Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LucifeL said:

Mighty_THoR said:

bir beşiktaşlı olarak yazıyorum kimseyi trolleme amacım yok.

Beşiktaşta q7 ve guiti çıktımı geriye kalanlar mahalle takımı bile etmeyecek derecede kalitesiz ve kapasitesiz adamlar.zaten bütün sorunların başında da bu geliyor bu ikisi bir sakatlandılar arada 12 puan fark oldu.
abi boldla çizdiğim bölüm işte objektif taraftar bu dedirtiyor.helal olsun ama dikkat et birazdan saldırırlar biz şöyle iyiyiz böyle iyiyiz diye.

savunduğun adam guti nasıl yazılır onu bilmiyor.
Ernst'e filan kapasitesiz ve kalitesiz demek süper.

devamlı bize laf atan arkadaşlar takımlarını bir gözden geçirsin önce
Mesaj tarihi:
Onların oyuna katkısı daha rahat gözüktüğü için öyle geliyo ama Ernst de en az onlar kadar önemli Beşiktaş için. Guti'nin bu kadar serbest oynaması vs.. hep ernst sayesinde.
Mesaj tarihi:
Ernst gayet kaliteli adam. Bu sene Ayhan ya da Sarp yerine bizde olsaydı eğer şu anda GS hala ilk 5'teydi tahminen.

Ernst Guti Quaresma canavar gibi adamlar, bunlara zaman zaman iyi zaman zaman kötü de olsalar Holosko ve Bobo'yu ekle. Cenk Necip gibi gençleri saymıyorum daha, onlar gelişecek ne olacak görecez. Takım giderse bunlarla gidecek.

Takımın geri kalanı genel olarak bayağı başarısız. Özellikle Hilbert, Tabata, Nihat, Köybaşı falan tam fıkra gibi adamlar.
Mesaj tarihi:
Ya sağ kanat tam yetenek yoksunu hakkaten. Zaten bütün ataklarımız da soldan veya ortadan oluyo. Sağdan klasik atak:
-Hilbert ileri koşu yapar
-Guti, tabata veya ernst yanda/yukardan topu atar
-Hilbert topu sürer
-Hilbert ortaya bakar
-Hilbert hala topu sürer
-Hilbert orta yapar
-Top karşı takımın sol bekine çarpar
-Aut/korner
-Tabata korner kullanır
-Kontra ataktan beşiktaş kalesinde gol tehlikesi
vs....
Mesaj tarihi:
Hilbert'e başarısız demek şuan çok saçma geliyor abi yapma,

tamam eksikleri olabilir ama o kadar istekli oynuyor ki, bir şekilde hatalarını kapatıyor.

edit: ayrıca ismail köybaşı'da kaliteli bir bek bence, tek yapması gereken yatıp kalkıp savunma çalışması ve yaptığı hataları minimuma indirmesi olacaktır.
Mesaj tarihi:
Darkrider aslında özetlemiş, rewendorun saydıklarının yanına hilbert ve ismailide eklemek lazım, hilbert teknik kapasitesi sınırlı ama elimizdeki en iyi sağ bek:) ismail ise savunma çalışması lazım.Gelecek yıllarda en iyi sol beklerden biri olabilir..Aslında hiçbir beşiktaşlının asla yıldızlar topluluğu olduğumuz yönünde ne ısrarı ne iddaası oldu, sadece ısrarla bazıları kendi söylediklerini desteklemek adına böyle göstermeye çalışıyor.
Mesaj tarihi:
elinizdeki en iyi sağ bek olması iyi bi adam olduğu anlamına gelmiyor ki, bizim de elimizdeki en iyi çift yönlü ortasaha ayhan mesela, ayhan iyi adam mı :) Bana göre BJK'da oynayabilecek kapasitede bir adam değil Hilbert. En azından sezon başından beri gösterdiği performans o yönde. Eskiden neymiş ne yapmış bilmiyorum. BJK almadan önce pek adını duymamıştım.

