Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 turkcell bize ne der zaten. simlock'lu telefon almis zenin, turkcell'e bok atiyo anladigim kadariyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 unlock bekleyelenler ios 4.3 çıktıktan kısa bi süre sonra çıkıcak sherif reis 02.10.04 bide 03lü olan için bulmuş ios 4.3 de 2 martta ipad 2 duyurulunca çıkıcak diyolar ama bence daha geç çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Hallettim, vodafone dağıtımcısından alındığı için simlockluymuş. Vodafone'u aradım, açın ltf ben sizin müşteriniz değilim hediye geldi dedim hemen açıverdiler. Şimdi başka bir sorum var, bu önceki telefonumda da vardı, iphone 3g kullanıyodum. Sorun internete bağlanma ile alakalı, şöyle ki gayet güzel roket gibi kullanıyorum, wireless ya da 3g ile, ama bir ara çalışmamaya başlıyor, hiç bir şeyi açmıyor vs. Telefona restart atınca geçiyor ve bir süre aynı şekilde devam edip tekrar çıldırıyor. Bunun ayarlarında bişeyi açmamak mı lazım nedir bir bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ahahahahah bugün e devlet zımbırtılarını denerken pass kaydını yaptırmadığım telefonun imei'sini arattım kayıtlı mı diye, 15 dakika geçmeden telefon kullanıma kapandı. Servis yok diyor sdflkjdf. Gidip kaydettireyim bari. Xaenin, usta öyle bişi görmedim ben hiç, Vodafone kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Türkçelim ben, neyse yarın arayıp bir sorarım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Nereden bulacağız bu telefonu? Bu sabah bir yerde 7 tane var dediler öğlen olmadan tümü tükenmişti. Turkcell'den almak istiyorum ben ama tek tek bütün TİM'leri arayıp iphone peşinde koş diyorlar resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ben de iphone 4 almaya niyetlendim hazır ispanyadayken, apple store'da simlock olmadan satılıyormuş. biraz acemiyim ama bu konuda, belki baya saçma bir soru olcak ama, şimdi ben alacağım iphoneu ispanyadan çıkartmış olduğum telefon hattıyla yaza kadar kullansam, türkiyeye döndüğümde de turkcell hattımı taksam olur di mi, ille tek bir sim kart zorunluluğu falan yoktur herhalde ? bir de benim 6 aylık schengen vizem var, burada oturma izni çıkartmadım gerek yok dedi polis, tax-free olayından yararlanabiliyor muyum bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 tabii ki istediğin zaman gelip turkcell le kullanmaya başlayabilirsin. Tek yapman gereken geldiğinde telefonu pasaportuna kaydettirmek turkcell şubelerinden birinde. tax free kısmına yardımcı olamicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 RDP'yi yukledin sirketin server ina tuvaletteyken bile gireyim diye. Ayarlamalari yapamadim. Bilgi islem de TR'de. Gormeden yapamam gibim salakca seler soledi dingil bubama solejem. IP, kullanici adi, sifre var. Tabii ki. Kullanan varsa yardim pliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 erucalavera said: ben de iphone 4 almaya niyetlendim hazır ispanyadayken, apple store'da simlock olmadan satılıyormuş. biraz acemiyim ama bu konuda, belki baya saçma bir soru olcak ama, şimdi ben alacağım iphoneu ispanyadan çıkartmış olduğum telefon hattıyla yaza kadar kullansam, türkiyeye döndüğümde de turkcell hattımı taksam olur di mi, ille tek bir sim kart zorunluluğu falan yoktur herhalde ? bir de benim 6 aylık schengen vizem var, burada oturma izni çıkartmadım gerek yok dedi polis, tax-free olayından yararlanabiliyor muyum bilen var mı ? tax free icin cikmadan onceki son 3 ayda yapmis olman lazim alisverisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 belki milyonlarca defa soruldu ama bir sefer de benim için cevaplayın hiç okuyamıcam eski sayfaları :) Haziran ayında Amerika'ya gidicem de elimdeki 3GS 16GB'yi satıp oradan iPhone 4 alayım istiyorum. Ancak bu işin yolu yordamı hakkında bir fikrim yok biri kısaca özet geçebilir mi ? kontratsız alabiliyor muyuz ne kadar fiyatları hede hödö vb gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 tabii ki de geçebiliriz. Şimdi internetten sipariş verirsen kontratsız alamıyosun, ama gidip apple storedan alırsan kontratsız alabiliyosun. 16gb için 600$ + tax 32 için 700$ + tax. Tax %8 bu arada. Ama simlocksuz alamıyosun amerikadan, ben geçtiğimiz yaz almıştım hala unlock için bekliyorum, bu akşam çıkacak diyolar ama. Versiyonları ve basebandları var, ona göre unlock jailbreak falan yapılıyo. Benim versiyonum ve basebandımın unlocku yok henüz. Fakat iPhone 4'ün son versiyonunun 4.3 olucağıın söylüyolar ki 4.3'ün unlocku bu akşam çıkıcakmış. Seneye yaza kadar kesin çıkar, eğer apple daha versiyon yükseltmezse büyük ihtimalle türkiyeye gelip unlock edip kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 peki hazirana kadar veya hazirandan sonra yeni iPhone çıkma ihtimali nedir? direk 5 gelir mi yoksa bir ara sürüm gelir mi 3GS gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 steve jobs i aradim birazdan foruma son durumu bildiricekmis kingpin. Nicki ALEMDAR buyuk harfle. dukkani kapatip yarim saate internet kafeden cevaplarim dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 komik mi? başarısız trollerini garbıçta dene aga. kırk yılın başı ciddi bir soru sorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 yazin yeni bir iphone cikacak, ona suphe yok. su ana kadar ortaya atilmis bir spekulasyon yok. rekabete bakinca da cok buyuk bir degisiklik olacagini soyleyemeyiz. buyuk bir ihtimalle islemci biraz guclenecek, pil omru biraz uzayacak ama ben cok buyuk bir degisiklik beklemiyorum. gerek uretim olanaklari acisindan, gerekse pazar doygunlugu acisindan yeni bir dizayn getirmek mantikli bir karar olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 aftermarket aksesuarlari da hesaba katmak lzm , yeni bi form factor ile cok sirket zarar ederdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 4" gelsin abi, yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 4.3 e update yapamayın unlock bekleyenler 11 martta çıkıcakmış hadi hayırlısı sonunda unlock a biraz yaklaştık en azından iphone 5 çıkmadan çıkıcak gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Ben de hiç ihtimal vermiyorum yeni iPhone'un boyutlarının değişeceğine. Yalnızca incelecek, o kesin, ama ekran falan büyümez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 buyumeli. 4" ler harbi eziyo yani. 4.3-5" olmasin da. bi 4 olsun artik. onu da kasayi cok az buyuterek yapabilirler. zaten $u anki kasanin 1/3 luk bolumu kullanilmiyo, tu$u falan kaldircaklar heralde. ayni boyutta bile 4 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 tus kalkmayacak, muhtemelen telefon da buyumeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 büyümesi kötü olur diye düşünüyorum. 4 inç üstü telefonlar tek elle çok zor kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 twitter da okudum 4inch muhabbeti doğru gibi apple camları yaptırdığı firmanın linkini falan vermişlerdi tam hatırlamıyorum twiti şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Ekran gayet yeterli büyüklükte. Bundan daha büyüğü telefon değil miniipad kategörüsüne girer açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar