Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

UniRoss said:

Biz su şişesi attık diye 6 maç yedik fazla konuşmayın bence.

Sahadaki maçı oynatmamak ile saha dışındaki olayları bir tutup 6 maça laf ediyosan bence daha futbol konuşma. 2. olarak bunu fenerliler yaptırdı diyen bir başkanın var yani hahaha

neyse..

dışarıdaki olaylarda saldırganları filan savunmak saçma. Daha önce de yazdım. Malasefki bunun olacağı günler öncesinden belliydi, hatta Bursaspor taraftarının gebze'de nelerle yakalandığını gördük. Ama sen hala yeterli emniyeti alamıyorsan suçun aslını taraftarda aramayacaksın. Ben orda kavga edenleri savunmuyorum. Ama Emniyet alırsan önceden bunlar olmazdı. 15 tane polis koymuşsun onlarda öyle kendi halinde kendini korudu sadece.

Bugün üniversiteye bir devlet adamı gidince bile yüzlerce güvenlik gücü oluyor, kavga edecek adamların olduğu yerde 15- 20 tane oluyor. Mantıklı mı bu yani?

Cezaya itiraz edilmesi kadar saçma bir şey görmedim. Hoş tabi saha dışındaki olayları klüplere bağlamak da komik bir kural ama ne yazıyorsa o. Dua edinde 2 maç seyircisiz ve tarafsız sahada verilen cezalara 2-0 da yenik başlayacaklar demediler.

Ayrıca bir maçımız kupa maçına denk geliyor. Löl
Sosyal ağlarda paylaş

Batuhan geri dönüyor.
Spor Toto Süper Lig takımlarından Eskişehirspor'un yaramaz çocuğu Batuhan Karadeniz, Beşiktaş'a geri dönüyor.

Beşiktaş kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, siyah-beyazlı kulüpten ayrılıp Eskişehirspor'a transfer olan genç oyuncu Batuhan Karadeniz için bugün Eskişehirspor başkanı Halil Ünal ile görüşmelere başladı.

Haber1903.com'un haberine göre; Eskişehirspor'un da bu transfer sıcak baktığı Batuhan Karadeniz'in bir aksilik olmaması halinde tekrar siyah beyazlı formayı giyeceği gelen haberler arasında.
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş Avrupa'da 2011 yılında Türkiye'yi temsil edecek tek takım olma onurunun yanı sıra önemli miktarda maddi kaynak da elde etti. UEFA Avrupa Ligi gruplarına Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un kalamaması sonucu Türkiye'nin tek temsilcisi olan Beşiktaş, gruplardan da çıkmayı başardığı için yaklaşık 10 milyon Euro'yu kasasına koydu. Reklam, pazarlama ve yayın gelirleri toplamı karşılığında bu geliri elde eden Siyah Beyazlı kulüp, UEFA'da yoluna devam ederse kazancını arttırmaya devam edecek.
milliyet.com.tr
Sosyal ağlarda paylaş

1 Rüştü Reçber
21 Hakan Arıkan
99 Cenk Gönen
20 İbrahim Toraman
22 Ersan Adem Gülüm
19 İbrahim Üzülmez
77 Rıdvan Şimşek
27 Matteo Ferrari
44 Erhan Güven
3 İsmail Köybaşı
30 Tomas Zapotocny
6 Tomas Sivok
14 Jose Maria Gutierrez Hernandez
9 Roberto Hilbert
15 Rodrigo Barbosa Tabata
7 Ricardo Andrade Quaresma Bernardo
26 Onur Bayramoğlu
29 Yusuf Şimşek
28 Fabian Ernst
5 Michael Fink
55 Mehmet Aurelio
18 Necip Uysal
17 Ekrem Dağ
33 Fatih Tekke
8 Nihat Kahveci
11 Mert Nobre
13 Deivson Rogerio Da Silva
23 Filip Holosko
37 Ali Kuçik

sakatlarda son durum.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

UniRoss said:

Biz su şişesi attık diye 6 maç yedik fazla konuşmayın bence.

Sahadaki maçı oynatmamak ile saha dışındaki olayları bir tutup 6 maça laf ediyosan bence daha futbol konuşma. 2. olarak bunu fenerliler yaptırdı diyen bir başkanın var yani hahaha

neyse..

dışarıdaki olaylarda saldırganları filan savunmak saçma. Daha önce de yazdım. Malasefki bunun olacağı günler öncesinden belliydi, hatta Bursaspor taraftarının gebze'de nelerle yakalandığını gördük. Ama sen hala yeterli emniyeti alamıyorsan suçun aslını taraftarda aramayacaksın. Ben orda kavga edenleri savunmuyorum. Ama Emniyet alırsan önceden bunlar olmazdı. 15 tane polis koymuşsun onlarda öyle kendi halinde kendini korudu sadece.

Bugün üniversiteye bir devlet adamı gidince bile yüzlerce güvenlik gücü oluyor, kavga edecek adamların olduğu yerde 15- 20 tane oluyor. Mantıklı mı bu yani?

Cezaya itiraz edilmesi kadar saçma bir şey görmedim. Hoş tabi saha dışındaki olayları klüplere bağlamak da komik bir kural ama ne yazıyorsa o. Dua edinde 2 maç seyircisiz ve tarafsız sahada verilen cezalara 2-0 da yenik başlayacaklar demediler.

Ayrıca bir maçımız kupa maçına denk geliyor. Löl

abi 90 dakika aralıksız küfür de ettiniz yalnız o maç. Hani sadece saha dışı olaylar değil ki bu.
Sosyal ağlarda paylaş

liverpool kötü diye ayak yapıyosunuz da beşiktaş çok mu iyi sanki? Gören de beşiktaş ligde namalup lider, hadi lideri geçtim ilk 3te liderlik yarışında falan, uefa'da da bi ölüm grubundan açık farkla 1. çıkmış sanacak, "liverpool kötü, intikam alırız" diyince. liverpoolun da liginde liderle farkı 12 puan beşiktaşın da. liverpool çıkmasın, üzer :)
Sosyal ağlarda paylaş

Benim çok farklı bir isteğim var.

Böyle liverpool istiyoruz, intikam istiyoruz diyenlere tam kapak olur eğer gerçekleşirse.
Kuradan liverpool çekilsin, maçtan 1 hafta önce Cenk sakatlansın ve o kaleye Hakan Arıkan geçsin.
Sonra izleyelim tiyatroyu ahahah 2 perde 90 dakka.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

2011'de türkiyeyi avrupada temsil edecek tek takım ne ya? fenerbahçelilik yapmayın, kafanıza göre siz kırdıkça tanımlanan çakma rekorlar uydurmayın. önümüzdeki sezonun ilk yarısı da 2011, kimse avrupada oynamayacak mı yani? hadi sezon sezon bakıyosan ilk yarıya niye bakmıyosun?

yani diyorsun ki o 10milyon örodan, gelecek sene güz'de fener ya da gs turu atlarsa pay alacak?
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Yok ben tüm suçu ona yüklemiyorum :)

arada tutabileceği toplar vardı, 4'ten sonra zaten çok önemli değil konsantrasyon dağılmıştı daaaaa...

daha önce 8 yediğin takımın karşısına tekrar çıkmanın ruh halini düşünerek rezalet oynayacağını biliyorum :)
çok kötü bir durum cidden :D elleri ayakları titrer adamın her şutu içeri alır
Sosyal ağlarda paylaş

Burax said:

Rewendor said:

2011'de türkiyeyi avrupada temsil edecek tek takım ne ya? fenerbahçelilik yapmayın, kafanıza göre siz kırdıkça tanımlanan çakma rekorlar uydurmayın. önümüzdeki sezonun ilk yarısı da 2011, kimse avrupada oynamayacak mı yani? hadi sezon sezon bakıyosan ilk yarıya niye bakmıyosun?

yani diyorsun ki o 10milyon örodan, gelecek sene güz'de fener ya da gs turu atlarsa pay alacak?

Hayır, diyorum ki Beşiktaş "Avrupa'da 2011 yılında Türkiye'yi temsil edecek tek takım olma onurunu" (ki haber zaten bu cümleyle açılıyor) elde etmedi, çünkü 2011'de Türkiye'yi temsil edecek takımlara önümüzdeki sezondakiler de dahil. Zaten çakma rekor heralde 10 milyon euro para kazanmak değil Türkiye'nin tek temsilcisi olmak olarak anlaşılmaya daha uygun?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...