Köybaşı'nın defans çalışması lazım da, defansın her yönünü çalışması lazım. Hani sadece adamın iyi pozisyon alamama problemi falan vardır onu dert etmezsin çalışır düzeltir dersin de, sürekli adam kaçırıyor, onu çalışması lazım, en ufak çalımı yiyor ona çalışması lazım, kanadınıs sürekli boş bırakıyor ne zaman ileri çıkacağını bilmiyor ona çalışması lazım, mental olarak futbol bilgisi zayıf, ne zaman kime pas vereceğini bilmiyor (lap diye kendi ceza yayının oraya pas atıyor mesela boş yere risk yaratıyor) ona çalışması lazım, lazım da lazım, hepsini öğrenene kadar jübile yapar zaten. Köybaşının yapabildiği tek şey bindirme yapmak. Soldan yardırıp orta yapıyor ya da içeri dalıyor. ortaları fena değil. Ama bukadarcık şey adamı iyi bi adam yapmaz.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Biraz sakin lütfen.

Kermit, son 1 aydır ara ara futbol bölümüne girip burayı trollüyosun, bilinçli mi yapıyosun yoksa kendini mi kaybediyosun bilemedim ama takımının kötü gidişine veriyorum durumu.

pardon ?
1 haftada 1 girip 2 3 mesaj yazmam troll olarakmı karşılanıyo doğruları yazınca trollmü oluyo ?
futbol bölümünde ne zamandan beri karşı takıma karşı laf söylemek troll oldu. bu bir gelenek sonuçta. gsliside yapıyo fenerliside. gidip rakip takıma illaki laf dokunuruyor.
takımının kötü gidişine veriyosan sizin durumlarınız allaha emanet o zaman =)

said:
Geçen sefer gayet normal ve sıradan "beşiktaşın bu maçta işi zor, yenilebilir" mesajlarına beşiktaş kazanınca cevap verip rörörö ortam germiştin, şimdi de "liverpool kötü mötü demeyin yine üzer" mesajına rörörö demişsin. GS'nin uefada olması olmaması ne farkeder? GS UEFA kupasını da alsa liverpool beşiktaşı üzer GS ilk turdan elense de liverpool beşiktaşı üzer. Kusra bakma da feci saçmalamışsın. Bir de nedense takımının yenilgisinde kötü futbolunda seni bu bölümde hiç göremiyoruz? Ne zaman beşiktaş kaybetse, berabere kalsa ortadan kayboluyosun, sonra unutulunca tekrar çıkıyorsun ortaya trollük yapmaya.

1. si ben gs ye laf ederken, gsliler gelmiş beşiktaşa laf etmişler, bende özet olarak dönün kendinize bi bakın sonra beşiktaşa laf atarsınız şeklinde konuştum.
bunun sizi bu kadar üzeceği ve derincen yaralayıp evlat acısı gibi içinize oturtacağını hiç düşünmemiştim kusura bakmayın.
2. si beşiktaş kaybetse kazansa olayı yok girip girmememde.
foruma nadir girdiğim için futbolada nadir bakıyorum ve bu gün sabah sıkıntıdan girip baktığımda bu topic denk geldi.
sizide gördük zamanında yenildiğiniz zaman "vanish" basıp kaçıyodunuz.

said:
Beşiktaş geçen senenin Galatasaray'ından farksız değil. Farkı varsa performans olarak çok daha kötü bir performans çiziyor, o fark var, ama mantık ve mantalite tamamen aynı. Aynı şekilde yıldızlara yönelmeler, aynı şekilde sakatlık sorunları, yine ispanya liginde başarılı olmuş bir t.d. getirip onun yetersiz, daha doğrusu yabancı kalışını izlemek v.b.

sizin geçen seneki yıldız transferlerinizle bizim bu senekiler karşılaştırma bence yazık olur.

said:
Daha düne kadar Demirören'e her maç ana avrat söven, her gün ayrı wot döşeyip gitmesini isteyen, yıllarca nefret kusan taraftar, 2 transferle, 2 derken abartı değil sayı olarak 2 transferle büyük başkan moduna giriyorsa, yetmezmiş gibi kalkıp da "stadınızı söktünüz olm" diye başkasına laf ediyosa gülmekten başka ne tepki verilir buna?

bölüm modusun ama yazdıklarımı okumuyosun işte
ben şu sn bile demirören defolsun gitsin diyorum.
ama adam akıllı işte yapacak bişi yok. bunuda senelerce söyledim. adam kafasını kullanıp her sene yerini garantilemeyi bildi. ben kalkıpta bi kere bile aslan demirören diye bi laf kullanmadım kullanmamda.
demirörenin allah belasını versin bu kadar söylerim.
ama göz boyama diye bi tabir vardır demirören bunu yapıp beşiktaş taraftarının gözünü boyayıp senelerce yaptığı dangalaıkları ört bas edip unutturuyor.
bende gs lilerin yaptığının tersi başkana laf etmek yerine susuyorum.
napayım her maç çıkıp defol git demirören diye tezahürat mı yapayım ?
siz her maç yönetim istifa, futbolculara küfür ıslık yaparak ne kazanıyosunuz maç oynanırken futbolcuları kötü etklilemek dışında ?
işte gs taraftarınında kafası burda çalışmıyo.

said:
Şöyle süper kadromuz var böyle inanılmaz kadromuz var diyosunuz, tarihinin muhtemelen en kötü dönemini yaşayan GS'den birazcık daha iyisiniz sadece performans olarak.

süper bi kadromuz var ve sizden iyiyiz
bunu kabullenmek bu kadar zor olmasın. kabul et tamam de bitsin bu kadar basit.
gs baya kötü bu sene çünki.

said:
Ama sanırım bu gerçekler yüzünden zaten sinirinden kudurmuşsun, bölümde deli danalar gibi sağa sola saldırmışsın. Anlayışla karşılıyorum, ama moderatör olarak bölümdeki huzuru sağlamak da görevimiz. Biraz sakin. İstediğin görüşü savun, ama şu üslupla değil.

bendende sana tavsiye sadece benim postlarıma değil
diğer insanlarında attığı postlara göz gezdirdki neden böyle bi üslup kullanmışım anlarsın.
onlar adam gibi üslupla gelirlerse bende aynı şekilde yaklaşırım.
senelerce böyle davrandım şimdide böyle yaparım.
kendine iyi bak
saygılar.
Mesaj tarihi:
LucifeL said:

En güçlü oynadığınız takım Porto o maçta 2 kere orta çizgiyi geçtin 1 gol oldu zaten daha ne diyorsun ki?Ne top oynuyorsunuz yahu,2 pası bir araya getiremediğiniz oluyor çoğu maçta.

ehehehe

LucifeL said:

Schuster geldi de ne oldu kontraatak top oynatmaktan başka

:)

şimdi siz bu adama ciddi ciddi cevap veriyosunuz yani? :)
Mesaj tarihi:
kermit seni sayarım severim ama bugün öğlen resmen terör estirmişsin bölümde. Sabah bakamadım foruma, öğleden sonra girdim, özel mesaj kutumda zaten o kadar mesajı görünce bir sorun olduğunu anladım da öyle baktım. Zaten o mesajda belirttim, fikirlerini belirtmende sorun yok, sorun olan kısım üslubun. Şu son mesajında bak ne güzel mantıklı yazmışsın, şöyle yaz zaten istediğini yaz.

Ama önceki mesajlarında buradaki çoğu insanın aksine rage'e girmiş şekilde gözünü karartmış önüne gelene saldırır halde yazmışsın mesajlarını. İstersen burada Beşiktaş'ın Barcelona'dan Manchester United'dan daha iyi oynadığını söyle, karışmam laf etmem, ama tutup da şu üslupla söyleme. Bilinçli olarak ortalığı karıştırmaya çalışsan bundan fazlasını yapamazsın, mesajların o yönde. Mesajı yazan sen değil de yeni bir üye olsa gidip yönetim bölümünde "x kimin fakei bölümü trollüyo" diye sorardım, o dereceydi mesajların.

Burada insanlar takımları tartışacak, eleştirecek. Hele hele "süper transferli canavar kadromuz var" diye ortaya çıkıp da sonra ligde böyle dökülüyorsan tabii ki eleştiri alacaksın. Eleştirilere katılmak zorunda değilsin, karşıt görüşünü de düzgün şekilde söyleyebilirsin. Ama takımın hakkında olan ya da olabilecek eleştirileri kaldıramıyorsan, bu mesajlar sana ağır geliyorsa, beşiktaş hakkında olumsuz konuşan herkes rahatsız ediyorsa üzgünüm ama futbol bölümüne uygun bir tavra değilsin zaten. Çarşı, forza forumlarında yazarsın öyle bir düşünceyle, paticik forumlarında değil. Burada iyisiyle kötüsüyle herkesi ve her takımı tartışıyoruz, kimsenin ayrıcalığı yok, her takım hakkında benzer eleştiriler yapılıyor, kaldıramamak senin hatan başkasının değil. Lütfen, biraz daha sakin.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

elinizdeki en iyi sağ bek olması iyi bi adam olduğu anlamına gelmiyor ki, bizim de elimizdeki en iyi çift yönlü ortasaha ayhan mesela, ayhan iyi adam mı :) Bana göre BJK'da oynayabilecek kapasitede bir adam değil Hilbert. En azından sezon başından beri gösterdiği performans o yönde. Eskiden neymiş ne yapmış bilmiyorum. BJK almadan önce pek adını duymamıştım.

Köybaşı'nın defans çalışması lazım da, defansın her yönünü çalışması lazım. Hani sadece adamın iyi pozisyon alamama problemi falan vardır onu dert etmezsin çalışır düzeltir dersin de, sürekli adam kaçırıyor, onu çalışması lazım, en ufak çalımı yiyor ona çalışması lazım, kanadınıs sürekli boş bırakıyor ne zaman ileri çıkacağını bilmiyor ona çalışması lazım, mental olarak futbol bilgisi zayıf, ne zaman kime pas vereceğini bilmiyor (lap diye kendi ceza yayının oraya pas atıyor mesela boş yere risk yaratıyor) ona çalışması lazım, lazım da lazım, hepsini öğrenene kadar jübile yapar zaten. Köybaşının yapabildiği tek şey bindirme yapmak. Soldan yardırıp orta yapıyor ya da içeri dalıyor. ortaları fena değil. Ama bukadarcık şey adamı iyi bi adam yapmaz.

Hilbert beşiktaşta başarılı demiştik , iyi süper adam diyen olmadı daha henüz öyle bi beşiktaşlıyla karşılaşmadım zaten.Benim için sabriden bi farkı yok hilbertin, özverisiyle oynuyor.Ekstrası yok sadece 1dk nasılsa 90dk da aynı adam kondisyon, mücadele gücü azalmadan değişmeden sürekli mevcut bu adamda.Mecburi bek kendisi zira şuanda.

İsmail Konusunda nasıl bir sol bekten bahsettiğini anlamadım ben, Tamam i.üzülmez kadar iyi bir bek diil, fakat kanadını sürekliboş bırakıyor demişsin anlamadım , özellikle quaresmayla oynarken kanadını boş bırakmaktan çok bekte yalnız kalıyor.Bu quaresmanın yeterli desteği vermemesinen dolayı olan birşey .Kendisi quaresmaya yeterli desteği fazlasıyla veriyor çünkü.Mental olarka futbol bilgisinden kasıtın neyse açman lazım nasıl bir bilgi eksikliği var ismailde? gördüğüm bir tek ters kademeye girmesi gerekirken girmiyor.Yoksa bi oyun kurucuda olması gereken şeyleri ismailde arıyosan ozaman senin mantalitende problem , yanlış anlamada lafımı beklentilerin çok yüksek.Yani her yazdığına cevap vericem rewendorda boşa tartışıcaz.Defansif özelliklerini geliştirmesi lazım evet, ileriye yönelik detseği, ortaları, adam geçmesi, bindirmeleri ve fuleleri son derece yeterli bi sol bek için.
Mesaj tarihi:
birebirde her türlü çalımı yemesi ve sürekli olarak ileri çıkıp arkasını boş bırakarak rakip kanatları kaçırması bayağı büyük problem mesela. Sabri bile öğrendi artık ne zaman çıkıp ne zaman çıkmayacağını, ya da çıkınca nasıl hemen geri dönmesi gerektiğini.
Mesaj tarihi:
tamam da bu futbol bilgisinin eksikliğinden kaynaklanıyor, işte bunlarda iyi bir antrenor eşliğinde öğretilebilir.

