PZero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 http://www.sansurekarsiyuruyus.com/ içerik linkte paticik olarak katılabilriz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 internet de çok bozdu. bilseler böyle suyunun çıkacağını military dışına çıkarmazlardı. verceklerdi her internet kullanıcısına e-kimlik bak noluyo. ha konu ile ne alaka derseniz, bilmiyorum gfdh. (ama bu derece troll kitle olmazdı, haliyle sansürler azalırdı belki :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 katılmak boyun borcumuz cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 internet üzerinde yapılan, sansüre karşı yürüyüş mü yoksa internete yönelik sansüre karşı yürüyüş mü? başlıktan o kısmını anlayamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 inci katılıyomuş bide. püü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 biz de katılsaydık yav, o sayfada ismimiz çıkar ünlü olurduk. (gerçi tembelizdir, ya boşver şimdi kim yürüycek o kadar yolu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 iyimiş başarılı olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 forçen said: internet üzerinde yapılan, sansüre karşı yürüyüş mü yoksa internete yönelik sansüre karşı yürüyüş mü? başlıktan o kısmını anlayamadım ben üzerinde yapılan internet sansüre karşı yürüyüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 hehe ya ne zorluonuz ki geçici çözüm için dns başına kalıcı için sandık başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 sınavlar bitti ya insanlar boş kaldı tabi zaman öldürmek için napsak diye şaşırıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 İsterse 3 milyar imza toplasınlar, Birşey değişmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Bide, seçimde sandıkta değil olay. Yutupun kapaılış nedeni atatürk'e hakaret barındıran şeyler falan. Kaç kez kapatıldı açıldı farkında mısınız ilk zamanlar. Videolar kalktı açıldı yine kondu kapandı en son kökten koydu mahkeme. Yasada var bu ve adam gibi belirtilmiş değil biçok şey. Onu düzeltmeden istersen halep'de 70 arşın uç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 atatürk'e hakaret işin bahanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civilian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 abi biraz sansür olmalı ya.sonra bilişim suçları ile baş edilemezki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Bide yutup kapalı kalsın boşver. Millet komik video izleyip içine ediyor internetin, zaten yetersiz sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ahahahaha sayfayı en aşağı indirdim arda çıktı karşıma helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 google'ı da kitlemeyi başardılar nihayet, şu yürüyüşü bir an evvel yapsınlar da. dns'e güvenip bunca vakit yapılmadığı hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar