knox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ya bırakın şu adamı oldum olası kaval kemiği ile top süren vasat bir topçuydu işte
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Abi atletizm takımından 100m koşucularını al, 2 ay topla idman yapsınlar, al sana Holosko hatta daha bile hızlısı. Yani futbol adına özel hiçbir yetenek yok bu adamda. Sivas maçında Tello olsaydı sol kanatta ne asistler yapmıştı.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 hahaha, zamanında bayan buz hokeyi milli takımında yapmışlardı o işi. takım yeni kurulurken baktılar eldeki hokeyciler iyi kayamıyor, iyi kayan figür patencilerini aldılar 2 ay sopayla çalıştırıp hokey kuralı anlattılar, hokey milli takımı diye figürcü kızları sürdüler piste sonra :D
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 çok mantıklı. usain bolt 1 ay antrenman yapsa fransa 2. liginde hemen başlar oynamaya. ertesi sene juventusta falan oynar. gerçi juventusa elvan abelese gitse o bile oynar
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 e elde hazır yapılmışı var işte, sabri sarıoğlu çıkıyo ortaya. bahsettiğim hokey olayında da kırıta kırıta kayıp sağa sola dönüşlerde kıç atan hokeycilerimiz olmuştu, gerçek hokeyciler zamanla arayı kapatıp geri aldılar milli takımı :D
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 sabri atlet olamaz diye futbolcu yapmışlardır zaten. kesin her seferinde erken çıkarak diskalifiye olur. olmadı ters yöne falan koşar. hokey de erkek sporu diye geçiyor ya, nhl izleyen heriflerin alkislarlayasiyorum tarzi sitelerinde alay konusu olmuştur kesin.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 valla yabancılar için türk milli takımını (hele bayan milli takımını) izlemek bizim futbolda kamboçya ligini izlememiz gibi bir şey olduğundan çok dikkat çekmemiştir, bizim yerli hokey camiasının da pek internetle falan işi gücü yok, zaten ilgilenen bir avuç insan var, onlar da uğraşmaz öyle şeylerle, kaynadı o yüzden :) Bi de evet erkek sporu falan da, kızlar bizden çok daha sert oynuyolar hiç acımıyolar valla, çirkeflik 2-3 katına çıkıyo kız maçlarında, hayır birbirlerini geçtim beraber antrenman yaparken bizim bacak aramıza sopa takıp çekmeye falan kalkanlar vardı, erkek erkeğe yapmaz öyle şey, acır.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Hilbert sağlıklı iletişim kurmak için Türkçe öğreniyormuş asdfsad Öyle ya da böyle helal olsun, paramı alırım, kulübüm tercüman tutar 2 sene sonra giderim düşüncesi yok adamda, yoksa ders mers uğraşmazdı.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Doğru yapıyor, İngilizce tercüman da berbat zaten, daha kötü olamaz.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 DarKRideR said: Hilbert sağlıklı iletişim kurmak için Türkçe öğreniyormuş asdfsad Öyle ya da böyle helal olsun, paramı alırım, kulübüm tercüman tutar 2 sene sonra giderim düşüncesi yok adamda, yoksa ders mers uğraşmazdı. e dediğin gibi bi düşünceye girebilecek seviyede bi oyuncu değil çünkü, kapasitesi belli, hani "2 sene sonra gidip" kariyerinin daha ileri safhalarında Beşiktaş'tan daha iyi bir takımda oynama ihtimali pek yok, hatta beşiktaşta oynaması bile mucize, tüm gücüyle yapışıyo işte bu fırsata :) Gordon da böyleydi hatta tam kazma olduğundan daha beter yapışmıştı adam, "hayatım boyunca alamayacağım parayı ödüyor beşiktaş hayatta bırakmam" diye tutturmuştu hatırlarsanız :)
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 abi gordon ile hilbert'i bir tutma yalnız ya asdf Gordon beşiktaş tarihinin en kötü transferlerinden bir tanesiydi, hilbert bence çok iyi bir transfer olmasa da şimdiye kadar hiçbir zararını görmediğimiz bir transfer, elinde bonservisi geldi ve diğer yabancılardan çok daha düşük bir fiyata oynuyor, hatta birçok yerliden daha ucuza oynuyor genele vurduğumuzda, onu geçtik adam formsuz, ciddi anlamda formsuz ki yavaş yavaş form tutmaya başladığı anda adam eksikliğinden sağ beke koyduk adamı, orada sürünüyor. Orta açma konusunda katılıyorum, lakin bu Stuttgart'in şampiyon olduğu sene Hilbert'i hatırlayın, adam ne kadar etkili oynuyordu. Ben hala adama güveniyorum, yaşı da genç sayılır Türkiye şartlarında göre, form tuttuğunda uzun süre Beşiktaş'ta iş yapar Hilbert, ha tahminen 1.5 senedir neredeyse hiç oynamadığı için Beşiktaş gibi ülkesinin büyüğü sayılabilecek kulüplerde oynama imkanı pek yoktu. Beşiktaş'a gelmek onun için ayrı bir şans, orasını da hesap etmek gerek :)
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 o değil de bobo ne zaman türk oluyor?
knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 elimizde tutabilicezmi asıl sorun bu,türk olmasını falan geçtim.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Bobo Türk olacak büyük ihtimal ya, hatta sorulmuştu Türk milli takımında oynar mısın diye oynarım niye olmasın demişti sfsdfsd umarım olur
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Milli takımda falan oynamasın yok artık. 70 milyonuz bi takım çıkartabilelim bi zahmet.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bobo milli takıma iyi gider yalnız şu an. forvet yok zaten takımda.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 milli takımı adam etmenin tek yolu içindeki türkleri temizlemek zaten şu an :)
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 _Tora_ said: Q7 ne zmn donuyor hafta sonu varmi? 15-20dk oynatabilr.. hem bi moral olsun diye.. hem bi durumunu görmek icin.. kadroya alıncak die biliorum
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 basin sozcusu gibi aciklama yapmissin `kardes de oynasin` :)
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 _Tora_ said: Q7 ne zmn donuyor hafta sonu varmi? bugün takımla başlamış çalışmalara cenkte çalışmış hatta takımla ptesi oynar sanırsam 45 dk
Öne çıkan mesajlar