Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 trailer sonunda çıktı. http://www.youtube.com/watch?v=9_MqZn7E-mk batman->dark knight tadında birşey yapmışlar. gerçekçi karanlık falan ama eski tadını vermedi bana yaw:( street fighter'ı yaptılar aynı böyle, gerçekçi hikaye falan. izleyeyim dedim sonuna zor geldim. beğenen bir adam da görmedim. inşallah onun gibi olmaz yaw. küçüklüğümüzde izlediğimiz o mortal kombatlar güzeldi abi gerçek hikayeden gidiodu falan. 2010'da da o eski tarz bi film tutar mı tabi o da var. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 miss gibi tutuyo, hatta oh be özlemisiz, sahane olmus diyo isnanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 OOO, Jax'i Spawn abi oynuyor, izledim bile :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Cuce said: miss gibi tutuyo, hatta oh be özlemisiz, sahane olmus diyo isnanlar. abi bahsettiğim mk 2'nin devamı gibi. yani insan üstü güçler goro moro. devam filmi yapsalar tutar mıydı anlamında dedims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ÇOK iyi be. Son street fighter filmi bunun yanında sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Bu arada, ne olduğu bilinmiyor :p Film olmayabilir, yeni bir MK oyunu için promo bile olabilir deniyor. IMDB'de de bulamadım ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 büyük ihtimalle oyun için falan promo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Böyle bir film çıkarsalar baya güzel olabilir gerçektende ama daha yokumş öyle bir plan tabii. Yeni oyuna promodur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Şu yeni teknolojiyle, imkanlarla süper bi mortal kombat filmi çekebilirler yav çekseler keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 heyecan yaptırdın ne adamsın yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Bazı sitelerde de çekilmesi muhtemel bi film için nabız yoklaması felan olduğu söyleniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Bunun ne olduğu belli mi? Bi bakındım ama bişi bulamadım. Oyun mu? Film mi? Dizi mi? Ortaya atılmış bi video var sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 mortal kombat theme i çalarlar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Yine ölü işte ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 MasterHapLo said: mortal kombat 2 nin basinda olmemismiydi johnny cage? bu trailerda ne isi var eğer bu film olursa, mk1-2 yi unutacaz sıfırdan başlıyo adamlar. bi de bundan olsa olsa mk:scorpion olur rebirth neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 valla şöle bişey buldum imdbde 2013 diyor.. http://www.imdb.com/title/tt0293429/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 7 dakka trailer mı olurmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 izlenmiyor? link atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Planlı yapılmış birşey sanırım.Gerçekten çıkacak galiba film..7 dakikalık trailer hakkında haber var çünkü. http://www.imdb.com/title/tt0293429/news#ni2782669 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 abi trailer linki imdb değil bea:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=9_MqZn7E-mk&feature=player_embedded#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 youtube patlamış mı? giremiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 trailer değil ki bu, kısa film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 abi tamamda youtube a giremiyorum şu an dnsde ayarlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 firefox kullanıyorsan, araçlar > seçenekler > gelişmiş > ağ > ayarlar > otomatik vekil sunucu ayarları na gelip " http://go.navige.com/ " yaz düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar