sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Günün sorusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mısır dumanı, dondurma sırası, salak saçma pop şarkıları, hayvani kalabalık ve yüzlerce dükkan olmayan deniz kenarı her yer benim için uygun bir tatil mekanıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 3-4-5 karışık aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 1-3 karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 arkadaki yüksek dağlardan gelen ince bir esinti.. bahçemizin çimlerine uzanmışım.. kalkıp bahçe kapısından çıkıp kumsalın sıcak kumlarına basıyorum.. etrafı şöyle bir kestikten serin suya bırakıyorum kendimi.. tatil benim için buydu, artık sadece hayal olacak gitti gül gibi yazlık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 sabah kalkıyorum buz gibi suda yüzümü yıkıyorum, havuz kenarında kurulu salamlı, jambonlu mükellef kahvaltı soframa oturuyorum, birisi taze sıkılmış buz gibi portakal suyumu getiriyor, yudumlarken gazetemi okuyorum, daha sonra sıcak geliyor ve havuza girmek istiyorum, sağ ayak baş parmağımla havuzn sıcaklığına bakıyorum 30 derece, hemen söylüyorum 28 dereceye indirtiyor ve havuza atlıyorum ... ufff ne güzel tatil olurmuş yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Denizdir kumsaldır.Aynı zamanda tabi temiz havadır ormandır dibek kahvesidir.Beachdir clubıdır mangal keyfidir budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Hepiciğini yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 hepsinden var biraz. düşündüm de 2. pek yok. hatta 1. de pek yok çok deniz meniz aramam yaw öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 tatil diye bişi yoktur.insan tatilini kendisi yaratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Tatil içimizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Tatil ne arar la bizim dükkanda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Yaz okulu şıkkı nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Benim için tatil MARMARİS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Benim için tatil sevdiklerimle hoşbeş olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 aile babası :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 'Şehirde arkadaşlarla dolu dolu vakit geçirmektir.' ya bu yada yurtdışı. bodrum antalya falan tatil gibi gelmiyor. gecesi keyifli gündüzü ağır sıkıcı o tip tatilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 tatil ne olaki : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 tatil dedelerdir. evet nie sasirdiniz biz tatillerde hep dedemlere giderdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 bu sene balıkesir akçay ziraat bankasında arkadaşım memur olarak işe başladı o yüzden tatil=balıkesir akçay benim için. hem ziyaret hem de kumsal+deniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 balıkesir/akçay'ın nerelerindesin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 gun icinde ugrastigim kaplamalarin kapsama alani disina cikmaktir tatil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Tatil deniz kum güneş ve hatundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar