toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 gerizekalı mısın? izmirli değilsem ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 klorak mı içtin gari, niye kufur edipduru? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Hayır ciddi ciddi tartısırken araya sacma sapan bisey soyluyorsun. Saka mı yaptın sen simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ciddiyet arıyosan yeri burası değil zaten. ayrıca izmir espirisini bu kadar ciddiye almak yerine sahibinden.com a girip, detaylı aramada bölge seçimini izmir olarak ayarlarsan, ürün satan kişi sayısının hiç de az olmadığını görürsün. hatta senin yerine ben yapayım, sen o sırada kumru sipariş et. boyoz canını senin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 gittigidiyordan al geri iade edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 kavga etmeyin la sdghds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Esh said: klorak mı içtin gari, niye kufur edipduru? =) AHAHAHHAAHAHAHAHAHAH lan ege şeyi bu izmir değil klorak hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 bu arada gevey aldım 24 liraya 5 dakka sürdü unlock cillop gibi kullanıyom zaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Cons said: Esh said: klorak mı içtin gari, niye kufur edipduru? =) AHAHAHHAAHAHAHAHAHAH lan ege şeyi bu izmir değil klorak hariç sdf bi de ben izmirliyim olm, baya kullanılırdı bu kelimeler babaanneler dedeler tarafından =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 millet konuya limon sıkmasanız=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 pazartesi muhtemelen i-phone 4 ya da nexus s alıcam. sezgin kızacak i-phone 4 alırsam ama olsun lol. sormak istediğim bir şey var. turkcell ya da vodafone kampanyası ile almayı düşünüyorum. 8 yıldır falan turkcell kullanıyorum, yalnız faturalı hat değil. vodafone'un kampanyası ile alırsam ayda 99 tl'ya 18 ay boyunca ödeme yapıyorum. sınırsız internet, her yöne 250 dk arama, 150 dk mesaj vs var. toplamda 2.000tl ödüyorum. turkcell'de ise her yöne 150 dk arama ve mesaj var. fakat ona 119 x 24'den toplamda 2.850tl ödüyorum. vodafone daha cazip görünüyor olsa da turkcell kalmak daha iyi olur aslında. çünkü vodafone'un sınırsız internet'i sanırım belli bir süre sonra çok yavaşlıyormuş. bilmiyorum ne kadar doğru bu ama. yani arada 800 lira falan fark var, ama hangi kampanya daha mantıklı olur karar veremedim. var mı vodafone kullanan mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 abi 5 gelecek iken neden 4 alıyorsun onu anlamıyorum :ı Bir de kontratlı alacakmışsın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 abi 6 aydan falan bahsediyoruz en az. bu sene çıkmayacak diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Eylul Ekim gibi çıkacak işte naptın abi? Yani şunu demek istiyorum, bu zamana kadar almadın çok geç alıyorsun 4-5 ay sonra fiyatı düşecek. Nexus alsan yarı fiyatına, istersen sonra değiştirirsin satip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ya kesin kararım değil zaten, merak ettim sadece önceki sayfadaki soruyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 -Deno- said: pazartesi muhtemelen i-phone 4 ya da nexus s alıcam. sezgin kızacak i-phone 4 alırsam ama olsun lol. sormak istediğim bir şey var. turkcell ya da vodafone kampanyası ile almayı düşünüyorum. 8 yıldır falan turkcell kullanıyorum, yalnız faturalı hat değil. vodafone'un kampanyası ile alırsam ayda 99 tl'ya 18 ay boyunca ödeme yapıyorum. sınırsız internet, her yöne 250 dk arama, 150 dk mesaj vs var. toplamda 2.000tl ödüyorum. turkcell'de ise her yöne 150 dk arama ve mesaj var. fakat ona 119 x 24'den toplamda 2.850tl ödüyorum. vodafone daha cazip görünüyor olsa da turkcell kalmak daha iyi olur aslında. çünkü vodafone'un sınırsız internet'i sanırım belli bir süre sonra çok yavaşlıyormuş. bilmiyorum ne kadar doğru bu ama. yani arada 800 lira falan fark var, ama hangi kampanya daha mantıklı olur karar veremedim. var mı vodafone kullanan mesela ? kendini 2 sene baglanacak gibi hissediyosan al kampanyalı. bi de bulabilme ihtimalin var mi acaba cihazı. orası muamma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Şarjın uzun gitmesi için varmı önerebileceğiniz 4.3.3 ios için yapılması gereken şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ping i kapattın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Fransa applestoredan beyaz 16Gb aldım dün 580€ unlock (tax refund yapılmış hali). İlgilenenlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 geçen hafta iphoneum şarjı yüzde 90 civarındayken kendini kapattı birden. ne yapsam açılmadı, 10-15 saniye basılı falan tuttum turn off tuşunu yine bişey olmadı. yarım saatte bir baktım alete tık yoktu. dönünce apple storea götüreyim madem dedim çantaya attım işte, sonra akşam bi baktım yeniden açılmış telefon, bugüne kadar da eskisi gibi gayet normal çalıştı. neden böyle bir şey yaptı ki bu şimdi ? sizce götüreyim mi ben yine de apple store'a bozuk bu hacılar diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 iPhone 4 için en iyi invisible shield hangisidir ? bir de bu shieldlar zamanla uçlardan falan kalkma yapar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bu iphone 4un yenisi cıkacakmı haziranda hiç bir acıklama fln warmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 haber war war eylulde, hatta busene yok diyende var, warda war yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Tesbih said: iPhone 4 için en iyi invisible shield hangisidir ? bir de bu shieldlar zamanla uçlardan falan kalkma yapar mı ? zagg ve bodyguardz. 2 aydir zagg and soft case kullanıyorum.Zagg i berbat bir şekilde ekrana yapıştırmama ragmen şuana kadar kenarlardan falan kalkma yapmadı. Bu arada bodyguardza daha iyi diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar