Apranax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ne şanslı gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Rıdvan'ın alınmamasına üzüldüm sadece. Daha yeni sakatlıktan çıktı, şans verilmesi gereken bir oyuncu. Schuster satılabilir şeklinde rapor vermiş yönetime. Onun dışında Schuster'in alt yapıdan 4-5 genci denemek için götürmesi çok iyi. Özellikle muhammed ne yapıcak merak ediyorum. Fizik olarak çok yetersiz orası belli ama tekniğini merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 belki ridvan kalsin fizik terapisine devam etsin diye almami$tir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ya schuster'in rıdvan'ı direk elden çıkaracağını düşünmüyorum, adam sakat, söylenmiştir yani böyle böyle iyiydi falan, gelecek vaat ediyordu diye adam en azından dener, kampa da başka bir sebep yüzünden götürülmemiş olabilir. Sağ bek beşiktaş'ın en alternatifsiz, en transfer gerektiren bölümüyken takımdaki en genç ve bence en yetenekli sağ beki denemeden satmaya kalkması saçmalık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 rıdvana üzüldüm ben de ya yazık oldu kariyerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 rıdvan A2 ile oynuyacağıma giderim demiş. Llama baya üzülmüştür. Rıdvancı olan oydu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Oğuz ceylan,sağ bek oynuyor,kamp'ada götürüldü.Kendini gösterebilirse hocaya çok iyi bir alternatif olur,erhan kazmasından kat ve kat daha iyi olur,hiç yoktan öz kaynak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ya hiç bişey hissetmesem yeridir böyle bi nötrlük kaldı içimde bi an.. hani yarım sezon kiralık ve sakattır ondan gitmedi gibisinden bi açıklama falan bekliyorum herhalde. başka yere gidince üzüle bilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Hayır Rıdvan alındıktan sonra hiç oynamadı gibi birşey, son maç Mustafa Denizli oynattı, ayağı kırıldı, şimdi adam iyileşti takımdan gönderiliyor. Merak ediyorum nasıl oynadığını, adam gibi izlemedim daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Karşıyaka'da iyi oynuyor idi,adamı beşiktaş forması ile 1 maç falan izleyebildik onda da sakatlandı,forza'nın %70'i kadrosuna sağ bek olarak banko yazdığı rıdvan yani :) çoğu zaten oturup bir maçını bile izlememiştir,genç diye yazıyorlardı bir de takımda ki sağ bek sıkıntısı,erhan gibi kazmaları orda oynatmak zorunda kalınca neyse.Takmayın abi bu kadar rıdvan olayını,hocanın vardır bir bildiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 müneccim schuster. antremanlarda ışık görmekle alakalı. serdar özkan'ın antremanlarda harikalar yaratıp maçlarda - katkıda bulunması gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Rıdvana bende üzüldüm, banko sağ bek in değişmez adamı diyordum hele yabancı fazlası varken geri adamların yerliden kurulacağını düşündüğünüzde bu adamın gönderilmesi kadar saçma bir karar olamaz herhalde. Bütün sene sağ bek Hilbert ile oynayıp ne yapacaksın Fernandez 'i felanmı tribünde oturtacaksın.Diğer kalan adamlar zaten gidecek olanlar. Holosko'da bir halta yaramaz oda gitsin diyeceğimde adamı kim alır belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ya bu adidas neden gerizekali forma yapiyor bize puma,umbro ne guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Schuster gençler ile iletişim kuramıyor yazılanlara bakılırsa.Ayak bileği kırıldıktan sonra hırsla çalışan genç bir adamı kampa almayıp seni düşünmüyorum diyeceksen,kirala adamıda boş boş çalışmasın.Nedir A2???.A3 olsa Erhan orda bile oynayamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Schuster ve gençlere laf edilmesine çok karşıyım ben. Adam Ali ve Erhan'ı gayet güzel entegre etmeye çalışıyor. Alttan da yeni çocukları kampa götürerek hazırlıyor. Aykut'u da takdir etmek lazım, o da gençleri yavaştan yetiştirmeye çalışıyor. İlk 11 bile oynatarak sorumluluk veriyor. Zaten 11'in içine 5 tane genç adamı bir anda sokmak mantıksız, 1-2 sokuyorlar işte oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/01/04/carsi-yildirim-i-diline-doladi--1070837.