speedy21 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 oy vermek isteyenler, buyrun link: http://turkey-vs-israel.free-opinion.com/US/EN/vote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ALLLAAAAAH İNTERNET OYLAMASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 internet anketlerindeki ezici üstünlüğümüzü unutmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 1000türk 10000 israilliyi yok etceği için %10 olsak iyi bi rakam elde etmiş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 İnci öldürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Totalde 20m musevi var mı ki world wide bakınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 dalga mı geçiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 said: The world is with you. You make humanity proud. Respect to Erdogan and all Turkish people. I love your food. Israel is a rat. Yemeklerimiz olmasa sıcmıstık. ordan kazanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 olm yalnız Fuck TUrkey go Israel falan diyenlerde Türkiyeye oy vermiş gözüküyor..anlamadım ebn bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 abanın oylara yigitler! alla alla allla alllaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 said: Islam is dangerous - US - Voted for Turkey - Turkey (6 minutes 27 seconds ago) And it must be stopped. Support Israel! ben de tag'de failledim, bulaşıcıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 said: Cuce TR Voted for Turkey Turkey (1 minute 18 seconds ago) We will drown you in our spit! hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 aquila said: dalga mı geçiyosun? Google said: Dünyada kaç müslüman kaç yahudi var? Bu sorunun cevabını Vatikan'ın yayın organı Osservatore Romano gazetesi veriyor. Hangi Dinin Ne Kadar İnananı Var Vatikan’ın yayın organı Osservatore Romano gazetesi, Dünyada dine inananların sayısını çıkardı. Kaç kişi Hristiyan kaç kişi Müslüman, kaç kişi Yahudi? İşte rakamlar. Vatikan'ın yayın organı Osservatore Romano gazetesinde yayınlanan istatistiklere göre dünya nüfusunun yüzde 17.4'ü Katolik iken, Müslümanların oranı yüzde 19.2 olarak hesaplandı. Araştırmayı yapan Rahip Vittorio Formenti, ”Dünya nüfusundaki artışla, Katolik nüfusundaki artış oranı aynı. Ancak Müslüman aileler daha çok çocuk yapıyor” dedi. Protestan, Ortodoks gibi onlarca mezhep dikkate alınırsa Dünya nüfusunda Hıristiyanların oranı yüzde 33'e çıkıyor. DÜNYA DİNLERİ VE İNANAN SAYISI 1- Hıristiyanlık: 2.14 milyar 2- İslam: 1.3 milyar 3- Hinduizm: 781 milyon 4- Budizm: 324 milyon 5- Sihizm: 19 milyon 6- Yahudilik: 14 milyon Böyle birşey hatırlıyordum ondan sordum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 inci orayı bastı bikaç gün önce. %28'e 72 israil öndeydi 55'e 45 türkiyeyi öne geçirdi hayvanlar sfdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 dünya dördüncüsüymüşüz lol. bu arada haydi davranın mouselara kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 yorumsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Olm biri yorum eklesin şimdi yola çıksak sabah kahvaltımızı tel aviv de yaparız diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 megafone desktop alert verdi dunyadaki butun JIDF ciler abanicak simdi, alicaz elimize GTYUS.org u alsin biri give turkey your uncoditional support diye GIYUS hesabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 abi GIYUS ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 İnciye yazın lan inciye hemen abansınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 bu oylama yeni değil, inci bir kaç gün önce abandı zaten. bir önceki sayfada yazıyor aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Aket-Atum said: abi GIYUS ne? give israel you unconditional united support megafon desktop var adreste iste, yukluyorsun israil tartismasi olan sitelerin linkleri geliyor AGA ABANIN HAKKIMZIDA KOTU KONUSUYORLAR diye, sonra dunaydaki butun JIDF ciler abaniyor linklenen siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 AHAHAHAHA birileri hacklemis, israile oy versende turkiyeye gidiyor adsfasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedy21 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 hacklemediler asıl geyik o zaten inci işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 dengeli lan bu oylama nası oluyo inci yetersiz kalmış omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar