Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

Zegna said:

kampanya baslamıs besiktasta.

"herkes 1 euro versin, robinho besiktasa gelsin" diye

eeuhuheuhe

şaka di mi bu :)

Yoksa zamanında GS'ye para dileniyo bilmemne diye bi sürü laf eden dalga geçen insanların bayağı bir kısmı (kalanı da fenerli, onların parası bitmez zaten) tükürdüklerini feci yalayacaklar hehe
Sosyal ağlarda paylaş

rewendor söylediğin kel alaka, bu sadece robinho' yu getirsinler diye yapılan bir kampanya. kimsenin kimseden para dilendiği yok gs dışında. zira gs kadar bir ayağı çukurda takım da yok şu an 3 büyükler arasında. stadınız falan bitince ne olur zaman gösterir şimdilik konuşma hakkına sahip değilsiniz malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

mclovin said:

rewendor söylediğin kel alaka, bu sadece robinho' yu getirsinler diye yapılan bir kampanya. kimsenin kimseden para dilendiği yok gs dışında. zira gs kadar bir ayağı çukurda takım da yok şu an 3 büyükler arasında. stadınız falan bitince ne olur zaman gösterir şimdilik konuşma hakkına sahip değilsiniz malesef.

kel alaka değil, tamamen aynı şey, birisi getirip sonra parasını ödemek için diğeri baştan getirmek için aynısını yapıyor işte.

ha bir de, şu anda GS'nin mali durumuna laf atacak insan lütfen beşiktaşlı olmasın, önce biraz utansın :) Kendi başkanına onlarca milyon dolar borcu olan sırf borcu yüzünden berbat yönetimini değiştirmekten bile aciz olan kulüp taraftarının başka takıma "bi ayağınız çukurda oğlum ehu" demesi çok komik oluyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş'ın başkanına olan borç olayı çok farklı bir şey. O tamamen başkanın kendi yapığı bir şey. Klübün alcak parası yoksa ben alırım diyip klüp bana borçlu demek dünyanın en saçma işi. Başkanlık sadece maddi değil gönül işide. Mantıklı düşünsün almasaydı. Klübün bana borcu var demek komik geliyor bana. Yöneticilerin ezikliliği o tamamen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...