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 titanguard said: Schuster gençler ile iletişim kuramıyor yazılanlara bakılırsa.Ayak bileği kırıldıktan sonra hırsla çalışan genç bir adamı kampa almayıp seni düşünmüyorum diyeceksen,kirala adamıda boş boş çalışmasın.Nedir A2???.A3 olsa Erhan orda bile oynayamaz maçları değilde antremanları bile kaçırmıyorsun sanırsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Burax said: http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/01/04/carsi-yildirim-i-diline-doladi--1070837.Jpegallahım yarbbim siz nerenizden anlıyorsunuz birşeyleri anlamıyorum? abi adam dedi 2.numune açılsın ona göre cezası verilsin,biz itiraz etmeyiz çünkü doping yapan terbiyesizdir dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 taurasi'de bulunan madde doping değil bu arada. yasaklı madde. her yasaklı madde doping değil. o hatun doping alsa 1v5 yener bütün takımları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Daha nasıl itiraz etmeyecek, adama istifa et diyor... Efeste çıkınca bıdı bıdı, kendinizde çıkınca hop dedik. Oldu. LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ridvan a ben de anlam veremedim acikcasi cocugun gonlunu almasi lazim yonetimin schuster tu kaka demiyorum ama keske alsaydi onu da kamp kadrosuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 “Sayın Atasü, sporcumuzun daha (B) numunesi açılmadan o numunede de yasaklı madde çıkacağına dair kesin bir kanaat açıklamış ve açıklamasının devamında sporcumuzun nihayette alacağı cezaya da hükmetmiştir. Bu açıklama sonrasında oyuncumuzun (B) numunesinin açılması bir formaliteye dönüşmüş ve adeta gereksiz bir ayrıntı haline gelmiştir. Sayın Atasü bu konuda yetkili kurum ve kişilerin yerine geçerek adeta onların vesayet makamı gibi hem tespitte bulunmuş hem de ceza tayin etmiştir.” sürmekte olan bir dava hakkında yargıç veya mahkeme başkanı delillere bakmadan, "bu adam suçlu bu 50 yıla çarptırılır" diye açıklama yaparsa, o da istifaya çağrılır merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Yani o yasaklı madde pozitif çıkmadı ilk örneğinde??? Hatırlar mısın? Bir Efes vardı. Oyuncusu yasaklı madde kullanırdı. Şampiyon oldular ve bu ortaya çıktı. Fenerbahçe, şampiyonluğun kendilerine tescil edilmesini istedi. Tüm gazeteler ve kamuoyunda adam ilk numunesinde mahkum edildi. Bunu tetikleyenler ise şu an hala Fenerbahçeyi yönetiyor. Sen de diyorsun ki bize yapılınca suç ama ben diğerlerine yaparım. Süpersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 fizban said: taurasi'de bulunan madde doping değil bu arada. yasaklı madde. her yasaklı madde doping değil. o hatun doping alsa 1v5 yener bütün takımları. sen yapma fizban yasaklı madde `kibarlaştırılmış` söylemi dopingin. http://www.tbl.org.tr/genel/dokuman/doping/2010_yasakli_listesi.pdf vaperon said: Yani o yasaklı madde pozitif çıkmadı ilk örneğinde??? Hatırlar mısın? Bir Efes vardı. Oyuncusu yasaklı madde kullanırdı. Şampiyon oldular ve bu ortaya çıktı. Fenerbahçe, şampiyonluğun kendilerine tescil edilmesini istedi. Tüm gazeteler ve kamuoyunda adam ilk numunesinde mahkum edildi. Bunu tetikleyenler ise şu an hala Fenerbahçeyi yönetiyor. Sen de diyorsun ki bize yapılınca suç ama ben diğerlerine yaparım. Süpersin :) ilki geç ikinci testler de pozitif çıktı, gg yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Beşiktaş'ın altyapısından yetişen ve geleceğin yıldızı olarak gösterilen 16 yaşındaki Muhammed Demirci, A takıma adımını attığı ilk gün SABAH'a konuştu. Schuster'in Antalya kampına götürdüğü genç yıldız adayı, büyük yıldızlarla bir arada oynama şansını iyi değerlendireceğini söyledi. Her zaman örnek aldığı isimlerle bir arada olacağını söyleyen Muhammed, "Benim için iyi bir okul olacak. Bana her türlü desteği veriyorlar. İngilizce eğitim alıyordum. Şimdi özel hoca tutuldu. Portekizce ders alacağım" dedi. HAYALİM KAPTANLIK 12 yaşındayken gittiği Barcelona günlerini de anlatan Muhammed, "Ailemi istemediler. Çok zor olacağını düşündüm ve ısrarlara rağmen orada kalmadım. Benim hayalim Beşiktaş'ta uzun yıllar oynayıp kaptan olmak" diye konuştu. KÜÇÜK MARADONA ARTIK KOCAMAN! Beşiktaş'ta 7 yaşında keşfedilen ve 'Küçük Maradona' lakabı takılan Muhammed Demirci, 16 yaşında A takıma adım attı. Antalya kampında ağabeyleri ile birlikte çalışma fırsatı yakalayacak olan genç yıldız adayı, siyah-beyazlı forma için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi. Kendisi için "Bu çocuğun boyu uzamaz" diyenlerin yanıldığını söyleyen Muhammed, "Boyum 1.70'e dayandı. Büyüklerim sürekli fizik kondisyonuma çok dikkat etmemi söylüyorlar. Ben de düzenli çalışmaya dikkat ediyorum. Önümde daha uzun bir yol var. Bana güvenenleri utandırmayacağım" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar