Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgili Aral Ithalat....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aral konusunu sc2 grafik muhabbetine dondurmussunuz. herneyse, hala 35£'a siparis verebiliyorum UK'de. free delivery de var salı gunu ama hem kartımda limit yok, hem de salı gunu calısıyorum tum gun.

automat kalaşnikov kısaltmalarından kaçınalım. -sam
Mesaj tarihi:
Viktor said:

sevgili aral ithalat
cehennemde yan plz

starcraft 2
normal versiyon 140tl
collectors 200tl

elestirilerede su sekidle cevap veriyor beyfendiler, magrur olma aral ithalatim, senden buyuk kotik var

said:
bizim birşey sakladığımız yok gökhan bey. biraz daha saygılı olursanız sevinirim.
türkiyedeki vergi kanunu ve bandrol kanunu araştırırsanız bu ürünlerin fiyatlarının neden böyle olduğunu daha iyi anlarsınız. ürünün kitapçığı ve kutusu Türkçe olarak yurtdışında özel hazırlandı.

işinize gelen herşeyi eleştiriyorsunuz ama iyi bürşeyler yapıldığı zaman taktir etmeyi bilmiyorsunuz. yakın zamanda türkçe oyunlar çıkacak o zamanda bizi taktir edecekmisiniz çok merak ediyorum. cevap almadan sallamak sizin için çok kolay.

olum sırada konuşuyorlardı, adamlar hesaplamışlar avrupa versiyonuyla aynı fiyata gelmiş türkiye'ye.

sudan ucuz yani.
Mesaj tarihi:
"işinize gelen herşeyi eleştiriyorsunuz ama iyi bürşeyler yapıldığı zaman taktir etmeyi bilmiyorsunuz. yakın zamanda türkçe oyunlar çıkacak o zamanda bizi taktir edecekmisiniz çok merak ediyorum. cevap almadan sallamak sizin için çok kolay." said:

oha bir cidden aral dan mail olarak gelen cevap mı
öyleyse nasıl bir firma oldukları belli
şu ciddiyetsizliğe bak
Mesaj tarihi:
star craftın olayı grafiklerinin güzelliği filan değil ki. Yaratıcılığı, senaryosu, karekterleri, ortamı filan.

SC2 ye de ultra kasınç grafik koysalarda oynayamasak mı adam gibi..
World in conflict nasıl kopuyordu bilgisayarımda. nuke geldi mi gg. Böyle olması şart mı yani?
Mesaj tarihi:
hozceri said:

senditte 69 pound yazıyordu
oda 170 e falan geliyor sanırımda araldaki eleman gümrükte sorun cıkıyor falan filan dedi dogrumudur

yalana gel ya. Çıkmaz hiçbir sorun merak etme. İmkanı yok hatta.

Gümrüğe yazı mı göndertmiş tüm sc 2 leri durdurun giremezler diye hey allam ya.

kargo HARİÇ 150 euro ve 5 kiloyu aşmayan paketler takılmaz. Biomedikal ürün, silah, uyuşturucu vs. getirtmiyorsanız tabi.
Mesaj tarihi:
aynı abi fiyat. sendit'te uk shipping beles. shopto'da da belki oyledir de goremedim sitesinde. zaten oyle rezil bi websitesi var ki insan guvenemiyor kredi kartı bilgisini vermeye :p
Mesaj tarihi:
shopto'da var CE
http://www.shopto.net/PC/VIDEO%20GAMES/PCST37-Starcraft%20II%20Wings%20of%20Liberty%20Collectors%20Edition.html
hatta in stock yazıyor
normal versiyon shopto'da 82 TL
CE: 153 TL
3,4-5 pound da kargo parası var ama
Mesaj tarihi:
Viktor said:

said:
bizim birşey sakladığımız yok gökhan bey. biraz daha saygılı olursanız sevinirim.
türkiyedeki vergi kanunu ve bandrol kanunu araştırırsanız bu ürünlerin fiyatlarının neden böyle olduğunu daha iyi anlarsınız. ürünün kitapçığı ve kutusu Türkçe olarak yurtdışında özel hazırlandı.

işinize gelen herşeyi eleştiriyorsunuz ama iyi bürşeyler yapıldığı zaman taktir etmeyi bilmiyorsunuz. yakın zamanda türkçe oyunlar çıkacak o zamanda bizi taktir edecekmisiniz çok merak ediyorum. cevap almadan sallamak sizin için çok kolay.

nasıl bi hırsla yazdıysa :D
viktor msn'ni heklicekler ayvayı yedin
Mesaj tarihi:
yunusemre'ye katılıyorum sendit'ten almayın 4-5 kişi aldık acı çektik resmen. Hatta bir arkadaş oyunu ingiltere'ye sipariş etmesine rağmen 5 iş gününde gelmedi, sonra siparişini iptal etti.
Mesaj tarihi:
ebay'de cd key satılıyordu eskiden. oynun direk dvdsini buldumda cd key de satın aldık mı orjinal oluyor işte. :p

bu arada asıl cinlik sc'yi 30 tl den yeniden satıyor olmaları. daha 2 ay önce 15 tl mi neydi. ben seneler önce 20 ye almıştım. lol aral aranıyor
Mesaj tarihi:
Sendit'i hiç tavsiye etmem, adamlar maillarınıza bakmıyor bile. Geçen siparişte adamlara derdimi anlatamadım bir türlü çünkü hepsi bir tarafı ile okumayı tercih etmiş. Sonunda mağdur oldum iptal ettirdim siparişi bir daha da sizden almam vs dedim. Hediye çeki verelim kusura bakmayın dediler ne gelen vardı ne giden.
  • Yeni Oluştur...