oldun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 galatasaray macında cok sakat verebiliriz bobonun o maca yetişememesi yüksek ihtimal dio ntv
PZero Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ilk yarı için konuşuyorum önümüzdeki tüm maçları kazanırsak şampiyonluk için büyük bir avantaj elde ederiz . ben hala umutluyum bu sene en az 2 kupa alır bu takım. ligdeki en büyük rakibimiz trabzonspordur . bursa kayseri fb ve gs beni korkutmuyor .
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 oldun said: galatasaray macında cok sakat verebiliriz bobonun o maca yetişememesi yüksek ihtimal dio ntv BOBO’nun yürüyecek hali yok Beşiktaş takımının şube sorumlusu Serdal Adalı, “Belindeki sorunlar çözülmez ve orantısız gelişen kas iptal edilmez ise Bobo’nun futbol yaşamı tehlikeye girebilir” dedi. BEŞİKTAŞ’ta Bobo sıkıntısı sürüyor. Son maçlarda savunmaya çeki düzen veren siyah beyazlılar, Brezilyalının olmaması sebebiyle gol yollarında sıkıntı yaşarken, sambacı ise sakatlığına ve şanssızlığına yanıyor. Yıldız futbolcu belindeki kasın sinir sistemine baskı yaptığını bu nedenle koşmanın yanı sıra yürümekte bile zorlandığını söylerken, tedavisinin devam edildiğini açıkladı. Bobo’nun ne zaman sahalara döneceğinin belli olmaması teknik ekip ve yönetimin elini kolunu bağlarken, şube sorumlusu Serdal Adalı konuyla ilgili olarak şöyle konuştu: Seferber ettik “Bobo, kulüp doktorumuz Devrim Uygun’un uzun süredir yaptığı tedavi sonucunda sezon başından bugüne kadar oynama şansı yakaladı. Halen tedavisi sürüyor. Kuyruk sokumu denilen bölgede orantısız gelişen kas hem kemiklere hem de sinirlere çok kötü acı veriyor. Bobo’nun bir an önce sahalara dönmesi için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Belindeki sorunlar çözülmez ve orantısız gelişen kas yok edilmez ise bu oyuncunun futbol yaşamı tehlikeye girebilir.”
oldun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 son oynadıgı macta cok kötüydü adamı tanıyamamıstım sakat sakat oynamıs heralde
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Ya en son takım kaç sene önce kornerden veya serbest vuruş organizasyonundan gol attı hatırlayanınız var mı ?? Ben rakip takım olsam sürekli kornere atarım tehlike olunca. Zaten gol atma şansı yok takımın bir de kontradan gömebilme şansları var Konya maçında olduğu gibi.
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Holoskoya döşemiş stad sanırım, ana avrat gitmişler =P
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Darksun said: Holoskoya döşemiş stad sanırım, ana avrat gitmişler =P ...tir git holosko dediler
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 neyse ki bjk var, yoksa hic gsli olunmaz valla.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 onetimebaby said: neyse ki bjk var, yoksa hic gsli olunmaz valla. biz emekliyoruzda siz yarın ne yapcanız ya :S
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bizden bi bok olmaz da bjk'dan da olmayacagini gormek garip bi sekilde rahatlatiyor. gerci memnun bjk taraftari =)
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Artık şu parazitleri kadro dışı bıraksakda gençleri oynatıp dursak içlerinden 1-2'si sene sonuna hazırlansa kardır. Necip gibi oynayabilecek 3 genç olsa daha ne isteriz =) Biride forvet olsun lütfen , şu Ali Kuçik belki birşeyler yapar.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 abi yeterli olsa idi bu maçta yedek alırdı aliyi bu maçta yedek golcu yokmuş şimdi öğreniyorum ne kavga çıkmış acaba fatih tekke ilede bu sorun çözülmedi
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 yemin ediyorum kelimeler anlamsız kalıyor. Beceriksiz herifler.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 fatih tekke kadrodaydı yalnız, yani maç başında onu söylemişlerdi en azından
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Llama said: abi yeterli olsa idi bu maçta yedek alırdı aliyi bu maçta yedek golcu yokmuş şimdi öğreniyorum ne kavga çıkmış acaba fatih tekke ilede bu sorun çözülmedi 3 maç öncemi ne soyunma odasında güya Fatih 'e bağırmış buda karşılık vermiş , tartışma çıkmış. Ne hikmetse adam o maçtan bu zamana hiç hazır hale gelemedi, 1-2 maç oynamıştı halbuki.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 DarKRideR said: fatih tekke kadrodaydı yalnız, yani maç başında onu söylemişlerdi en azından değildi
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Son dakika: Quaresma 4 hafta daha yok :P
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ntvspor iki hafta diyor http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/27758/quaresma-en-az-2-hafta-yok
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 2 değil 4. sol arka adalede 2. derece yırtık.
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 4 haftaya kadar yükselme riskiymiş, en az 2 haftaymış, doğrudur
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Eralp said: ntvspor iki hafta diyor http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/27758/quaresma-en-az-2-hafta-yokYanlış yazmışlardır siteye. Şu anda TV'de alt yazı var son dakika diye. 4 hafta yok.
Burax Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 2.derecedenmiş yırtık önce 2 hafta dediler, şimdi 4 hafta, lan lig neyse de avrupada hiç oynayamadı bebişim.
knox Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bu kaçıncı arka adele sakatlığı bu takımda kovsunlar kondisyoneri
khalad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Takımın doktorları ne iş yapıyor acaba çok merak ediyorum en önemli yıldızı takımın sakatlıktan çıkıyor sonra yeniden sakatlanıyor 2 hafta oynadıktan sonra nasıl nüksediyor bu kadar hızlı ve bunu göremiyormu bu adamlar . Saçma sapan maç kaybettik futbolcu sıfatı olmayan adamlar gelmiş beşiktaş'ta ağalar gibi takılıyorlar gargamel suratlı uzaktan gelen şutları sürekli sektiren adama gol atmaktan aciz milyonlar kazanan gerizekalılar. Nobre birde yüzsüzce çıkıp geçen sene 30 gol atsaydım ücretimde indirime giderlermiydi diyor gol mü atabiliyor sanki yollasınlar gitsin bu tip adamlar.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 yalnız quaresma'nın sakatlığı nüksetmedi, sağ bacağındandı önceki sakatlık, bu sol bacak
Öne çıkan mesajlar