Arnis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Cok faydalı olmus, güzel fikir ellerinize saglık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 fizban said: pc, ds oyunları da eklenebilir. ama kullanıcısı çok az olduğundan, çok az site bunları direk olarak desteklediğinden emeğime yetmez diye düşündüm. yani pc oyuncusu çok tabi de kaç tane türk pc oyuncusu yurtdışından oyun alıyor ki ? pc eklenir, herkes pc leri yurt dısından alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 linkler bozuk. mesela zavvi linkine tıklayınca http://www.oyunkaca.com/%22http://www.zavvi.com/%22 yapıyor. steam'de sadece 3 oyun listelenmiş. diğer sitelerde de eksik oyunlar vardır diye tahmin ediyorum. new vegas ve fallout diye aradım, pc versiyonlarını göstermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Tasarım çok sadece biraz resimle renklendirilebilir. Misal "Son eklenenler, en çok takip edilenler, vs." oyunların kapak resimleri ana ekranda random getirilebilir yada Listelerin en tepesinde bulunan oyunların kapak resimlerini koyabilirsin. Yorumlar kısmını düzenlemen lazım. En azından alt alta iki yorumun background renkleri birbirinden farklı olmalı. Şu an hepsi karışıyor. Oyunların ekran görüntülerinin olduğu bir bölüm olabilir. Tabi bu iş biraz yük olur size ama acelesi yok. Bunun dışında listelerde ( ve oyun açıklamasında da ) yeşil, turuncu, kırmızı olan kutulardaki sayıların ne olduğunu anlamadım ( Muhtemelen ratingdir. ). Mesela onu belirtici birşey eklense ( icon, açıklama ) fena olmaz. Her zaman son kullanıcıyı düşünmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Fizban, buna Facebook app'i yapmanız lazım tutar baya, sonuçta artık büyük bir kitlenin ilk açtığı internet sitesi facebook. Üstüne her hangi bir auto post yapan bir şey kolayca kodlanabiliyorsa, o günün en ucuz oyunlarını twitter'da paylasacak bir sistem fln olabilir. böylece gittikçe viralleşir site. bir de aynı mantıkta aksesuarlar eklenebilir. sitenin konsepte uygun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Facebook iyi olabilir. Site çok güzel. Başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 linke bastım, bekledim bekledim Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/serenson/public_html/oyunkaca/gameresult.php on line 12 hatası aldım. Sonra çalıştı ama hehe, bildirelim de biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Çok çok iyi düşünülmüş ama ya. Anasayfada özet halindeki listelerde oyunların en düşük fiyatlarının yanında inceleme puanlarının yazması mükkemmel olmuş. Benim de benzer bi projem var gelicek bi ara beklemede kalın sdfsdfds Edit: Lan ben bi de yazmışım buraya bi şeyler. Hiç hatırlamıyorum ama resmen. Neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 çok iyi olmuş site... ama reklam işine de gir bence sonuçta boyle işler de layığını kazanmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 update dahi etmemistim topic'i falan, vay be, ilgi olduğunu bilmiyordum, ilgilenecem söylediklerinizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bir iki oyun alayım dedim sitenden yararlanayım dedim, ama bazı hatalarla karşılaştım o yüzden up'ladım topiği. işe yarıyan bir hizmet yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bende bakmıstım ama eksikler vardı baya sıkıldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 güncellenmiyo galba pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 yok guncellenmiyor. usenmesem bir ara teknofiyat.com formuna gecirecem, daha pratik olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Domain'i kodlariyla birlikte satarim isteyene. Site benim degil ama olsun. Sahibi ilgilenmiyo nasilsa. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 hahahah =) yazık olmuş bence ilgilenilmemesi, ilk gördüğümde meh demiştim ama şimdi bi daha düşündüm iyi fikirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 fikir iyi, iş yapar. affiliate olaylarına girilmesi lazım tabi bir de. belki siteye azıcık gorsel fln da koyulabilir mi dicem ama gerek de olmayabilir basit ve hızlı kalması için. SEO LAZIM AMA asdafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 seo çok da lazım değil bence ilk aşamada, zaten internetten oyun sipariş edecek kişilerin nette takıldığı ortamlar aşağı yukarı belli, bi viral yayarsın orda burda periyodik olarak yeter de artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ya ama ucuza bakan adam türkçe aramayacak öyle düşünürsek de. oyun kelimesi altında akabilir seo durumlarından güzel bir trafik. dediğin de olur hatta daha güzel olur da, o biraz farklı bir durum. yani kendi başına yapabileceği bir şey diyemeyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 fikir çok iyi ben direk kullanırım her oyun almadan önce girer bakarım yeni çıkan oyunları vs takip ederim güncellenirse ilgilenilirse çok iyi olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Bir de bizim oyunlar bölümünde yaptığımız digital download oyunlardaki "DISCOUNT WATCH!" kafasını eklerse, günlük tekil ziyaretçi artar sdfasa akıyor mu yoksa fikirler ? fizban selams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Peki bu fiyatlar vs otomatik artıp azalınca oluyor mu sızın sıtede de yoksa direk sizin hergün her oyunu takip mi etmeniz gerekıyor fiyatları ıcın o zaman tabii bende usenırdım hıc ugrasılmaz o kadar cok seyle valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Ya bu arada nolur oyle 100-200 lira teklif edip bosuna mesaj kutumu doldurmayin. 12 tane mesaj geldi oyle. O paranin yarisini bu adama vericem ben sonra "caldim sattim al bunu barisalim" diyerekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Peki sordugum olay nasıl? yani dıyelım shopto artık 3 sene ki oyunu 24 dolara degıl 13 dolara satıcak (tamamen varsayım) bu site de boyle ınıyor mu otomatik yoksa site sahıbı kalkıp onu gorup 13 dolara mı düşürmeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 odomadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar