Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 BabacumMostors said: iyi de "will" dfemiş "going to" dememiş "will" kesinlik ifade ediyor "going to" ise olması muhtemel bir şeye gidiyor Cık. Tam tersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 biri o pinokyoya no shit sherlock koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Otrivine said: BabacumMostors said: iyi de "will" dfemiş "going to" dememiş "will" kesinlik ifade ediyor "going to" ise olması muhtemel bir şeye gidiyor Cık. Tam tersi. dorğu tersiymiş sabah sabah sıçmışım ben özür ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Estafurullah keşke bi kahve ısmarlayıp sabah mahmurluğunu alabilsem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 http://static.funnyjunk.com/pictures/57f38b4b_d913_6d930.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 http://i54.tinypic.com/2yos70n.jpg üşürsün böle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 aaaabiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 PÜTÜRCÜK! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Abii yukarıdaki tipler zuhaAHSDHAKJSdhasjdasdsdsadasdsdfgdg33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 aahaha ekrana suratımı yapıştırınca farkettim tüylerin tiken tiken olmasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Otrivine said: Paradox değil ki bu, yaptığı tahmin tutmamış sadece. evet eğer söylediği şeyin kesin olacağını var sayarsan paradox :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 "kesin" ve "varsayım" aynı cümlede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Otrivine said: Estafurullah keşke bi kahve ısmarlayıp sabah mahmurluğunu alabilsem... çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bunu bugün çektim adam suratlı ördek patates adlı çalışmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 goldbaren pazar teftişinde serisinden "hormonlu patates avı!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ALLAH VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 razzRaziel said: "kesin" ve "varsayım" aynı cümlede? Pinokyo kesin konuşuyor ben varsayıyorum, 2 farklı insan 2 farklı yaklaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Hamurdan balık için 4 sayfa konuşuldu bakalım pattes ördek ne kadar hit alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 dasaaa said: goldbaren pazar teftişinde serisinden "hormonlu patates avı!" hormonlu_patates.avi olarak algıladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 istemeden uzağa doğru diğer zepzeleri de çekmişim, iyi bir kadraj olmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Sereglin said: dasaaa said: goldbaren pazar teftişinde serisinden "hormonlu patates avı!" hormonlu_patates.avi olarak algıladım. çok pr0n hormonlu patates shaking orgasm avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Otrivine said: razzRaziel said: "kesin" ve "varsayım" aynı cümlede? Pinokyo kesin konuşuyor ben varsayıyorum, 2 farklı insan 2 farklı yaklaşım. ben ardeth'in söylediğine yazmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 kesin birşeyi varsaymıyo, yanlış anlamışsın. "öyle bir pinokyo düşünelim ki dedikleri kesin olarak gerçekleşsin" durumu daha çok. diğer bir deyişle böyle bir modelin olduğunu varsayıyo. bir olayın modellenmesi gibi filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 El yapımı haftanın 5 gününü dolduran dekanlığa gelsin http://dl.dropbox.com/u/18366514/123.jpg Pazartesi mukavemet II + dinamik salı mühendislik malzemeleri + mühendislik matematiği perşembe dinamik + mühendislik matematiği bu 3 gün nefes alamaz insan, of. Tekrar etmesi var bide bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar