Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türk tv'lerindeki animeler

Sam

Öne çıkan mesajlar

Bleda said:
ya mtv türkyie digiturkten çıkıomu?

çıkıosa hangi kanal?

+ şuanda kanal1 de hayalet kaınca die animemsi bişi var 2003 te ödül almış ilgilenen izleyebilir.

Değişmediyse 93. kanal.

Bu arada Hellsing falan güzel hoş,izlerken güzel vakit geçirmiştimde Vampir avcısı vampir veya melez vampir senaryoları artık baymaya başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

Digiturk izleyenler bilir,S'nek tv bir ara anime serilerine dadanmıştı,ilk olarak Ikkı Tousen sonra Samurai Champloo daha sonra Tenjo Tenghe ve en son olarak da Gungrave...S'nek fanı olmuştum resmen (hem Veronica Mars'ı da veriyorlardı) şu an vermiyorlar ama galiba,keşke yayınlasalar TV'den izlemek daha zevkli sanki..
Sosyal ağlarda paylaş

SturmVogel said:
MTV Türkiye "Anime Gecesi" kuşağıyla haftada 2 gün Anime yayınına geçiyor. (Salı 22.00 ve Cumartesi 09.00) Başlangıcı ise Basilisk ile yılbaşı gecesi yapıyorlar.

Basilisk'in bitmesinden sonraki zaman için bir serileri daha var ama bu henüz açıklanmadı. (Ben öyle diyormuşum sonradan Gundam falan çıkıyormuş! :) )

Hadi yine iyisiniz.

http://www.mtv.com.tr/pid_218_MTV_TR_ANIME_GECESI

niyeyse böyle şeyleri hep ucubik saatlere koyuyorlar.

türkçe avatar'ı de mesela bu yüzden izleyemedim.
saat 9'de anime mi olur yav?
koysunlar şöyle öğleden sonraya felan.

peki 22'deki tekrar mı oluyor yoksa yeni bölümler mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Sabahın köründe yayınlamakla kalmaz, iğrenç bir dublaj ile yayınlardı. Hatta Kenshin'nin bir sahnede "Hiten Mitsurigiri giri ryu" dediğini bile duymuşumdur. Sağolsun sabahın köründe benle birlikte izlemekte olan ev arkadaşlarını fazladan bir kelime sokarak ayıtlmayı başarmış yegane yapıttır kendisi.

Edik: Şimdi aklıma geldi ya. Bu Hellsing kaçıncı bölüme geldi MTV de? Hani neden soruyorsun derseniz. Integra ile keltoş yapay vampir arasında çok pis bakirelik hakkında muhabbetler dönüyordu bir bölümde. Orayı nasıl düblajlamışlar merak ettim :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...