Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

lidere abiye ihtiyacımız yok. büyük maçları alacak adama ihtiyacımız var. quaresma da eğer formunu bulursa, iyi oynarsa bunu en ala şekilde yapabilecek, ligdeki bütün takımları tek başına yenebilecek bir adam.

formunu bulamazsa, kötü oynarsa para kaybetmiş oluruz onun dışında lig boyunca arada sırada oooo dedirtecek 2-3 hareket yapar göz zevki verir yapacak birşey yok. ama vay niye abi olmadı vay niye necibi yetiştiremedi demeyiz öyle bir talebimiz yok zaten gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
guti büyük ihtimalle geliyormuş 3.5m€ filan diyolar. çok rahat 2 sene oynar. 3. senesi verimsiz geçer ama sırf real madridle yapılacak bir jubile maçı için bile oynatılır 3. sene :D

raul yalandır tahminen. keşke gelse. hiç verim vermese bile adı yeter. bütün dünya raul beşiktaş'ta diye haber yapacak oha. ama gelmez sanırım schalkeye filan gidiodu yıllık 5milyon € filan diolardı

o değil de yönetim allah cezanı verecek. askere gidiyoruz adamların kurduğu kadroya bak...
Sosyal ağlarda paylaş

ismi için birini almak bana hep mantıksız gelmiştir gerci raul gelmez abi adam yıllardır real madrid de . Real madrid yıllarca acıklama yaptı bonservisi ne olursa olsun bize gelen oyuncu raul dan veya casillas dan fazla para alamaz die tüm bunlardan sonra adam tutarda bırak besiktası madrid dısına cıkarsa sınırı gecti gibi ilk buldugu mezara atsın kendini
Sosyal ağlarda paylaş

raul kesin ayrılacak madridten diye düşünüyorum ha beşiktaşa gelir mi hatta beşiktaş istedi mi bilemeyiz tabi

rewendor yusufta bir sakatlık vardı hatırlamıyorum şimdi o çıkınca yönetim vefa niyetine uzatmıştı sözleşmesini zaten yüklü bir bedel değildi, muhtemelen şimdi yusuf gitmek isteyince de bırakmışlardır
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:

rewendor yusufta bir sakatlık vardı hatırlamıyorum şimdi o çıkınca yönetim vefa niyetine uzatmıştı sözleşmesini zaten yüklü bir bedel değildi, muhtemelen şimdi yusuf gitmek isteyince de bırakmışlardır

bu yaşta sakatlandıysa futbolu bırakır zaten artık.

Çok yazık oldu bu adama, adam 32 yaşında parladı, futbol oynamayı 32sinde öğrendi resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...