek Beşiktaş. Memnunum demek süper oynuyo demek değil. Takım iyi yolda ilerliyo, iyi hücum da yapıyo, daha iyi olacak.

Bence her türlü sonuca rağmen Schuster'e katlanılmalı. Zaten tüpçü kovduğu bir sürü TDden sonra bir tanesini daha kovma lüksüne sahip değil.

Bir taraftar olarak ben, bu sene BJK Türkiye kupası veya ilk 5e girerek uefaya kalırsa seneye yeterli benim için. Şu anda izlediğim BJK maçları şampiyon olan BJKdan kat kat daha keyif veriyor ve umut vaadediyor.

tl;dr : Schuster'in hiçbir yere gittiği yok, seneye iyi oynamakla kalmayıp sonuca giden bi BJK izliycez inşallah. Barca da bugün oynadığı futbolu bir günde öğrenmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

inprc said:

onlar kötü olduklarının farkında zaten ama pek çok beşiktaşlı schusteri övmekten duramıyor. bu istatistik herşeyi ortaya koyuyor. ben olsam yarın kovarım bu adamı.
Ben de sana diyorum o istatistik hiç bir boku ortaya koymuyor.

GS belki de tarihinin en başarısız sezonunu geçiriyor. Tarihteki en kötü kadroya mı sahip bu mantıkla?

Ne kadar saçma insanlarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Bir taraftar olarak ben, bu sene BJK Türkiye kupası veya ilk 5e girerek uefaya kalırsa seneye yeterli benim için. Şu anda izlediğim BJK maçları şampiyon olan BJKdan kat kat daha keyif veriyor ve umut vaadediyor.

budur olayımız işte ama anlamıyorlar.Deniz'li bizi şampiyon yaptığı sene takımdan soğumuştum,bu sene ligi en kötü 4. bitirebilirsek veya kupayı kaldırabilirsek yeterli bizim için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...