Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Seyis Allah, allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Bone said: Behlul said: aoe2 oduncu yaparım usta çe çe çe çe çemberi daralttık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 aral konusunu sc2 grafik muhabbetine dondurmussunuz. herneyse, hala 35£'a siparis verebiliyorum UK'de. free delivery de var salı gunu ama hem kartımda limit yok, hem de salı gunu calısıyorum tum gun. automat kalaşnikov kısaltmalarından kaçınalım. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Behlul said: aoe2>sc2 Şunu gördüm ya ahahaha efsane O aslında öle değildir Sensible>fifa,pes,zart zurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Viktor said: sevgili aral ithalat cehennemde yan plz starcraft 2 normal versiyon 140tl collectors 200tl elestirilerede su sekidle cevap veriyor beyfendiler, magrur olma aral ithalatim, senden buyuk kotik var said: bizim birşey sakladığımız yok gökhan bey. biraz daha saygılı olursanız sevinirim. türkiyedeki vergi kanunu ve bandrol kanunu araştırırsanız bu ürünlerin fiyatlarının neden böyle olduğunu daha iyi anlarsınız. ürünün kitapçığı ve kutusu Türkçe olarak yurtdışında özel hazırlandı. işinize gelen herşeyi eleştiriyorsunuz ama iyi bürşeyler yapıldığı zaman taktir etmeyi bilmiyorsunuz. yakın zamanda türkçe oyunlar çıkacak o zamanda bizi taktir edecekmisiniz çok merak ediyorum. cevap almadan sallamak sizin için çok kolay. olum sırada konuşuyorlardı, adamlar hesaplamışlar avrupa versiyonuyla aynı fiyata gelmiş türkiye'ye. sudan ucuz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 senditte 69 pound yazıyordu oda 170 e falan geliyor sanırımda araldaki eleman gümrükte sorun cıkıyor falan filan dedi dogrumudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 "işinize gelen herşeyi eleştiriyorsunuz ama iyi bürşeyler yapıldığı zaman taktir etmeyi bilmiyorsunuz. yakın zamanda türkçe oyunlar çıkacak o zamanda bizi taktir edecekmisiniz çok merak ediyorum. cevap almadan sallamak sizin için çok kolay." said: oha bir cidden aral dan mail olarak gelen cevap mı öyleyse nasıl bir firma oldukları belli şu ciddiyetsizliğe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Behlul said: aoe2>sc2 +1234569876123 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 onun tartışmasını çok eskiden yapmıştık, sc>aoe çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 o-o-o-oduncu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 star craftın olayı grafiklerinin güzelliği filan değil ki. Yaratıcılığı, senaryosu, karekterleri, ortamı filan. SC2 ye de ultra kasınç grafik koysalarda oynayamasak mı adam gibi.. World in conflict nasıl kopuyordu bilgisayarımda. nuke geldi mi gg. Böyle olması şart mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 çift mesaj :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 hozceri said: senditte 69 pound yazıyordu oda 170 e falan geliyor sanırımda araldaki eleman gümrükte sorun cıkıyor falan filan dedi dogrumudur yalana gel ya. Çıkmaz hiçbir sorun merak etme. İmkanı yok hatta. Gümrüğe yazı mı göndertmiş tüm sc 2 leri durdurun giremezler diye hey allam ya. kargo HARİÇ 150 euro ve 5 kiloyu aşmayan paketler takılmaz. Biomedikal ürün, silah, uyuşturucu vs. getirtmiyorsanız tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 arkadaş sendit'ten 85 tl ye aldım dedi hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 35 pound oyun sendit'te, ama collector's edition değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 sendit'te hala 35£ zor tutuyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 shopto kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 aynı abi fiyat. sendit'te uk shipping beles. shopto'da da belki oyledir de goremedim sitesinde. zaten oyle rezil bi websitesi var ki insan guvenemiyor kredi kartı bilgisini vermeye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 shopto'da var CE http://www.shopto.net/PC/VIDEO%20GAMES/PCST37-Starcraft%20II%20Wings%20of%20Liberty%20Collectors%20Edition.html hatta in stock yazıyor normal versiyon shopto'da 82 TL CE: 153 TL 3,4-5 pound da kargo parası var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Viktor said: said: bizim birşey sakladığımız yok gökhan bey. biraz daha saygılı olursanız sevinirim. türkiyedeki vergi kanunu ve bandrol kanunu araştırırsanız bu ürünlerin fiyatlarının neden böyle olduğunu daha iyi anlarsınız. ürünün kitapçığı ve kutusu Türkçe olarak yurtdışında özel hazırlandı. işinize gelen herşeyi eleştiriyorsunuz ama iyi bürşeyler yapıldığı zaman taktir etmeyi bilmiyorsunuz. yakın zamanda türkçe oyunlar çıkacak o zamanda bizi taktir edecekmisiniz çok merak ediyorum. cevap almadan sallamak sizin için çok kolay. nasıl bi hırsla yazdıysa :D viktor msn'ni heklicekler ayvayı yedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 sendit'den almayınn, en az 15 gün gelişi ( ki 15 günde alan öpsün başına koysun ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 yunusemre'ye katılıyorum sendit'ten almayın 4-5 kişi aldık acı çektik resmen. Hatta bir arkadaş oyunu ingiltere'ye sipariş etmesine rağmen 5 iş gününde gelmedi, sonra siparişini iptal etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 yogunluk fln vardir simdi. aceleniz yoksa ama alinabilir. keza ben oyle yapcam galiba. isterse 2 ay sonra gelsin acelesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ebay'de cd key satılıyordu eskiden. oynun direk dvdsini buldumda cd key de satın aldık mı orjinal oluyor işte. :p bu arada asıl cinlik sc'yi 30 tl den yeniden satıyor olmaları. daha 2 ay önce 15 tl mi neydi. ben seneler önce 20 ye almıştım. lol aral aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Sendit'i hiç tavsiye etmem, adamlar maillarınıza bakmıyor bile. Geçen siparişte adamlara derdimi anlatamadım bir türlü çünkü hepsi bir tarafı ile okumayı tercih etmiş. Sonunda mağdur oldum iptal ettirdim siparişi bir daha da sizden almam vs dedim. Hediye çeki verelim kusura bakmayın dediler ne gelen vardı ne giden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar