Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ben yapmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 sen bi kontrol ettir aksami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ben kafamı geri çekmeden olayı idrak etmiş oluyorum. ama elimi götürüp okşamam gerekiyor. *le healing master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 aquila said: refleks diyoruz ona, herkes yapiyo. http://www.gogaminggiant.com/wp-content/uploads/2010/07/facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 http://i52.tinypic.com/2qwzmfd.png bunun çizimler harikaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 karınca olayını yaşayan bilir cidden, ele geçiriyolar evi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 raid karınca yemi. kökten çözüm, bir daha gelemiyorlar çünkü geliş yolları ölü karıncalarla tıkanmış oluyor. RAID, BÖCEKLERİ YUVALARINDA ÖLDÜRÜN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Holy said: kökten çözüm, bir daha gelemiyorlar çünkü geliş yolları ölü karıncalarla tıkanmış oluyor. KATLIAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 doğal seleksiyon. ben de gidip amerikan başkanının evine izinsiz girsem, ben de ölürüm. onlar benim evime girerek hayatlarının en büyük hatasını yapmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 biz mutual yasiyoruz artik karincalarla bi ara bizim salonu da ele gecircek gibi olmuslardi, biz de bir turlu kiyamiyorduk oldurmeye sonra nasil olduysa salonda bizim kullandigimiz bolgeye gelmemeye basladilar, televizyon sehpasinin altinda mutlu mesut takiliyorlar su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ben karinca evinde yasiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 hastasiniz siz. benim evimi bocek bassa gama isini veririm eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Karınca kadar zararsız ve evi temizleyip toparlayan başka canlı var mı? Açık bırakma, bal, nutella, reçel vs... Karşılaşmazsınız... Yoksa sizi de ziyaret edebilirler... Kiraya ortak olurlar falan... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 eski evimizde balkonda yaşıyorlardı. arada yemek falan verirdim. içeri pek girmezlerdi, çok tatlılardı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 http://fuck-you-im-an-anteater.com/img/fuck-you-im-an-anteater.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 karinca olumune hayir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 öf allah belanizi versin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Karınca diyince kaşınan sen miydin lan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 yok her zaman diil, badtribe girince kasiniyorum -.- ama fobim var ehiehi :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 beni yaprak bitleri daha cok rahatsiz ediyor. http://www.cals.ncsu.edu/course/ent010/tobacco_pests/aphid_infest1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 yaprak mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 şimdi düşündüm de ben de çiçek değilim ama arı görsem kaçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bacagimi sivrisinek sokmus kasiniyorum tam kasinirken su yaprak bitlerini gordum bi garip oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/229657_165377296855292_113410132052009_399790_4940241_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar