roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Ha, bu arada tiksintimin bir diğer sebebi de "iphone alıcam, aha para" dediğimde "apple care verelim? folyo istemez misin? bumper? kasa? çanta? imac?" diye çapraz pazarlama yapan bir it idi. Şu folyo olayına hele çıldırıyorum. 21. yüzyıldayız lan. Madem tüketiciyi folyo kullanmak zorunda bırakacaksın, beraberinde gelen folyoyu adam gibi kes, doğru yapıştır, öyle kullansınlar. Kıl. Ek: Multitasking olmadan nasıl kullanmış bu kadar insan bu aleti ya, hayret lan. Düşündüm de, imkanı yok yani. Sorum şu, uygulamaları home tuşuna basıp kapatınca arkada kalıyor, bi de onları kapatmak zorunda kalıyoruz ya, ne ile kapatalım da tam kapansın= Bişi satın almak için support ile kontak kurun diyo, kartımı beğenmedi itoğluit. Ulan para veriyoruz lan, hayatımda aldığım ilk orjinal şey olacak, hala taş koyuyosun yola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Viber Tango Facebook Camera+ Whatsapp Free wi-fi skype colorsplash 8mm messenger fruit ninja(oyun) iphone'u bul bunlarda benim kullandiklarimin bi kismi, tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 selam trollemeye geldim http://www.youtube.com/watch?v=FG30mtlDKOs&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 evet arkadaslar ilke hakli, balik isiyle ilgilenenler iphone almasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Videoyu gercekten anlamayanlar icin, IE GPU Acceleration'i gosteriyor. Telefondan HTML5 sitelere girmek gibi bi ihtiyaci olmayanlari ilgilendirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 2342 yıl önce çıkıp 234239234432 tane sattıktan sonra karşılaştırmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 nick'ini ters yazmisin. bir dost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 1. uyarı: küfür yasak. //mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 html5 destegi developerlardan baska kimsenini isine yaramaz ki? hala ie6 ile bogusuyoruz abi. html5'e var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Valla akvaryum falan izlemek yerine yutup feysbuk falan videolari izliyorum ben, gayet gideri var yani. Yutup camur gibi ama olsun vodafone edge anca cekiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 flash kavga etmeyi bıraksa da apple, biz de flash'ten mahrum kalmasak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 The Apple iPhone 4 was chosen for the Best Mobile Device award, commended for its sharp screen, build materials and last but not least - the "phenomenal" ecosystem for apps and their developers. http://www.gsmarena.com/mwc_2011_awards_iphone_4_is_best_device_htc__best_maker-news-2337.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 türkiye'de iphone alamayan bir tek bizizdir herhalde. iphone 5 çıkacak halen vodafone'dan temin edemedik. babama almayı düşünüyordum ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 "roket adam" said: Münih Apple Store'dan aldım, nasıl tiksiniyorum. Apple'ı severim normalde ama evet, pazarlamayı tiksindirecek derecede iyi yapıyorlar. İçerisi mahşer kalabalığı, müşteri temsilcisi yetmiyor, kasalarda sıra var, ve o kadar güzel ki ortam, ulan gelmişken hepsinden alayım diyorsun ahahahah. Allah kahretsin steve jobs'u. Bu arada bunun kutusu aşırı derecede küçük, al al al al bavul ticaretinin dibine vur resmen. Zaten Genius Bar sırasındaki heriflerin yarısı türktü sdfljsdkaça aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Tam su an da buralar da donen konu uzerin Lo der ki ; http://www.haberler.com/donanim-devinden-steve-jobs-a-sok-sozler-2511310-haberi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 google translatele mi cevirmisler haberin tamamini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 İşte store.apple.de'deki fiyata direkt, 629EUR, 70 küsür euro da geri alacağım Global Blue tax-free çekiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ya bişi sorucam iphone 4 ün hala normal olarak piyasada bulunamaması normal mi? iphone 3'de falan da böle mi oldu? hayır nedir yani iphone 4'ü yaşayamadan iphone 5'i mi sokucaklar bunlar piyasaya? nedir abi sorun biri bana mantıklı bi acıklama yapsın yoksa çocuk ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 talep > uretim kabaca bu malesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Sürekli ilanlar görüyorum "1500 liraya kadar iphone 4 16gb getirtin kulunuz olayım" gibi, getirsem de arz açığını kapatsam mı diyorum, sonra ulan boşver diyorum üşeniyrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Kanuni said: talep > uretim kabaca bu malesef... e o zaman üretsinler abi aptal mı bu apple ya ahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 uretiyolarda yinede yetismiyo sanirim, uretim kapasitelerinden fazla talep var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 uretim yetismiyor bunu nasil arttirsinlar yahu :) ekran ureticisi yetistiremiyor, cipcisi ramcisi kili tuyu hic bir seyi apple uretmiyor burada nerdeyse, adam anlasiyor cinde birileri ile sonrasi uretim belli satislar belli... toshiba sirf bu yuzden lcd uretecek fabrika kuruyor oncelerinde yazdim bir yere, 1,5 milyar dolarami ne sirf apple malzeme yetistirsin diye. birde oncelik ana tuketici ve marketten en cok satin alan ulkelerde normal olarak. adam hardwareden daha cok nerdeyse softwareden para kazaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 nası ya apple iphonedaki bütün donanımını kendi üretmiyor mu? abi bu nasıl bir ayıptır ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 nike gibi daha dogrusu cogu buyuk uretici gibi , arge bunlarda geri kalan uretim fason. belki montaj onlardadir ama sanmiyorum sonucta hersey made in uzak dogu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar