MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Yusuf denizlisporda bilmemne koordinatörlüğüne getirildi diye biliyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Rewendor said: Çok yazık oldu bu adama, adam 32 yaşında parladı, futbol oynamayı 32sinde öğrendi resmen. hangi büyük takımın yüzünden acaba o takımı tutan insanların en azından bazılarının bile yüregi sızlıyor harcadıık adamı die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Şu bir gerçek anadolu klüplerinin büyümesinde baş rol oynuyoruz. xzcvzf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 fink in sözleşme dondurulmuş 1 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Bu adamlar böyle patır patır sözleşme doldurulmasını nasıl kabul ediyorlar yaw, ben futbolcu olsam asla etmezdim. Hem alacağın paradan oluyorsun hem de yetmezmiş gibi takım kadrosunda yoksun marka değerin düşüyor imajın zedeleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 para düşmez bjktaş hakkını veriyordur.. kimsenin parası kalmaz bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Bu arada Guti'yi almış beşiktaş hayırlı olsun. yaşlı maşlı ama 1 sene taş gibi oynar. Sözleşme imzalamak için yabancı kontenjanının boşaltılması bekleniyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 hani kaynak? almasınlar lan guti'yi, ağlatır o herif be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 http://www.maraton.com.tr/haberler/108710/ve-guti-besiktasta.html gelişmeleri paragraf paragraf eklediler, en son olarak da son cümle geldi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 quar zerre umrumda olmadı da guti'nin gitmesini bariz kıskandım şahsen. hayırlı olsun valla beşiktaş kendi hagi'sini aldı bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 zaten 1+ opsiyonlu 1 sözleşme yapılacakmış. yıllık 5 milyon euro garip bir rakam ama yapacka birşey yok guti' yi getiriyorsun. hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 1 senede oynar Guti. Hemde taş gibi oynar. Çok beğendiğim bir oyuncu. Fakat 1 bilemedin 2 yılı kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 euro değil dolar, aşağı yukarı 4 milyon euro ediyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 said: S.Adalı: Guti olmasaydı Messi'yu alacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 uefa kupasına koşumuz başladı. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 mascio said: uefa kupasına koşumuz başladı. hayırlı olsun. hadi bakalım o da sizi bekliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 inanılmaz bi para vermişler yıllık. onu geçtim bjk'nin şu an kadrosunda 12 tane yabancı yok mu ? nası hala yabancı topçu alabiliyolar çözemedim. guti süper transfer arada 1 sene gayet güzel oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 requem said: inanılmaz bi para vermişler yıllık. onu geçtim bjk'nin şu an kadrosunda 12 tane yabancı yok mu ? nası hala yabancı topçu alabiliyolar çözemedim. guti süper transfer arada 1 sene gayet güzel oynar. amaç bi +2 daha yarattırmak.. zaten 6+2+2 bjk için çıkmadı mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 çıksın çıksın :) ne güzel işte türk futboluna adam kazandırıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Yalnız hakkaten tek kulüp için böyle +x vermek bildiğin torpilin daniskası. Hala kontenjan boşaltmadan adam alıp duruyorlar sonunda patlamasın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Beşiktaş UEFA'ya Fink ve Hilbert'i bildirmedi Beşiktaş, 15 Temmuz'da UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Faroe Adaları'nın Vikingur takımı ile oynayacağı karşılaşma öncesi, UEFA'ya ilk oyuncu listesini gönderdi. Siyah Beyazlı takımın listesinde yabancı oyunculardan Fink ve Hilbert'in isimleri yer almadı. Sözleşmesi bir aylığına doldurulan Fink'in yerine Delgado listeye dahil edildi. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmesi durumunda, ikinci ve son oyuncu listesini 1 Eylül tarihinde yani grup maçları öncesi UEFA'ya gönderecek. Siyah Beyazlı takımın ilk listesinde yer alamayan futbolcular ikinci listede yer alabilecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bjk sonunu düşünmeden kredi kartları ile alışveriş yapıyor lan resmen. sportif başarı gelmezse çok fena çıkar bunun acısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 e tüpçüye olan borç toplam kulüp borcunun %33'üydü geçen sene, %50 olur sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Necdet Yıldırım : guti ve sercan Beşiktaş'ta.. necdet yıldırım facebok boyle yazmıs kendısı fox muhabırıymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Off ya almaslardı bu adamı, her maç kırmızı alır artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar