Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk yarı için konuşuyorum önümüzdeki tüm maçları kazanırsak şampiyonluk için büyük bir avantaj elde ederiz .

ben hala umutluyum bu sene en az 2 kupa alır bu takım.

ligdeki en büyük rakibimiz trabzonspordur . bursa kayseri fb ve gs beni korkutmuyor .
Mesaj tarihi:
oldun said:

galatasaray macında cok sakat verebiliriz bobonun o maca yetişememesi yüksek ihtimal dio ntv

BOBO’nun yürüyecek hali yok
Beşiktaş takımının şube sorumlusu Serdal Adalı, “Belindeki sorunlar çözülmez ve orantısız gelişen kas iptal edilmez ise Bobo’nun futbol yaşamı tehlikeye girebilir” dedi.

BEŞİKTAŞ’ta Bobo sıkıntısı sürüyor. Son maçlarda savunmaya çeki düzen veren siyah beyazlılar, Brezilyalının olmaması sebebiyle gol yollarında sıkıntı yaşarken, sambacı ise sakatlığına ve şanssızlığına yanıyor.
Yıldız futbolcu belindeki kasın sinir sistemine baskı yaptığını bu nedenle koşmanın yanı sıra yürümekte bile zorlandığını söylerken, tedavisinin devam edildiğini açıkladı. Bobo’nun ne zaman sahalara döneceğinin belli olmaması teknik ekip ve yönetimin elini kolunu bağlarken, şube sorumlusu Serdal Adalı konuyla ilgili olarak şöyle konuştu:

Seferber ettik

“Bobo, kulüp doktorumuz Devrim Uygun’un uzun süredir yaptığı tedavi sonucunda sezon başından bugüne kadar oynama şansı yakaladı. Halen tedavisi sürüyor. Kuyruk sokumu denilen bölgede orantısız gelişen kas hem kemiklere hem de sinirlere çok kötü acı veriyor. Bobo’nun bir an önce sahalara dönmesi için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Belindeki sorunlar çözülmez ve orantısız gelişen kas yok edilmez ise bu oyuncunun futbol yaşamı tehlikeye girebilir.”
Mesaj tarihi:
Ya en son takım kaç sene önce kornerden veya serbest vuruş organizasyonundan gol attı hatırlayanınız var mı ??

Ben rakip takım olsam sürekli kornere atarım tehlike olunca. Zaten gol atma şansı yok takımın bir de kontradan gömebilme şansları var Konya maçında olduğu gibi.
Mesaj tarihi:
Artık şu parazitleri kadro dışı bıraksakda gençleri oynatıp dursak içlerinden 1-2'si sene sonuna hazırlansa kardır. Necip gibi oynayabilecek 3 genç olsa daha ne isteriz =) Biride forvet olsun lütfen , şu Ali Kuçik belki birşeyler yapar.
Mesaj tarihi:
abi yeterli olsa idi bu maçta yedek alırdı aliyi
bu maçta yedek golcu yokmuş
şimdi öğreniyorum
ne kavga çıkmış acaba fatih tekke ilede bu sorun çözülmedi
Mesaj tarihi:
Llama said:

abi yeterli olsa idi bu maçta yedek alırdı aliyi
bu maçta yedek golcu yokmuş
şimdi öğreniyorum
ne kavga çıkmış acaba fatih tekke ilede bu sorun çözülmedi

3 maç öncemi ne soyunma odasında güya Fatih 'e bağırmış buda karşılık vermiş , tartışma çıkmış. Ne hikmetse adam o maçtan bu zamana hiç hazır hale gelemedi, 1-2 maç oynamıştı halbuki.
Mesaj tarihi:
Eralp said:

ntvspor iki hafta diyor

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/27758/quaresma-en-az-2-hafta-yok
Yanlış yazmışlardır siteye.
Şu anda TV'de alt yazı var son dakika diye. 4 hafta yok.
Mesaj tarihi:
Takımın doktorları ne iş yapıyor acaba çok merak ediyorum en önemli yıldızı takımın sakatlıktan çıkıyor sonra yeniden sakatlanıyor 2 hafta oynadıktan sonra nasıl nüksediyor bu kadar hızlı ve bunu göremiyormu bu adamlar .

Saçma sapan maç kaybettik futbolcu sıfatı olmayan adamlar gelmiş beşiktaş'ta ağalar gibi takılıyorlar gargamel suratlı uzaktan gelen şutları sürekli sektiren adama gol atmaktan aciz milyonlar kazanan gerizekalılar. Nobre birde yüzsüzce çıkıp geçen sene 30 gol atsaydım ücretimde indirime giderlermiydi diyor gol mü atabiliyor sanki yollasınlar gitsin bu tip adamlar.
  • Yeni Oluştur...