Adam gayet yetenekli yani, ortaları çok iyi, dar alanda çok iyi pas yapıyor. Driblingleri yerinde, enerjisini iyi kullanıyor.

Ha senin dediklerine bir ek olarakta topu ayağında çok fazla tutuyor olmasını gösterebilirim ben. Bek oyuncusu dediğin topu ayağında minimum seviyede tutmalı bence, deparını yine atsın ama İsmail gibi kendisine doğru koşan adamı görüp, onu oyundan düşürmeye çalışmasın.

Tamam düşürüyor, çalım atıyor yeteneklisin OKEY, ama gel gör ki sen onu oyundan düşüreceğim diye kanatta zaman kaybederken rakip takım zaten oturuyor, açtığın ortanın bir değeri kalmıyor.

İsmail fazlasıyla yetenekli bir adam, ona kimse laf söyleyemez. Sadece oyun zekası olarak çok çok geride, iyi bir eğitim alması şart durumda. Aksi takdirde yetenekli ama hiçbir zaman vasatın üstüne çıkamamış Türk topçuları listesinden hiçbir zaman çıkamayacak.
Mesaj tarihi:
Beşiktaş hızlı oynayabilse Hilbert her maç 10 üstünden 9 alabilir. Deli gibi depar atıyo, ayrıca Alman yani istikrar abidesi adam, 90. dakikada ilk dakikadaymış gibi koşuyo hala, haftada 10 maç oynasa bana mısın demez.
Mesaj tarihi:
Lucifel hangi takımlı ben gidip bakıcam kendi takımının başlığında bu kadar mesaj yazıyormu?

Arkadaşlar.. Sevgili rakip takım taraftarı paticik.com üyeleri..

Liderden 15 puan geridede olsa. Bok gibi oynuyor olsakta. Sağ kanadımız yeteneksiz. Sol bek oyuncumuz aptalda olsa..

BJK taraftarı olarak takımımızdan memnunuz. Oynanan futboldan memnunuz. Futbol sadece skor değildir. Yoksa Arsen Wenger şuanda konyasporu çalıştırıyor olurdu. Alex Ferguson sir olmazdı.

5. olmamız kimsenin umrunda değil. Futbolcumuza küfür etmiyoruz. Yönetimi istifaya çağırmıyoruz.

Bir taraflarınızıda yırtsanız bu değişmeyecek.

Yani artık komik olmuş. GS BJK karşılaştırmasını bırakmıssınız. Bu seneki BJK ile geçen seneki GS yi karşılaştırmaya başlamışşınız oha yani.

Takımda dünyaca ünlü futbolcular var. Yenileri geliyor. Genç yetenek desen GS ve FB dekilerin toplamından daha fazla(muhtemelen) 25 yaş altı oyuncu kadroda yer buluyor.

Sol bek, sağ açık muhabbetine girmeyeceğim bile midem kaldırmaz.

Herkese başarılar. Biz takımımız liderin 15 puan gerisindeyken bile mutlu olabiliyoruz sizde deneyin..
Mesaj tarihi:
abi naptın sen ya yok edicekler şimdi seni :D şaka maka /ignore en temizi çoğu boş konuşan tip zaten klavyene ölü deri buluştırmana değer mi sen söyle sdagesea
  • Yeni Oluştur...