cemad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 lidere abiye ihtiyacımız yok. büyük maçları alacak adama ihtiyacımız var. quaresma da eğer formunu bulursa, iyi oynarsa bunu en ala şekilde yapabilecek, ligdeki bütün takımları tek başına yenebilecek bir adam. formunu bulamazsa, kötü oynarsa para kaybetmiş oluruz onun dışında lig boyunca arada sırada oooo dedirtecek 2-3 hareket yapar göz zevki verir yapacak birşey yok. ama vay niye abi olmadı vay niye necibi yetiştiremedi demeyiz öyle bir talebimiz yok zaten gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 abbboooo. ben bir kişiye cevap verdim, herkes savundu. ADAMINIZ DEMİŞ RIDVAN DEMİŞ NECİP DEMİŞ BİRLİKTE ANTRENMANA ÇIKICAK DEMİŞ. alalalalalalala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 cemad said: lidere abiye ihtiyacımız yok. üzülmez yeter valla üzülmez yetmezse kafaya fırlatı verir bi terlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 gelir mi dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 kesin konuşuluyor forumda,radyoda falan. Borsaya bildirildiği an olay bitmiştir. Büyük hayranıyım ben gutinin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bare şu diğer 2 forma güzel olsada onlardan alsak. ekonomik krize sokçaklar bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 valla güzel olmasa bile almak lazım. bir de bobo bu sene değerini ikiye katlar, bir kanat Q7 öbür kanat Hilbert arkanda guti. Beni koysalar oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Guti gelirse ki çok zor bir olay ve çok büyük başarı olur, direk her türlü formadan alıp birde kombine alırım herhalde, kötü oynasa da değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Tenekeadam said: yok artık Le. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 iyi bir emeklilik piyangosu çıkarsa gelir tabi guti. kebab boğaz güzel şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Bu adam için ne söylense az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 sporx özel aberine göre raul ve guti transferinde sona gelinmiş. p.tesi iki yıldızı istanbula getirmeyi düşünüyorlarmış. yok artık yıldırım demirören Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Guti gelirse fena olur 1 sezonda oynasa yeter zaten. Raul bide yanında çok güzel olur gerçi oldum olası sevmedim raul'u ama adamın bitiricilik denen olayı aşmış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 zapoyuda beleşe vermişiz eskiye zati :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 guti büyük ihtimalle geliyormuş 3.5m€ filan diyolar. çok rahat 2 sene oynar. 3. senesi verimsiz geçer ama sırf real madridle yapılacak bir jubile maçı için bile oynatılır 3. sene :D raul yalandır tahminen. keşke gelse. hiç verim vermese bile adı yeter. bütün dünya raul beşiktaş'ta diye haber yapacak oha. ama gelmez sanırım schalkeye filan gidiodu yıllık 5milyon € filan diolardı o değil de yönetim allah cezanı verecek. askere gidiyoruz adamların kurduğu kadroya bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bu sene eskişehir şampiyon olur zapo'yu aldıysa :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 telloyuda istiyorlarmış hayırlısı ile adamlar bizden aldılar herşeyi valla 5 transferin 4ü bizden gitti eskiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Robinho falan yalan da Guti gelir gayet. Gelirse de en az 1 sene çatır çatır oynar, 2. sene de oynar mı orası biraz risk. Bu arada daha 2-3 ay önce sözleşme uzattığı Yusufla yolları ayırmış beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ismi için birini almak bana hep mantıksız gelmiştir gerci raul gelmez abi adam yıllardır real madrid de . Real madrid yıllarca acıklama yaptı bonservisi ne olursa olsun bize gelen oyuncu raul dan veya casillas dan fazla para alamaz die tüm bunlardan sonra adam tutarda bırak besiktası madrid dısına cıkarsa sınırı gecti gibi ilk buldugu mezara atsın kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 raul kesin ayrılacak madridten diye düşünüyorum ha beşiktaşa gelir mi hatta beşiktaş istedi mi bilemeyiz tabi rewendor yusufta bir sakatlık vardı hatırlamıyorum şimdi o çıkınca yönetim vefa niyetine uzatmıştı sözleşmesini zaten yüklü bir bedel değildi, muhtemelen şimdi yusuf gitmek isteyince de bırakmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Raul R.Madrid'i bırakmıyor yalnız, R.Madrid Raul'ü bırakıyor, arada öyle bir fark var, napsın adam kulüp sözleşme uzatmadı diye futbolu mu bıraksın? BJK'dan ziyade Schalke'ye gider muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 cemad said: rewendor yusufta bir sakatlık vardı hatırlamıyorum şimdi o çıkınca yönetim vefa niyetine uzatmıştı sözleşmesini zaten yüklü bir bedel değildi, muhtemelen şimdi yusuf gitmek isteyince de bırakmışlardır bu yaşta sakatlandıysa futbolu bırakır zaten artık. Çok yazık oldu bu adama, adam 32 yaşında parladı, futbol oynamayı 32sinde öğrendi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 said: LİGDE RÜŞTÜ RIDVAN TORAMAN FERARRİ İSMAİL HİLBERT ERNST GUTİ Q7 NİHAT BOBO AVRUPADA RÜŞTÜ TORAMAN FERARİ SİVOK İSMAİL HİLBERT ERNST GUTİ Q7 NİHAT BOBO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Rewendor said: bu yaşta sakatlandıysa futbolu bırakır zaten artık. Çok yazık oldu bu adama, adam 32 yaşında parladı, futbol oynamayı 32sinde öğrendi resmen. bizim üzülmez gibi gerçi bizimkisi hala orta açamıyor ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar