roket adam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 ben ayda bir falan ucuz folyo alıp değiştiriyorum valla. folyoların tabiri caizse canı çıkıyor zaten bir ayda, bildiğin telefon 12 yıllık görünüyor o derece hor kullanıyorum, hatta geçen biri telefon kırık zannetti o derece. folyo değiştirince alet yine sıfır. niye daha önce kimsenin aklına gelmemiş bu hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 unlock jb falan nası yapçaz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 cok kez sorulmustur ama bi de ben sormus olayim, yurtdisindan(bulgaristan) alsam turkiye de pasaportumla beraber gidip kaydettirsem, sorunsuz bir sekilde kullanabilirim degil mi telefonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bulgaristandan alacağın telefon simfree ise, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 simfree olup olmadigini bilmiyorum, sormam gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 almancı arkadaslar. simdi almanya'dan gelen akrabama aldırtmayı dusunuyorum da ben. fiyat apple store'un sitesinde yazdıgı gibi midir? vergi, ıvır zıvır falan var mı ustune binen. 629€ http://store.apple.com/de/browse/home/shop_iphone/family/iphone bi de pasaporta nerde kaydettiriliyor bu? onun da ucreti var mı ayrıyetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 pasaporta kayit 5-10 lira bisey turkcell tim lerde kaydettirebilirsin. vergisi carti curtu olmaz sanirsam fiyati odur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 eyv. iki farklı operatorden kartım var, ikisini de kullanırım herelde turkcell'de kaydetsem bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 yess kullanabilirsin, buarada gevey ile ilgili bisey okudum, nekadar dogru bilemedim; http://ekonomi.haberturk.com/makro-ekonomi/haber/621774-112-ile-iphoneu-kirana-ceza-yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 yenisi ne zaman çıkacak bunun bi haber var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 eylül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ABİ OHA http://www.wired.com/gadgetlab/2011/04/iphone-tracks/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 AMERİKALILAR EVİMİZE GİRMİS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 derin elma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 vodafone kampanyasıyla iphone 4 almak gerekiyor ama sorduğumuz vodafone'larda hiç bulamadık. kampanyanın ilk başladığı zamandan beri soruyoruz, her yerde kalmadı diyor. hiç bildiğiniz bir yer var mı iphone 4 bulabileceğimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ben 2 ay önce almaya kalktım o operatör bayilerinin hepsinin elinde var ama hiç kimse normal fiyattan satmak istemiyor zorlarsan üstüne 400-500 fazla konmuş şekilde bulabiliriz diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Fransa dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 apple şirketinin gotlugu bunlar hep. az dagıtıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 iPhone 4, Roket Adam'dan alınır. 1700 lira, pazarlığa açık, takassız, unlocksuz, dertsiz tasasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ucubik gorunmeyen, yatak ucu icin $ik bi alarm dock var mi bildiginiz/kullandiginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 cons satiyor 1200 lira ben satarim 1500 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 heya satıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 "roket adam" said: ABİ OHA http://www.wired.com/gadgetlab/2011/04/iphone-tracks/ androidde de var o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 dreagloth said: Fransa dan fransada felan bulunur da türkiye diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 işte iki firma da ne kadar .bne olduğunu gösterdi, sağolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar